Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Nem tudom, csak azt, hogy nálam ez sem áll. A megjegyeztetés sorrendjében első farmom a listában a 7., a másodjára megjegyeztetett az utolsó előtti, ... szóval összevissza van. Ami zavarja az elmémet, hogy a sorrend állandó, tehát így van eltárolva. És semmi racionális okát sem tudom kitalálni a jelenlegi sorrendnek, pedig lennie kellene...

-kaktuszable-, vihence, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én az imént töröltem 13 farm adatot, hogy megnézzem lehet-e variálni valamit újból regelésnél. Nekem sem ment, ugyanúgy rakta vissza mind akármivel próbálkoztam, mint először és ahogy akarta. Itt sem számított az abc sem, összevissza vannak csak azokat rakta sorba amely 3 farm számozva is van: ekeszarv03, eketaliga02, ekevas01, mint látható ezek is visszafelé vannak besorolva.:p

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Néha vagy inkább többször (?) nem érdemes racionalítást keresni a világ legőrültebb farmos játékában még a kliensben sem
    xD:cry:xD

Négy jelszavam van mentve, ha naponta meg is keverné akkor is elég gyorsan megtalálom :D:music:xDxD
    Lehet, hogy én túlságosan elfogadó vagyok, de a megváltoztathatatlanon nem töröm a fejem :D Odakatt ahová be szeretnék lépni és kész...

-kaktuszable-, vihence, Sárika555 és 4 más kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Megnéztem 5 különböző gépen is, de ugyan az a helyzet nálam.

vihence, -BombadilToma- és zsani_apja kedveli ezt.
  5. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok:)

Nálatok is ilyen nagyon lassu a farm ettől az új rendszertől? Fhlassel már nem is tudok bejönni ( 1 órája nembírok bearatni :( Múlt héten sokkal jobb volt,most megint nagyon rossz:( A ládákat nem engedi kibontani,a felhők leszedése gép nélkül félóra,minden sor előtt újra tölt:( A bagolyban,ha 1 gombot nemjól ütsz kitörli az egész levelet,2 napja csak szenvedés így a játék :(

ricsi908 kedveli ezt.
  6. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Sajnos egész nap nem tudtam belépni a játékba.Unityivel játszom egyébként.Nem tudom mi lehet az oka. Tegnap minden jó volt ma meg be sem tudtam lépni.Most sem jó. Azt hiszem be fejezem a játékot.10-év után sajnálom egy kicsit.bokaerzsi ID9906183. Sziasztok.

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bizonyára van racionális oka. De mint tudjuk, a racionalitás is mélységesen relatív. Teljesen más a jelentése egy liba számára a racionalitásnak, mint egy majomnak, hogy farmos témánál maradjunk. Ezért, előbb cseréld ki a racionalitásod, egy újabb verzióra, és utána keresd az okát csak.
    Ez nem poén, bár eléggé poénos. Ha valaki 2 évvel ez előtt csak, ilyen izé ..., maszkban jár vásárolni a közértbe, mindenki hülyének, de minimum nagyon betegnek és hátrányos helyzetűnek tekinti. Most éppen, aki maszk nélkül próbálkozik, kapja ugyanezeket a jelzőket.

Utoljára szerkesztett: 2.1.21
    -kaktuszable-, vihence, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    rs=Szerbia
    Nyugodtan keress rá a neten a rövidítésre. Gugli megmondja.

9. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:)
    Köszönöm szépen a linket. Átnéztem, értem. Most már csak a keret hiányomat kellene orvosolni:)
    BUÉK !
    Zsófi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. salala61

salala61 Utánpótlás-írogató

köszi a választ örülök hogy elolvastad amit irtam és tudom teljesen meg szűnik a flash a amit hoztam azt végig olvastam es az jött le belőle hogz arra szolgál hogy a sok embernek akik a flashen alapuló játékokat es programokat , animációkat játszák ayok azon tovább tudnák játszani a flash helyett, DE lehet rossyul értelmeytem mert a végén azt is irja hogy mindenki keresse meg a sajat böngészőjéhez való letölthető oldalt. De köszönöm mégegyszer a figyelmet.

vihence és BackOffice kedveli ezt.
  11. vizor128

vizor128 Haladó

Több heti tesztelés után az a véleményem, hogy:

- az Edge a legstabilabb, leggyorsabb böngésző a farmozáshoz
    - a Chrome közepes teljesítményt nyújt
    - a Firefox a leggyengébb, leglassabb, ha farmozásról van szó

Mindegy, hogy Unity vagy Flash, kb. ezt a sorrendet hozzák a böngészők. A CPU és memóriahasználat is ezt tükrözi.

A Firefox használja a legtöbbet ezekből az erőforrásokból és sokszor képes arra, hogy elfeketedik a Flash ablaka vagy elfehéredik az egész böngésző ha a farmos fülön vagyok és 5-10 frissítés után hajlandó leszokni erről. Utána bezárásig már nem csinálja. A többi böngésző ilyet sose csinált.

A kliens sokkal jobban működik, mint a böngészőkben futó Unity verzió, kb. a felét használja azoknak az erőforrásoknak, amit a böngészős verziók felhasználnak. A képernyője pontosan ugyanakkora mint a böngészőben, 996x600 pixel, természetesen 100%-os méretben, nagyítás nélkül. Azért látszik elsőre kisebbnek mert hiányzik a keret és a háttér. Meg gondolom sokaknak a böngészőben nagyítva van.

A belépési adatok a kliensben szerintem is teljesen összevissza vannak. Engem arra emlékeztet, amikor egy teljesen összekuszált adatbázisban az adatok olyan helyekre kerülnek, ahol épp egy megfelelő üres hely van nekik, nincsenek indexelve és az adatbázis lekérdezés úgy szedi össze őket, ahogy épp kedve van aztán az lesz az alap. Törléskor igazából nem is törlődnek és újra felvitelkor ugyanoda kerülnek, ezért nem változik a sorrend. Ez az én feltételezésem.

-kaktuszable-, Leho69, vihence és 3 más kedveli ezt.
  12. salala61

salala61 Utánpótlás-írogató

Bocsánat köszi

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem az eresről most más jutott eszembe, már bocsi! :D ;)

mamszi5107, -kaktuszable-, vihence és 3 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy számítógépes program nem szubjektív.
    Szia!
    Amit írsz, az a fájlszerkezetre jellemző inkább, nem az adatbázisokra. Egy adatbázisból jellemzően nem törlünk adatot, így lyukak sem keletkeznek benne. Ha mégis, az nem töltődik fel, az adatok beviteli sorrendje nem változik meg. De lehet, hogy igazad van.
    Ki fogom majd próbálni a jövő héten egy másik gépen; ha ott is ugyanez lesz a sorrend, akkor másfelé kell keresgetni az okot, mert akkor mégiscsak van valami meghatározottsága a rendszernek. A Te feltételezésed gépenként eltérő (véletlenszerű) sorrendet okoz.

-kaktuszable-, Leho69, vihence és 2 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Két nagyon fontos dolog:

1. Aki a klienssel játszik, az NE nyisson böngészőben játékot és SOHA TÖBBET NE KATTINTSON a kliens letöltése gombra! Egyszer letöltötte, indítsa a számítógépéről (asztalról, tálcáról)!

2. Aki ebben a pár napban még flash alapon akar játszani, az a böngészőben NEEEEEE kattintson az X-re, hanem AZONNAL görgessen lefelé és nyomja meg a jobb alsó sarokban lévő Flash verzió gombot!

maszilva, Sali~*.*, vízinyuszi és 16 más kedveli ezt.
  16. vizor128

vizor128 Haladó

Szia!
    Igazad lehet. Másik gépen más sorrendben felvittem a belépéseket és ugyanazt a sorrendet kaptam a végén mint az előző gépen. Akkor majd csak kijavítják ezt is.

-BombadilToma- és vihence kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kedves Toma!
    Nagyon nagyon vigyorgok. Két dolog miatt.
    Az első, hogy a relativitás nem szubjektivitás.
    Ha valami relatív, akkor az az. Márpedig a racionalitás nagyon is az lehet. Mind térben, mind időben a racionalitás egy változó dolog. Minden személynél külön-külön is és minden társadalmi csoportban is.
    A másik, hogy logikailag meglehet, hogy nem szubjektív egy program, de filozófiailag az, mert mindig ugyanazt a hibát követi el akár hányszor nyomok entert. Nem képes belátni a tévedését, és semmi objektivitás nincs a működésében, mert fejlődni sem képes.

Persze sejtem mivel jönnél ezért csak két példa az életemből:

90es évek eleje, egy népnyúzó Bank. Egy hete betett pénz a számlán. Ki akarom venni egy részét. Nincs. Menjek haza, befizetési igazolás, stb, stb. Mondom nem lottón nyertem a lábaim. Az a csekk itt is megvan. Csak valaki emelje fel a kofferjét és cipelje. Hatástalan. Fiókigazgató kihívatik. Panasz a fiók ellen. 10 perc múlva minden rendben. Pénz a kezemben. Kis hölgy, mondja nekem: "Elnézést, de tévedett a számítógép." Mondom: bizonyára, mert tudtommal a számítógép mindig azt a marhaságot csinálja, amit a mögötte ülő beír neki.

KB. 10 évvel később. Egy kis bankban van a pénzem. Fenti népnyúzó bank volt leányvállalata úgy dönt, hogy megveszi. Pár hét és úgy döntök, hogy megszüntetem a számlám. Automata, 100e ki. Kiírja, mennyi maradt. Másnap automata, 100e ki. 300 e több maradt, mint tegnap kivétel előtt. Harmadnap 100e ki. félmilla eltűnt már a számláról. Negyednap fecniket összegyűjtöm, és kérem a számlám azonnali megszüntetését. Monnyák mibe fog ez nekem kerülni. Mondtam nekik, hogy nekem aztán csak 10 percbe, illetve per esetén 10e az órabérem a fix költségek felett, mert elég stresszes elfoglaltság. Ismét fiókigazgató. Panasz. 10 perc és pénz költségmentesen a kezemben. Fiókigazgató a végén: sajnálom, hogy ilyen problémás számla jutott önnek. "Én is, mondom, mert ez a számla több, mint egy éve tökéletesen működött fillére pontosan. Csakhogy, néhány hete már mások fizetik önt, akik fejlesztést ígértek. Szerintem, már túl vannak rajta."

Utoljára szerkesztett: 3.1.21
    Büfé105, vihence, CoraQueen és 5 más kedveli ezt.
  18. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Tegnap raktam ki ezeket a terméyes ólakat:
    Ha ettől a rózsa terményes ólak terménymennyiségét adná, nem bánnám!

vihence, -kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  19. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni, abban, hogy az ID számomat hol tudom megnézni ??? Mert az új klienssel, nincs keret, és nem látom az alsó részt sem a képernyőmön. Most már olyan ideges vagyok, hogy szét vet a düh! Imádom a bárányokat és a napraforgót, de, hogy egy aratáshoz legalább 10x ki kell lépnem és vissza, már sok. Holnaptól dolgozom és nem lesz időm itt órákon át szórakozni, hogy learassak. Igesítő és unalmas lett az egész játék. Jönnek a különböző ajánlatok, hogy vásároljak ezt, vásároljak azt.... na eszemben sincs. Ha értékelnem kellene a játékot most, egy 10-es skálán kb. 2. Mivel elég pörgős vagyok, pörgős az egész életem, a türelemjáték soha nem volt az erősségem. 6 órától próbálok learatni, a ládákat kinyitni....stb, de még a bahára el sem jutottam! Nagyon szuper laptopom van, tehát az nem lehet akadály. Egész évben hangoztatták, hogy december 31-el megszűnik a Flash, nem értem miért nem lehetett már egy normális, játszható megoldást találni.
    Szóval, ha valaki segítene megtudni az ID számomat, nagyon megköszönném.

ulmo12, gomboc58 és vivica65 kedveli ezt.
  20. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok.Egy észrevételem és ezáltal kérdésem lenne.A klienssel,géppel leszedtem a farmom,és a terményes ólaknál és a manufaktúrákban is egyöntetűen 5 óra érésidőt ír ki. Kíváncsi vagyok ,hogy mennyi idő alatt fognak beérni.Az még egy kérdés,hogy mivel nem figyeltem és géppel szedtem,nem hiszem hogy az összes manufaktúrám be volt érve és azok is átíródtak 5 órára ,de vajon amiben munka folyt azt megszakította és újra indította,vagy veszett a termény? A vadaskerteknél a jó érésidő van megjelenítve.
    Találkoztatok már a jelenséggel,mi a tapasztalat?
    vivica65

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.