Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Szeretném megkérdezni tőletek, volt-e valami felmérés, az új barátlistával kapcsolatban, mert akkor arról lemaradtam.
    Nekem nagyon nem jön be, rengeteg időt elvesz, mire megtalálom azokat. akiknek küldeni szoktam.
    A másik a piac, ami szintén rosszabb lett, mint ami volt.
    Hol van a gyorsaság, amit beígértek!!!!!
    Én és szerintem sokan mások is abba fogják hagyni, nem éri meg a kínlódást.
    Vannak más játékok, ahol zökkenő mentesen átváltottak, nem ígérgettek és nem változtattak a játék funkcióin.
    Kedves Modik, legyetek szívesek tolmácsolni a fejlesztőknek, az eredeti mindenben jobb volt!!!!

masterandservant és Leho69 kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Adimama01!
    Az FB-s regisztrációddal kapcsolatban azt tudjuk ajánlani, hogy kérjél jelszó emlékeztetőt.
    Szerencsés esetben kapsz emailt, és utána be tudsz állítani új jelszót.

3. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Na, pont erre utaltam több esetben is. A jelenlegi verziók, a böngészős Unity és a kliens is, olyan hibákat tartalmaz, ahogy egyszerűen nem szabadna piacra dobni játékot. Arcátlanság bármennyi pénzt is kérni, vagy elfogadni érte. A jelenleg játszhatatlanná tevő hibák 99%-át nem nekünk kellene jelezni, mert teszteléskor a "használó arcába ordít". Hogy a kerge kert típusú területeken az esetek felében rózsaszín képernyő fogad (kliens)? Hogy szántók (és csak a szántók) gépi aratásakor gyakran vannak fél perces fagyások (kliens, belépésenként egyszer)? Kézi aratás esetén a fel-le pattanó termény az esetek legalább felénél kitakarja a szomszédos területet, és meg kell várni, hogy eltűnjön? Hogy vetéskor és gyors öntözéskor minden negyedik-ötödik klikk vakra megy, meg kell ismételni? Hogy ólak kézi aratásakor másodpercekig tart a következő fázis elérhetősége, majd amikor már csak helyben kellene nyolcat klikkelni, 2-3-4-5 kilkk után "megvakul", és le kell vinni róla az egeret, majd vissza, hogy folytathassam? Hogy a böngészős vetőtábla olyan, mintha oda okádtak volna; felismerhetetlen és grafikai katasztrófa az egész? Hogy a fák érési fázisa lutri, vagy fedi a valóságot, vagy nem?
    Ezeken már rég túl kellene lenni! Ez nyilvános tesztre sem érett verzió, ezt tudomásul kell venni. Most szenvedős fázisban vagyunk, véleményem szerint kizárólag a fejlesztők hibájából. Aki pedig ezt nem fogadja el, azt megértem; de arra biztatom, hogy senki ne menjen el végleg, hanem (vérmérsékletétől függően) 2-3 hónap múlva jöjjön vissza, mert sokkal jobb lesz. Ha nem, akkor úgysem lesz hová visszajönni...

Zuhi, Marika312, szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  4. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Ez igaz. Ráadásul csak folyamatosan növekszik. Olyan, mint a kisgömbőc. Rengeteg értelmetlen növény, állat, termék. A mozi ki tudja mióta nem működik. A Mesterségeket használja még valaki?
    Mondjuk, ha már ilyen változtatást kellett csinálni a Flash miatt, kidobhatták volna az értelmetlen dolgokat.

-katalinjani- kedveli ezt.
  5. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Vasa válogatja. Az enyém nem izzik, de ez biztosan erősebb cucc, mint ami itt a többségnek van, több egyszerre futó játék sem fekteti meg.
    Majd figyelem a laptopon is. Max. tükörtojást vacsizom...

-kaktuszable- és brildiko kedveli ezt.
  6. -snake88-

-snake88- Fórum-zöldfülű

Nem tudom leszedni a felhőket, és a tisztásokat. Géppel arattam, azzal sem működött. Nem tudok tápot keverni.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Két megjegyzésem lenne a topikhoz:

1. Pörög a processzor.
    Nem pörög, nincs benne semmi, ami pörögjön. Ami hangot hallunk, az a ventilátor; a processzoré vagy a grafikus kártyáé (bár ott is egy processzor van sok egyéb mellett). Azért pörög fel, mert hűt, ez a normális. Úgy 80 fok alatt tartósan tudnak működni a processzorok károsodás nélkül, de ha túlmelegedést észlel, a legtöbb laptop kikapcsol magától.
    Ha a hűtéssel nem vagytok megelégedve, az első lépés a takarítás. Na nem a Ccleaner, hanem a fizikai takarítás. Fél-egy év alatt egy laptop (és persze egy asztali gép is) már annyi port szed magába, ami komolyan hátráltatja a ventilátor munkáját. Tehát mielőtt hűtőpadot vesztek, takaríttassátok ki a gépet szakemberrel (csak az csinálja maga, aki pontosan tudja, mit csinál!). Biztos vagyok benne, hogy sokan az itt jelenlévők közül úgy használják sok éve a gépüket, hogy az soha nem volt kitakarítva.

2. Akinek nem megy a Unity játszható módon, az miért idegesíti magát vele? Játsszatok Flash-ben, amíg lehet. Úgy kétnaponta töltsétek le a klienst, és próbáljátok ki. Ha megy, akkor lehet vele játszadozni. Ha nem, tüntessétek el a gépről, és irány vissza a Flash. Két nap múlva lehet újra próbálkozni. Még van hátra 3-4 hét, biztosan kialakul egy játszható verzió. Csak ki kell várni - addig meg felesleges az idegeskedés.

vihence, Marika312, Vadóc és 12 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Döntő többségben sajnos nem elég már csak a takarítás, hiszen ha minimum 10 éve van használva az adott készülék, és minimum 10 éve nem volt kitakarítva, akkor bizony a processzor sem volt újrapasztázva. Mondjuk, a videókártya sem ha dedikált.

Úgyhogy, hajrá, akinek lehetősége van, irány a szakember és újrapasztázás. ;)

vihence, Vadóc, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Az a baj Toma, amit korábban is írtam, hogy flashben sem úgy megy a játék ma délutántól, mint eddig, ráadásul erőszakkal nyomul az uniti, nem tudom kikerülni, mert ha kiléptem csak unitiben tudok lépni vissza. Tehát ha az embernek nem erről szól az élete (így ünnepek előtt főleg), akkor rengeteg időt rabol el az, hogy bejussak és learassak, jóval többet, mint amit szánnék rá és így meg már nem éri meg!

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Én ezt #1 is végig olvastam. Tudomásul vettem, játszom ahogy tudok, mert szeretek játszani. Bízom, hogy lesz ez még jobb is.
    Kitartó vagyok, már sok mindent megéltünk a játék során, volt már ennél rosszabb is. Miért lenne hihetetlen, hogy majd minden kitisztul és jól megy majd a játék?

vihence és -kaktuszable- kedveli ezt.
  11. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Hogy micsoda?

12. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Megpróbáltam mindent ,a letöltésekből is kiszedtem a farmerama cuccot ,megint telepitettem ,de megint failed...Ugye mostmár elkezdhetem siratni a játékomat?Egyszerüen nem megy...

13. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Az nem hihetetlen, hogy majd kitisztul és jobb lesz. Az a hihetetlen, hogy ezt most így tolták ránk ebben az állapotban! Ez azért sokat elárul nekem arról, hogy mennyire is vagyunk mi fontosak. Többet inkább nem is írnék erről.

Sauvage, Zuhi, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  14. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok! nálam még mindig nem müködik rendesen:mad: most pl nem tudok a piacon eladni se venni>:(a fáknak felét nem mutatja mintha nem is léteznének>:(a területeken be vannak érve a fák ugy néznek ki mintha már leszedtem volna>:(időnkén lefagy gondolkodik:sleepy:remélem rövidesen minden rendben lesz .

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem láthatunk a kulisszák mögé. Értem én, hogy akinek porsche kocsija van, nem szeretne trabant üzemmódban autózni.
    Akiknek viszont kis teljesítményű gépjük van folytathatják a játékot némi kompromisszum elfogadásával.

Sauvage, -kaktuszable- és Anulu73 kedveli ezt.
  16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Én úgy olvasom, hogy most a porscheval sem tud a nagy többség száguldozni. :D Sőt félő, hogy a trabantok és egyéb kis teljesítményű jármű tulajdonosok jármű nélkül maradhatnak. Nem árt biztosítás után nézni!

Sauvage, masterandservant és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Respect. Mindenki szórakozni jár ide, nem bosszankodni. Legfeljebb majd máshol szórakozok/szórakozunk. UFF

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Persze, de elsősorban erre a hűtőpad témára akartam reflektálni. A takarítás érthető mindenki számára, a hővezető paszta cseréje már szakszöveg. Ha tisztességes szakember/szervíz csinálja, akkor ezt úgyis fogják javasolni. És akkor még ott van a ventilátor állapota is; egy 8-10 éves gépben már az is lehet sérült egy-egy beszívott nagyobb koszdarabtól (bár az sokszor már a hangján is hallatszik).
    Szia!
    De a Flash alapvetően játszható. Lehet, hogy belassult, de nem tart fél órát végigmenni géppel a területeken, mint a Unity-ben. És ez a lassulás remélhetőleg átmeneti.
    Ezt a visszalépést nem értem. Ha egy farmot Flash-ben elindítasz, akkor a böngésző frissítésekor is Flash-ben tölti újra. Ha kilépsz, és kattintasz a Vissza a játékhoz gombra, újra visszakerülsz a bejelentkező ablakba, és újra választhatod a másik farmnál (vagy ugyanannál) a jobb alsó sarokban a Flash verziót. Most próbáltam ki. Hogyan dob át Téged Flash-ből Unity-be?

19. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Az pedig külön óriás fekete pontot érdemel, hogy a flash verzió gombot áthelyezték a jobb alsó sarokba. Pitiáner, de hatásos, én sem vettem észre, míg nem olvastam róla itt a fórumon...

bukta-agi54, Sauvage, Pintyöke45 és 3 más kedveli ezt.
  20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ha x-el bezárom megjelenik, hogy kijelentkeztél, rálépek, hogy vissza a játékhoz és keret nélkül jelenik meg a belépés, nincs hol kiválasztani a flash-t. Ha rálépek a belépésre unitiben indul. Lefotoztam PrtSc-val, de nem tudom hogy tudom ide betenni.

Sauvage és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.