Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Földmérő41!
    Reméljük, hogy ezt a hibát is javítják, amikorra lekapcsolják a Flash-t a Farmeramánál.
    Ha nincs aratógéped, akkor javaslom, hogy térj vissza a Flash változatra, amíg még megy, ott biztos le tudod aratni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Földmérő41

Földmérő41 Utánpótlás-írogató

A kliens telepítőjét akárhányszor le lehet tölteni, de csak egyszer kell/szabad elindítani, ez majd letölti a klienst. Baj az, hogy ez a kliens csupán 24-15,5cm méretben hajlandó megjelenni (nem nagyítható!), tehát csak a jószeműek, vagy a nagyítóval böngészni szeretők részére opció. Érdeklődöm, mekkora truváj lenne a programozók számára a teljes méretet lehetővé tevő négyzet ikonját aktiválni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.1.21
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Földmérő41!
    Az általad idézett hivatkozásban egyértelműen le van írva, hogy ha valaki ismét (akár véletlenül is) rákattint a kliens letöltésére, akkor mind a letöltési mappából, mind a "Programok telepítése és törlése" résznél a vezérlőpultnál a korábbi verzió törlendő! Különben újabb hibás megjelenítésekre lehet számítani.
    A kliens ablak mérete majdnem azonos a jelenleg megszokott Flash verzió farmkerete által körbehatárolt mérettel, sőt még picit magasabb is. Ha neked nem elégséges, a beállításoknál tudod nagyítani a méretét.
    Kliens-kép.png
    Beállításoknál a nagyítás lehetősége:
    [​IMG] [​IMG] Ne felejts el a végén kattintani a mentés gombra!

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Az 1.2.8 verzió érkezésével, belevetettem magam a kliens rejtelmeibe, mi is változott.
    Már a kliens megnyitását követően változást észleltem. Végre, az olvasható "Emlékezz a belépési adataimra". Nekem 1.2.5 verziónál ez végig angolul jelent meg (meg minden ezzel kapcsolatos párbeszéd ablak is). Nem kell mester jelszót beállítanom ahhoz, hogy az adataimat beolvassa a mezőkbe a rendszer. Így egyszerű és gyors a belépés.

Reménykedtem a számomra legzavaróbb hiba is javításra kerül, sajna az még jelen van. Belépést követően, a hírek felületen nem frissül a piros köröcske, hogy mennyi hírt nem olvastam el. Csak az ablak bezárása után frissül. Zavaró, mivel minden belépés során azt hiszem, hogy annyi új hír van. Arató megnyit, főfarm aratás. Nem fagyott le, azonnal betakarította! Juhuuu! Azt hittem január 11.-ig nem lesz javítva, nem hogy ilyen hamar. Nagyon örülök ennek a javításnak. Végre, lehet aratni normálisan, mindegyik területen, fagyás nélkül. Haladunk, és még van 10 napunk hátra.

Történt optimalizáció. Az biztos, mert a legrosszabb gépemen is sokkal gyorsabb (tegnap óta tesztelem, és végig ugyan olyan gyors).
    A levelező továbbra is használhatatlan. Reménykedtem hogy javították.

Működik az üvegház, félig meddig végre. Viszont csak akkor, ha a nemesített növények fül alatt töltöm be az ablakot. Azután már jó a másik fülön is. Pipák csak megjelentek végre.

Lehet használni az égigérő paszulyt. Már nem akarja a folytonos, idegesítő betöltéseit. Enged lapozni, úgy, olyan gyorsaságban ahogy Én akarom.

Átalakították a kerékkerék naplóját. Végre szépen el van rendezve minden, látható módon. Sokkal jobb, mint Flash-ben!

Módosítottak végre a zoom tartományon. Végre, már 20%-osával lehet nagyítani.

Funkcióbillentyűk hiányoznak nagyon. Ameddig ezek nem lesznek meg, nekem a napi rutinok kimaradnak.
    Fejlődünk, apránként, de remélem az utolsó egy hétben úgy belehúznak, hogy óránként fognak jönni a frissítések.

Utoljára szerkesztett: 1.1.21
    orfisxo, milanzs, Matold és 8 más kedveli ezt.
  5. salala61

salala61 Utánpótlás-írogató

KEDVES MINIMACI En ma RATALALTAM ERRE OLVASD EL fontos lehet/ a supportnak is elkuldtem/ letudod tolteni probald meg en nem ertek hozza sajnos.- https://ruffle.rs/#what-is-ruffle nem rossz otlet udv salala61

6. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

https://kepkuldes.com/image/1uS9Xj

Sziasztok. Mai hiba észrevétel. Ez eddig nem volt. Eltűntek a felhősoraim unity kliensben. Frissítés (kilép-belép) után sem jönnek elő.
    Remélem javítva lesz.
    Köszönöm előre is.
    Mindenkinek kitartás.

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia azt hiszem rossz helyre cimezted az irásodat

8. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Telefonra probalom hasznalatba hellyezni a klienst, deazt irja fajl formatum nem tamogatott! Laptopon nagyon jol megy, szep a kepe, de telefonon ha nem megy a kliens akkor 11 ik e utan tudok majd meg jatszani ípuffin browser ben es unity val?

9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Okostelefonokon jelenleg az Edge böngésző a legoptimálisabb az Unity alapú játék használatához.
    A telefonos Unityval kapcsolatban észrevételeket egy külön, erre a célra létrehozott témában találsz tippeket, észrevételeket, tanácsokat.

Utoljára szerkesztett: 2.1.21
  10. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Unityn nem tudok belépni reggel óta csak forognak a virágok. Másnál is van így?A flass P is fekete.

11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

BUÉK!
    Bár csütörtök (a válasz időpontja) régen volt, mégis reagálok rá. Flash / Chrome párosításban játszom, akkor volt ez a lelassult illetve lefagyott jelenség, azóta megint megy rendesen. Csak a pontosság kedvéért...

lukimi kedveli ezt.
  12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! A ládák nyitásakor, nem lehet folyamatosan haladni, mert mindig visszamegy az elejére! Mindig így lesz, vagy ki fogják javítani, mert így kész őrület. Azon kívül - mutat 6 ládát, és kapok 1 szentjános bogarat. Ez annyira nem is érdekel, csak bosszant.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Remélhetőleg javítják majd. De ilyen kérdésekre itt a fórumon úgy sem tud senki válaszolni.
    Addig is segít, ha beírod a jobb felső sarokban a keresőbe, hogy lád.
    Ha hibát tapasztalsz, akkor pontos adatokkal, névvel-ID-vel jelezd azt egy segítségkérő topikban (melyik láda, stb.).

vihence, takizsuzsi40, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Az a link, amit hoztál, egy olyan technikai megoldás, ami segítene a flash-t "túlélni".
    Mivel fogalmunk sincs, hogy ennek használata egyébként milyen biztonsági kockázatokkal jár, ezért senkinek sem javasoljuk a letöltését.

De minek is tenné bárki, hiszen január 11. után nem lesz flash alapú farm.

Ergo, hiába telepít bárki bármiféle flash "kiváltó" programot a gépére, attól még nem lesz olyan farm, amivel tudna flashben játszani.
    Megszűnik, lekapcsolják, nem lesz. Nem tudom más szavakkal leírni.
    Azon, ami nem fog létezni, nem segít semmiféle "segédprogram".

Csak1, Kuzdern, lukimi és 7 más kedveli ezt.
  15. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Leírom a ma problémámat./az ünnepek alatt is így működött a játékom/. A kliens van csak a gépemre töltve.A telihold leszedése közben kettőt ugrik. Néha vastag fekete csík jelenik meg alulról fölfelé tartva.Ma reggel 5-ször kellett kilepnem és belépni. Közben amit learattam, leszedtem újra visszanőtt. A lejárt figurákat kitöröltem ujjakat raktam. Visszalépve eltüntetek . Újra törlés és ismét kirakás. Már nem idegeskedem a játékon. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e a játékot javítani, vagy így kell játszani. Akkor viszont meg kell gondolni, hogy érdemes-e folytatni.

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Leírom, hogy mit fogok csinálni. Ezeken a napokon, amikor nem volt Flash, Firefoxon játszottam és működött. Na most, addig maradok Chromen, ahogy már többször írtam is. Mikor eljön a nap, irány a farkas.. :)

Szia!
    Bekohoz akartalak vinni, de ott én vagyok az utolsó, így azt mondták a fülemre, jöjjek ide. :D
    Ez az egy mondat végett írok, amit meghagytam nálad. Elhiheted, hogy nálam jobban nem „utálja” senki a Chromet, viszont a muszáj sokszor nagy úr. Legalább is én a végtelenségig kihúzok mindent. Nehezen váltottam egész életemben. Ezáltal munkahelyem sem volt annyi. Na de vissza ide. Emlékszek XP- ről is nehezen mondtam le. Szerintem nyugodtan használd most Flash alatt a Chromét, hozzá lehet szokni, inkább ezt írnám. És tényleg jól megy alatta a játék. :)

Utoljára szerkesztett: 2.1.21
    Sauvage, Tavirózsa és lukimi kedveli ezt.
  17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hetek óta csak Flash-sel játszom, kerülgettem a Unity-t, mint macska a forró kását, de ma beléptem azzal a felkiáltással, hogy muszáj szokni egy kicsit. Chrome - Unity variációt választottam.
    Éééés kellemesen meglepődtem, hogy ne csak a rosszat írjuk, mert egy csomó hiba ki lett javítva. Nem fagy le 5 percenként 30 másodpercre minden. Általában minden működni látszik. A megjelenítés is sokat javult. A gyors kerek kerék pörgetést elvesztettük, hát ez van. A ládanyitogatás is lassú kicsit, mert lassan reagál az egérkattintásra. Erre a lassú reagálásra vetésnél is figyelni kell, ki kell várni a kattintás hatását, mert így vetettem napraforgó helyett répát, ami pont nem volt egy dráma, de hosszabb érésű növényeknél bosszantó lehet.
    Ha ennél rosszabb nem lesz, akkor maradok. xD:inlove:

inanna11, Sauvage, Fuhur és 9 más kedveli ezt.
  18. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Nekem csak kiasképernyőben jelenik meg, nem tudom nagyra venni.

19. damien

damien Haladó

A kerek kerék, és az aratási animációk lesznek javítva, vagy ezek már a végleges állapotok?
    Ha végleges, akkor a továbbiakban ingyenes játékos leszek, deaktiválom a prémium előfizetést, és befejezem a vásárlásokat. Azért fizetek valamiért, hogy szórakozzak, nem azért, hogy bosszankodjak. Amíg fizetek valamiért, addig jogom van számon kérni, ha nem azt kapom, amiért fizetek. Ez nem hiszti, csupán visszajelzés, ha a jövőben esne a prémium gazdák, vagy egyéb dolgokért fizető játékosok száma, akkor az azért van, mert elégedetlenek azzal, amit a pénzükért kapnak. Ezeket a visszajelzéseket majd lehet továbbítani a fejlesztőknek. Bár azzal is tisztában kell lenni, hogy nem lehet majd minden egyes elvesztett fizető játékost visszaszerezni. B.Ú.É.K.

mamszi5107 és Lenczy kedveli ezt.
  20. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Sajnos még mindig nem tudok belépni az unity-be Csak forognak a virágok és semmi sem működik.Másnál is van ilyen? A Flash verzióba sem tudok belépni pedig tegnap azzal játszottam.Ma semmit nem enged.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.