Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Sajnos nekem se megy ,Betölti a főfarmig és utána a két kis barika meg áll és kész 20percet vártam semmi,
    Mi lesz most,ha lekapcsolják a flest?

2. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma reggel minden olyan jól sikerült, hogy magam is meglepődtem. Egyedüli problémám, hogy tápot sem eladni, sem venni nem tudok, mert ez a kategória továbbra sem jelenik meg.

Sauvage likes this.
  3. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma reggel minden olyan jól sikerült, hogy magam is meglepődtem. Egyedüli problémám, hogy tápot sem eladni, sem venni nem tudok, mert ez a kategória továbbra sem jelenik meg.

4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A letölthető kliens még egy lehetőség!

5. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A letölthető kliens még egy lehetőség!

6. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ez azért nem normális, hogy 1 helyett 3 kattintás kelljen valaminek a beállításához. Amíg nem vásároltam munkásokat hamar tönkre ment az egér, mert nem arra készítették, hogy naponta több ezerszer nyomkodják. Ráadásul nem a legolcsóbb eszközzel dolgoztam. Volt olyan, hogy 1 évben 2 alkalommal vittem vissza az üzletbe kicseréltetni. Én is reménykedek, hogy sikerül az unityt helyre pofozni, de már rövid az idő és nagyon sok a hiba.

Sauvage, takizsuzsi40 and Caccus like this.
  7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ez azért nem normális, hogy 1 helyett 3 kattintás kelljen valaminek a beállításához. Amíg nem vásároltam munkásokat hamar tönkre ment az egér, mert nem arra készítették, hogy naponta több ezerszer nyomkodják. Ráadásul nem a legolcsóbb eszközzel dolgoztam. Volt olyan, hogy 1 évben 2 alkalommal vittem vissza az üzletbe kicseréltetni. Én is reménykedek, hogy sikerül az unityt helyre pofozni, de már rövid az idő és nagyon sok a hiba.

8. zsizsi1419

zsizsi1419 Utánpótlás-írogató

Nekem ma egyik sem akar betölteni, már 1 órája kínlódok, csak pörög a virág. Már nagyon dühös vagyok. Eddig a fles működött, az unity magától ültetett, nem tudom, de remélem jobb lesz, mert kicsit elkedvetlenített,

Sauvage likes this.
  9. zsizsi1419

zsizsi1419 Utánpótlás-írogató

Nekem ma egyik sem akar betölteni, már 1 órája kínlódok, csak pörög a virág. Már nagyon dühös vagyok. Eddig a fles működött, az unity magától ültetett, nem tudom, de remélem jobb lesz, mert kicsit elkedvetlenített,

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szia!
    Tableten és mobilon nem lehet játszani unityben még. Az majd csak később lesz elérhető.

Sauvage likes this.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szia!
    Tableten és mobilon nem lehet játszani unityben még. Az majd csak később lesz elérhető.

12. tigrincs55

tigrincs55 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérdezném, h a unity verzióban javításra kerül-e majd a ládák leszedése?
    Állandóan visszadob az elejére, így lassú és körülményes és főként bosszantó.
    Köszönöm!

mamszi5107 and Sauvage like this.
  13. tigrincs55

tigrincs55 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérdezném, h a unity verzióban javításra kerül-e majd a ládák leszedése?
    Állandóan visszadob az elejére, így lassú és körülményes és főként bosszantó.
    Köszönöm!

14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

keresőbe írd be ládák és akkor letudod szedni

Sauvage likes this.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

keresőbe írd be ládák és akkor letudod szedni

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosítsunk. A keresőbe csak annyit kell beírni, hogy lád. Így listázza az összes láda és ládája elnevezésű ládát is; egyedül a legelső láda marad ki, aminek titokdoboz a neve. Ezt külön kell leszedni.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosítsunk. A keresőbe csak annyit kell beírni, hogy lád. Így listázza az összes láda és ládája elnevezésű ládát is; egyedül a legelső láda marad ki, aminek titokdoboz a neve. Ezt külön kell leszedni.

18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nálam is így működik

Sauvage and farmeres53 like this.
  19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nálam is így működik

20. Bubu49

Bubu49 Járnitanuló

Sziasztok! Próbáltam megkeresni az eredeti bejegyzésemet, de feladtam. Annyiban módosult a helyzet, hogy a paszuly leszedése után a fő farmon most meg a kísértet járta kúria háttere jelenik meg. Aratni ismételten nem tudtam, mert a kombájn ugyan látszik, de csak dekorációt akar engedni kirakni. :D

Sauvage likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.