Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Nem köszönöm, nem vásárolok semmit! Ez a játék kicsit túl drága, hogy játszak! Így karácsony elött az utolsó pillanatban egy fejlesztést bevetni nem kevés önhittség. Egyik nap még tudok játszani majd a következő 3 napban csak szenvedés. A talicskás barik és a betöltővirág csak pörög-pörög és meg belecsapok a monitorba...
    Nem tudok most nagy hirtelen új gépet vásárolni, nem tudok órákig próbálkozni, reménykedni, mert dolgoznom kell, mert készülnöm kell az ünnepre. Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy ezzel a játékkal relaxáljak mint eddig. Nagyon szomorú vagyok :(

Csuni, gazdagnő, Szabi451 és 5 más kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)
    Nekem sem indult el, aztán megnéztem a gépemen és 6x szerepelt az exe. ami telepíti a Klienst, kitöröltem mind, aztán indítotam a Microsoft Edge-el a Farmeramat, amikor felajánlotta a Kliens letöltését, akkor telepítettem és így már be tudtam lépni a játékba probléma nélkül.Legalábbis nekem. Újra kell telepíteni, de először töröljetek minden farmerama.exe. programot, nekem 6x volt meg a gépemen.

3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

El ne kiabáljam, nálam most aránylag gördülékenyen megy.
    Ki tudja meddig? :D

inanna11, Rebcsok és Cyra65 kedveli ezt.
  4. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Szia, nekem is ez a tapasztalatom, Keserves mire be tudok lépni egyáltalán, utána az aratás 5 percig tart ha egyáltalán be tud tölteni. A telómra is le akartam tölteni , de eltűnt a letöltés után. Többször próbálkoztam, ugyan az a helyzet.

Szíriusz kedveli ezt.
  5. Monicicca

Monicicca Utánpótlás-írogató

Ez jó ötlet, nekem 32x.:D:(

6. vuve

vuve Fórum-zöldfülű

Az eventhez gyártottam a malomban kártyapaklit,de sajnos eltűnt.

Leho69 kedveli ezt.
  7. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Ez most vicc, vagy szándékos szívtatás? Kiváltottam az 1 órás bélyeget, hogy ne kelljen nyűglődni az unity aratással, aztán lefagy, újraindítás lefagy, mégecccer, majd mégecccer, átlépek a fleshre ott 55%nál talicskázás, mégecccer, majd sokacccor is talicskázás..... Mire beenged addigra lejár az 1 órás bélyeg. Nos, nekem karácsony előtt más dolgom is van mint talicskázni. Fizetni feleslegesen a bélyegért meg nem fogok.
    Nálam betelt a pohár!

8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia, görgess egy kicsit följebb, hátha segít a 2144-es hsz, amit írtam :)

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Unity ide, vagy oda (tudom, hogy hová kívánják a legtöbben) nem az a hibás. Éppen nem tudom, hogy a farmokon mi történik unityben, mert nem érdekel, és nagy napraforgókban sem akarok gyönyörködni így Karácsony előtt, mert még a végén hirtelen havazósra vált a kép.
    Én maradok a jó öreg flashnél, mert az sem hibás, ahogy a unity sem.
    A klienssel sem tudom mi történik, mert még ha bérleti díjat fizetne, akkor sem kerülhetne fel a gépemre. Így az sem lehet hibás.
    A fashnél viszont tudom, hogy mindkét malomban lehet pelének tápot gyártani. Tudom, hogy ezért nem a BP-s programozók a felelősek. Valszeg az én hibám.

fakunyhó, Csuni, Szabi451 és 3 más kedveli ezt.
  10. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Nálam nincs telepítve, ennek telepítés nélkül is működnie kellene elvileg. Ha nem tudják ezt biztosítani akkor nem kamuzanak, hogy telepítés nélkül is működik!

gazdagnő és Zuhi kedveli ezt.
  11. elefáni

elefáni Utánpótlás-írogató

Szia ! Sziasztok ! Nálam is irtó lassan tölt és sokszor lemerevedik és újra kell tölteni. :( Sajnos este még rosszabb, 2 órámba telt mire a négy farmommal védeztem. Most 1 óra 10 percbe. Máskor ez mindössze 20-30 perc a négy farm, gépekkel. A "Kliens" úgy van letöltve és minden ahogy írták, de nem igazán működik még. Mikorra várható, hogy hibátlanul fog működni, mert így nagyon idegesítő ! Köszi, hogy elolvastátok ! Üdv.: elefáni

Szabi451 kedveli ezt.
  12. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szia!
    Bár megfogadtam, hogy itt nem fogok hozzászólni ez az őszinte keserűség megfogott. Még kicsit játssz a flassel . Én is így teszek és sok más. Talán történik valami pozitív. Ha addig sem, én is készülök. De még várj!

Pihepehely és Szabi451 kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

-kaktuszable-, vihence, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
  14. farmnagyi

farmnagyi Utánpótlás-írogató

Ez a piaci megoldás eléggé értelmetlenre sikerúlt! A tápot vennék, keresem már fél órája!!! Hol van??

Leho69 kedveli ezt.
  15. Csak1

Csak1 Haladó

Szia Wolf!!!

Az általad javasolt és összeállított sort próbálta meg egyik ismerősöm s a kb3172605 letöltése után "telepítéskor"azt adja fel neki a rendszer, hogy "A frissítés nem érvényes erre a számítógépre" S innentől nagy örömmel nem is hajlandó semmit sem csinálni!
    Véleményed szerint az "Ultimate" versiónál esetlegesen lehet még valamilyen olyan beállítás pluszban ami akadályozza a futtatást, vagy a gyárilag alapból "nem támogatott" frissítések miatt jöhet ez ki! Tudom elvileg ennek nem kellene így lenni, de még is van ilyen annak ellenére, hogy én még nem találkoztam vele!

Válaszodat előre is köszönöm!

ulmo12, GA-BI-O-Farm és Wolf[Black] kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az állatokra vonatkozó menüponton keresztül tudjuk elérni a tenyészállatokat és a tápokat.

Jelen esetben a "Mind" felirat javításra szorul, hiszen ott csak az alapállatok vannak, nem pedig ömlesztve a sok tenyészállat és a sok táp még.

Ismerkedj meg az új piac működésével, itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/

17. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

No akkor!
    Bégyüjtöttem a ládákat.
    Egy héten egyszer szoktam.
    Ezzel az örökös visszaugrással kimondottan jó szórakozás volt.
    Ezt nem lehet megoldani, hogy ne ugorjon mindig vissza az elejére?

kovacstne kedveli ezt.
  18. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Ha csak olvasáson múlna. Viszont köszönjük a rengeteg hozzátett -mindent- amit adsz;)

vihence, GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Figyeljetek, szerintem olvassátok el amit Kazimír írt és utána gondolkozzatok már egy kicsit el, hogy mit írkáltok(aki még erre sem képes, alább bemásoltam):

"Mi is az az Önálló Kliens?

Ez egy letölthető kliens program, amit egy alkalommal telepíteni kell a számítógépre. A sikeres telepítést követően a kliens az asztali parancsikon segítségével nyitható meg.

Honnan tudom megszerezni az Önálló Klienst?

IDE kattintva, majd a zöld letöltés gombra nyomva.
    • Ha böngészőből jelentkeztek be a Unity/WebGL verzióba, akkor a megjelenő gombra kattintva is a letöltő oldalra fogtok jutni.
    Hogyan tudom telepíteni az Önálló Klienst?

A letöltött telepítő fájlra duplán rákattintva el fog indulni a telepítés folyamata. A sikeres telepítést követően a kliens az asztali parancsikon segítségével nyitható meg, ahol a belépési oldal fog elsőként megjelenni. Bejelentkezés után megnyílik maga a játék, amit így már élvezhettek is. A telepítéshez a kliens letöltési oldalán is találhattok segítséget, ha szükséges.

Mik az Önálló Kliens telepítésének feltételei?
    • Működő internetkapcsolat.
    • Legalább 512 MB szabad hely a merevlemezeden.
    • Ajánlott a párhuzamosan futó programok számának minimalizálása (pl. Skype, Netflix stb.), különösen a telepítési folyamat során.
    • Elképzelhető, hogy a vírusirtódban hozzá kell adnod a Farmeramát a megbízható programok közé.
    • Legalább 2 GB memória (RAM).
    • Windows 7 32 bites (vagy ettől újabb) operációs rendszer.
    Problémám akadt az Önálló Kliens telepítése során, mit tegyek?

Kérjük, hogy ellenőrizd az alábbiakat:
    • A rendelkezésre álló tárhelyet a gépeden, és ha szükséges, szabadíts fel helyet.
    • A vírusirtódban szükséges-e a játék megbízható státuszra állítása.
    • Az internetre fel vagy-e csatlakozva, és hogy a kapcsolat stabil-e.
    • Más fiókba nem vagy-e kliensben bejelentkezve, ugyanis egyszerre csak egy fiók játszható a kliensen keresztül.
    Kérjük, hogy az első telepítés és az első indítás között indítsd újra a számítógépedet!

A rendszered teljesítményétől és az interneted sebességétől függően a játék első betöltése hosszabb időt is igénybe vehet. Minél idősebb a gép (kisebb teljesítményű a processzor), és minél lassabb az internet, annál több időbe fog ez telni.

Ha semmi sem segít, akkor lépj kapcsolatba a supporttal, ahol szívesen segítünk a problémádon!

Amennyiben régebbi operációs rendszered van (pl. Windows XP, Windows Vista), akkor a kliens sajnos nem fog működni. Ez a kliens most Windows rendszerre készült, tehát Mac és Linux rendszereken szintén nem fog működni, de a Mac esetében már dolgozunk a megoldáson.

Hogyan nagyíthatom ki a Klienst?

Található a kliensben egy zoom (nagyítás) funkció, amelyet a játékbeállításokban találhattok meg. Ennek segítségével az ablak mérete növelhető és csökkenthető.

Van még valami?

IGEN!

Íme pár fontos információ a számotokra:
    • Hamarosan bekerül a kliensbe egy jelszókezelő funkció, amivel a jelszavaitokat el tudjátok majd menteni, ahogy ezt a böngészőkben már megszokhattátok.
    • Vissza fog kerülni a játéktér körüli keret is, ami tartalmazza a játékosnevet és a User ID-t.
    • Keressük a megoldást arra, hogy a kliens újratöltésére (lefrissítésére) is legyen lehetőség játék közben.
    • Természetesen folyamatosan dolgozunk a meglévő problémák javításán és a játék csiszolgatásán.
    Ha bármilyen problémátok adódna a kliens telepítésekor vagy használatakor, keressétek fel a support csapatunkat. Kérjük, hogy részletesen írjátok le a problémátokat, illetve adjátok meg az alábbi adatokat is:
    • User ID
    • Operációs rendszer típusa, verziója
    • A számítógép tulajdonságai (processzor típusa és sebessége, memória [RAM] mérete)
    • Internetkapcsolat sebessége
    A Faremama csapata
    Üdv, Kazimir"

-kaktuszable-, vihence, bocsinet és 5 más kedveli ezt.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    A hiba okát felderítettem, az ismertetőt a mai nap folyamán frissítem.

-kaktuszable-, vihence, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.