Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Meg kellett állapítani, hogy a "kliens" nem szereti az egy-egyes területet.
    Azon állandóan lefagy, ha melósokkal csinálom.
    Most próbáltam, onnan ez a tapasztalat.
    Ezt még javítani kellene .

inanna11 kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Elég sok az ilyen hozzászólás.
    Rengeteg céget láttam. És tudom, hogy hogyan is működnek a dolgok.
    Általában ugye az erőforrások és az abból remélhető profit döntik el az irányt. Illetve azok alapján döntenek a felső vezetők. Legtöbb cégnél ez így van, és legtöbb cégnél szakember már alig ül középvezetői szinten. És minél fentebb mész annál kevesebb a szakember.
    Lényegében, amikor kitűznek egy célt több oldalról megvizsgálják a dolgot. Tanulmányok, tervek készülnek, néhány kísérlet, próba is elkészülhet. Ezeket készíthetik belső és külső munkatársak egyaránt. Ezek az okos, hozzáértő, és mindent megvalósító emberkék.
    Ezen eredményeket értékelik, javaslatokat tesznek hozzá, és természetesen a várható számla hegyeket is. Aztán ezen jelentések, tervek szépen elkezdenek vándorolni felsőbb szintekre. Ahol, minél magasabban vagyunk, annál több ilyen kis okosságot ismernek, és annál több számlát látnak. Viták zajlanak, pro- és kontra érvek, majd jönnek a többnyire kompromisszumos döntések. Végül lesz egy végső döntés, de addigra már ezek a szép kis munkák olyan "átalakításon" mennek át, amitől a készítőjük sem ismer rájuk. Mert innen onnan összeollózzák azt, ami tetszik nekik. És az ollózott dolgokból készül egy végső terv, és kiosztják lefele a feladatokat.
    Két dolgot érdemes ebből megtanulni, hogy akik döntenek, azok a legritkább esetben kommunikálnak kifelé. Akik meg dolgoznak azoknak szinte mindent tilos lenne kommunikálni. Tehát minden információ, amit kapunk harmad, negyed vagy többed kézből való.
    A másik, hogy akik dolgoztak azok a legkevésbé hibásak a dolgokért, mert azok soha nem azt csinálják, ami a legjobb, hanem amit finanszíroz és kifizet a cég. Vagyis a legtöbb cégvezető arra panaszkodik, hogy nem kap megfelelő szakembert. De azt észre sem veszik, hogyha a legjobbat szerezték meg egy adott területről, azt meg nem hagyják dolgozni.

Csak egy kis történet, miről is írok.
    Egy igazgatónak kellett valami. Elmagyarázta a technikusnak, mire is gondol. A szaki összeszedte a legjobb tudását és nekilátott. Pár óra múlva arra jár az igazgató. Mondja a szakinak, hogy azt nem úgy kellene, hanem amúgy. A szaki teszi, veszi, próbálgatja másképpen. Látja, hogy akkor selejt lesz. És csinálja úgy tovább, ahogyan elkezdte. Az igazgató ismét beleszól. Erre a szaki odaadja az eszközöket, ledobja védőeszközeit és azt mondja: Ha ön jobban tudja, akkor csinálja, mert én el fogom rontani!" És azzal hazament. Másnap reggel kilenckor kérdezi a titkárnénit az igazgató, hogy: Béla jött? Nem.-válaszolják. Akkor küldjön érte egy autót és azonnal hozzák be!-utasít az igazgató.

Utoljára szerkesztett: 23.12.20
    mamszi5107, -bauer70-, nagy.mami és 4 más kedveli ezt.
  3. limara1965

limara1965 Utánpótlás-írogató

Az új verzióban a farmvisszarendezőnél nem látszik a mentett farm képe. Köszi ha tudtok valami megoldást. ID: 51691510

4. oncogito_

oncogito_ Haladó

Úgy látszik, ez a rákfene mindenütt így működik. :(

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az áthelyezés, törlés és forgatás problémája megoldható a farmos billentyűk használatával.
    M - áthelyezés
    D - törlés
    R - forgatás
    Ballal nyomod az M-et, jobbal, egérrel pedig viszed a cuccost az új helyre. Utána újra M... Törlésnél hasonlóan, csak a D betűvel.

oncogito_, Szabi451, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  6. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv mindenkinek...!
    Ez a rendszer rettenetes...alig lehet belépni, majd lefagy, levelet nem tudok megválaszolni, most éppen írni sem.....
    Több időt vesz igénybe a várakozás, mint a játék....sajnálom.....kár érte...
    hegyivadasz71

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia hegyivadász71!
    Ha nem megy a gépeden a Unity/Web alkalmazás, akkor vagy a letölthető klienssel, vagy amíg még fut a Farmeramánál a Flash verzióval játsszál. Utóbbi belépési kapcsolója a belépő ablaknál, a farmkeret jobb alsó sarkánál látszik. Arra kattints, és akkor Flash-ben vagy.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok. Játszottam a unityvel egyszer rendben learattam mindent,másodjára már nem ment semmi,váltás kliensre ugyan így jártam ott talán kétszer tudtam aratni,aztán kész vége! Annyira akartam,de már feladtam míg megy flash játszom utána.....:sleepy::music:

Most megpróbálnám újra az unytit,de mindig a klienst mutatja!

Most még igen, de milesz később én szeretnék ezután is játszani!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.20
    achmed1122 kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Szia Mevilla!
    Azért alkották meg a letölthető klienst, hogy akinél nem megy a Unity /Web, akkor azzal tovább tud játszani.
    Az viszont tény, hogy ha azzal is gond van, akkor jó lenne megnézetni szakemberrel a rendelkezésre álló eszközöket, vagy beállításokat, mert azon mi nem tudunk változtatni, vagy segíteni.

vihence és Csak1 kedveli ezt.
  10. Csak1

Csak1 Haladó

Szia Gyopár!

A klienssel kapcsolatban elmondanám neked, hogy az előző event feladat például nálam játszhatatlan volt mivel folyamatosan már a játékmező belépésénél kidobott mondván lejárt a képernyő újratöltés várakozása! Megnéztük szakemberrel! Legfrissebb verzió stb. ok. Paraméterek állítgatva semmi változás! Abban maradtunk, hogy a jelenleg a gépem (valószínűleg a védelme) valamiért nem szereti az ilyen módon felépített programrészt oszt ennyi! Marad a kliensben a meló és a Unity-ben a többlépcsős event.
    Az viszont aggasztó lehet, ha már tényleg védelem avatkozik be a játék egyes felületeinek kezelésébe, mert esetleg biztonsági problémákat vetíthet előre a jövőbe!

Sajnos jelenleg csak arról tudunk milyen biztonsági kockázatokat jelen(he)tett a Flash, de hogy a többi milyent????

További jó munkát és Nagyon békés Kellemes Karácsonyt Kívánok Neked, Munkatársaidnak, Családjaitoknak és Minden Kedves Játékosnak!

mamszi5107 és nagy.mami kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia Csak1!
    Sajnos a gépeddel kapcsolatban nem tudok - tudunk segíteni.
    A jó kívánságaidat köszönöm, - köszönjük- a kollégák nevében, és viszont kívánjuk azokat. :inlove:

Csak1, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Köszi, megpróbálom....:)))
    Miért vagy te Havasi_Gyopár???

13. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

akkor most van válasz vagy nincs telefonal lehet majd játszani a farmot vagy nem ?????????

14. -hagi2-

-hagi2- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A játék egyre rosszabb és lassabb. Naponta több alkalommal próbálok belépni és játszani, de van úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem csinál. Se aratni, se vetni, se pörgetni, semmit sem tudok csinálni, hiába kattintgatok. Ha véletlenül mégis működik, akkor is a megszokotthoz képest nagyon lassú. Eddig élvezet volt játszani, de lehet, feladom. Nem fizetek elő, és nem fogok játszani.
    Üdv: Ági (ID: 5261925)

15. Havasi_Gyopár

-ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és vihence kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Szia hegyivadász71!
    Bár nem szoktam ilyen dolgokat kitárgyalni, de őszinte kérdésre őszinte válasz dukál.
    A havasi gyopár az egy gyönyörű alpesi virág. Ezen kívül a német hegyivadászok jelképe is volt.
    Egy csodálatos film is ezt a nevet kapta, nem tudom, ki emlékszik még rá rajtam kívül?
    Az volt a címe, hogy Edelweiss. Egy család életének, sorsának a bemutatásáról, a szeretetről és a hazaszeretetről szólt.
    Áldott, békés Karácsonyt kívánok neked és a családodnak!

Csak1, TaraWels50, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Bocsi az offért. :)
    Nekem volt egy ilyen nevű tanárom. Ez volt a neve: Havasi Gyopár. :)
    A többiről mindent leírtál. :)
    Áldott,békés ünnepeket kívánok neked s a családodnak is! :)

TaraWels50, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia Ági, -hagi2-!
    Valószínűleg automatikusan a Unity /Web verzióba navigálod magad, és elképzelhető hogy a géped paraméterei nem egészen felelnek meg a webes verzió által kívánt igényeknek.
    Erre fejlesztették ki a letölthető klienst, amit már úgy alakítottak ki, hogy a farmnév és a jelszó is menthető hozzá.
    Ha egy régebbi verzió van esetleg a gépeden, akkor azt a vezérlőpultban a Programok telepítése és törlése résznél és a Letöltési mappából is törölni kell, majd ezt feltelepíteni. Azután már önmagától frissül a ki-belépések alkalmával.
    Ezen a hivatkozáson a jelszó kezelése is le van írva precízen.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/
    Egyébként 2021. 01. 11.-ig még marad a Flash verzió, nyugodtan játsszál azzal, amit a belépési oldalon a farmkeret jobb alsó sarkánál levő Flash Version szövegre kattintva tudsz megnyitni.

-ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és vihence kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia Ninett79!
    Nagyon köszönöm a jó kívánságaidat mindnyájunk nevében, viszont kívánom!
    Én itt kívántam minden Játékostársamnak és Kollégámnak áldott békés Karácsonyt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/köszöntők-kuckója-szintek-és-Évek.18034/page-10#post-1156310

20. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szépen levezetted a feltételezhető döntési folyamatot, de számomra a konkluzió elmaradt.
    A lényeg az, hogy a legkisebb ráfordítással, hogyan lehet még valamennyit pénzt kicsavarni ebből a játékból.

Sajnos én úgy látom, hogy egy leszálló spirálba került a játék, nem képesek megújítani. Jó ideje nem képesek megtartani az új játékosokat. És most már a régieket is egyre kevésbé. Igazából már nagyon sablonossá és szinte kezelhetetlen méretűvé vált.

A Unity-vel kapcsolatos problémák (játék hardver igénye, a technikai problémák) megint csak erodálja a játékos állományt.

A helyzetet sajnos még a jelenlegi pandémia is rontja. Az emberek frusztráltak és sokaknak jelent(ene) egy kis kikapcsolódást a játék, ehelyett még itt is csak a bosszúság várja.

Nekem is a mindennapok része lett ez a játék és kívánom, hogy ne jusson a Fantasy sorsára. De ha a BP nem változtat a mind a játékon, mind a hozzáállásán akkor üzletileg nem lesz fenntartható.

mamszi5107, Szabi451 és Domos52 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.