Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia!
    A kliensben a beállításoknál találod!
    Ma 22 óráig turbó terményesól akció van, minden ilyen ól 9 óra alatt érik be! Biztosan van valamilyen felhőd, ami aktív, s ezért mutat neked 5 óra érésidőt.

Utoljára szerkesztett: 3.1.21
  2. bonita333

bonita333 Rutinos

Nagyon szépen köszönöm :) Már néztem ott is, de most látom, hogy rossz helyen :) :)

Leho69 és Vadóc kedveli ezt.
  3. avangard

avangard Utánpótlás-írogató

Ma 22 óráig turbó terményesól akció van, minden ilyen ól 9 óra alatt érik be! Biztosan van valamilyen felhőd, ami aktív, s ezért mutat neked 5 óra érésidőt.[/QUOTE]

Kedves Vadóc.
    Nálam is ez a "feladvány" jelent meg,válaszodat köszönjük szépen ,így már érthető.
    Köszönjük a segítő HSZ-eket ,a modik munkáját és B.U.É.K.
    avangard

Vadóc kedveli ezt.
  4. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Nekem is igy van...kicsit bosszanto...most meg reggel a malom pörgetéses dolgok tüntek el, és se party ra nem vált át se semmi csak kidobja hogy vegyek party pörgetést! amugy szép a grafika!!!!

takizsuzsi40 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na, ilyen az, amikor nem azonnal válaszolok, csak jó idő elteltével, és nem olvasom újra a hsz-edet. Az agyam cserben hagyott...
    A program se nem szubjektív, se nem relatív. És nem is racionális. A bankos példádnak pedig nem sok köze van a számítógép működéséhez...

Fuhur, -kaktuszable-, BackOffice és 3 más kedveli ezt.
  6. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Segitsetek! szerettem volna kinyitni az unity-t, de 5 perc után befejeztem. 1,08 percig a piacteret mutatta, utánna a talicskázás ment, amit már nem volt kedvem végigvárni, 4 percnél befejeztem, visszaváltottam flach -re. Hát ha ez igy müködik se bemenni, se játszani nem lehet, akkor én befejezem, pedig 11 éve játszom. Segitsetek, hogy mit csináljak. Már mindent telepitettem.

Marcsifarmja kedveli ezt.
  7. Dorcsi_László

Dorcsi_László Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Nem nagyon szoktam panaszkodni, de kezd elegem lenni. Javasolnám az egekig magasztalt programozóknak, vagy fejlesztőknek a jelenleg elérhető 2000 férőhelyes trágyadomb többszörösére növelését, és tegyék rá az unityt, mert körülbelül oda való. Nem tudok a felhőkön megkeresni egy dekort, mert néhány lapozás után lefagy, frissítés után újra az első laptól kezd, és ismét lefagy.
    Egy reggeli nagy aratást nem tudok úgy végigvinni, hogy legalább egyszer ne kelljen frissítenem. Hónapok óta kínlódás a "játék", nem kikapcsolódás. Néhány nap választ el attól, hogy 226-ra lépjek, de egyre többször megfordul a fejemben, hogy abbahagyom.
    Gépem hardveresen bírja, és Firefoxot használok, olyan opciót köszönöm nem kérek, hogy edge, chrome, esetleg szobaajtó résnyire megnyitása, stb.
    Üdv Laci
    Kiegészíteném avval, hogy eltelt 15 perc, be sem tölt rendesen, meg kilépni sem tudok.

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Az éven most léptem be az Unity segítségével a farmra...Firefox...Unity...Farmerama...nálam működik:)
    És megy minden, működik minden...kellemes meglepetés ez számomra;)

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Pedig rengeteg van. Szereti az emberiség úgymond azzal a mítosszal felruházni a robotokat, számítógépeket, gépeket stb, hogy azokban nincs emberi tényező, nincs szubjektivitás. stb. Igen logikusnak tűnő dolgok ezek, de csak legfeljebb a mikroszférában igazak, és igencsak szűkre szabott feltételrendszer mellett. Általánosságban, makrokörnyezetben mindez illúzió, mert szubjektív emberek alkották, szubjektív döntések folyományaként, és véletlenszerű gazdasági környezetben gyártódtak.
    A gépek, a robotok és a kompjuterek világában sokkal több selejt és hiba létezik, mint bármiben a Világegyetemben. Azon egyszerű oknál fogva, hogy hibákkal teli emberek alkották ezt a világot, és megnövelve eme világ termelési hatékonyságát, a selejt- és a hibaszámot is igencsak megdobták. És ugye, nem elhanyagolható tényezőként, még nem beszéltünk az őrült rohanás miatt, exponenciálisan növekvő véletlenszerű hatások okozta hibákról.

vihence, Tavirózsa és -BombadilToma- kedveli ezt.
  10. .atesz74.

.atesz74. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Esküszöm nagyon igyekszem megkedvelni az új rendszert de nagyon nem megy. Annyira nehézkessé vált a játék, hogy számomra élvezhetetlen. Ha ez így marad, 11-én búcsút intek a játéknak, mert én kikapcsolódni szeretnék nem pedig kínlódni. Hosszú hosszú éveken át okozott kellemes időtöltést a játék, amit mindenkinek megköszönök, de mint mondják, semmi nem tart örökké. Minden esetre a lelkem mélyen bizakodok. Mindenkinek kívánom a legjobbakat.

vihence, Marcsifarmja, fankostepsi és 5 más kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gratulálok, inkább hagyd abba a játékot minthogy a sokak által jelenleg "legrosszabb" farmerama- kezelő böngészőt lecseréld másik, sokaknál jól működő böngire. Az ilyesmit az ember soha nem fogja megérteni bár nekem aztán semmi közöm ahhoz, hogy mit csinálsz. De akkor ha képtelen vagy váltani mit vársz itt milyen segítséget? Xar a big szerinted és kész, el van gereblyézve. Igaz?!

12. -BombadilToma-

Nem. Az ember szubjektív. Ettől egy ember alkotta tárgy nem lesz az. Ahogy nem lesz objektív sem.
    ----------------------------
    Ami a Unity-t illeti (hogy visszatérjek a topik eredeti témájához): ma is csak a szokásos egyszeri újraindítás kellett; ettől eltekintve zökkenőmentesen ment minden. Lassabb egy kicsit, mint a Flash, de nálam messze nem lépi túl a játszhatóság határát. Az 1.2.8-as kliens verzió már alkalmas arra, hogy teljes egészében ezt használjam. Az előzőnél még inkább visszamentem Flash-be. Persze semmi "extrémet" nem csinálok egyelőre, nem nullázok, nem pörgetek százszámra, és nem bontok napi szinten ládákat sem. Ez utóbbit amúgy soha nem is csináltam, bár megértem, ha valaki azonnal fel is akarja használni, amit bont belőlük. Én inkább akkor bontok, amikor szükségem van rá: például tenyésztős eventek vagy 1 tápos tenyésztések előtt az állatos ládákat, vagy azokat, amelyek szupertápot rejtenek; illetve teliholdas újdonságok megjelenésekor a teliholdas ládákat; a gyalu (barkácscucc) megjelenésekor a szerszámos ládákat, barkácscuccokat; nagyobb volumenű pörgetések előtt a party pörgetést tartalmazó ládákat; nullázás előtt a szupertáposakat, és így tovább. Az értékes ládákat (és a TP-seket) pedig évente egyszer-kétszer, mondjuk a születésnapomon.

Alkalmazkodom a megváltozott körülményekhez, pl. jóval kevesebb növényt veszek a piros kosárból naponta, mint korábban. Majd ha visszakerül az Enter, újra végigjárom a (majdnem) teljes magtárat. A pörgetéseimet is ellőttem Karácsonykor Flash-ben; majd pörgetek nagyobb mennyiséget, ha ez észszerű idő alatt megtehető lesz - Escape-pel vagy másképp. Szerdán jönnek új eventek (bár egyelőre minijáték nélkül), akkor majd még több kiderül a kliens viselkedéséről.
    A napi ládabontással is hasonló a helyzet: mivel problémás, alkalmazkodni kellene. Például hetente egyszer bontogatni a napi helyett - ez játékminőségben nagy javulás, de a kapott cuccokat is lényegében azonnal fel lehet használni.

maszilva, sutimami57, Szabi451 és 2 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Sokan nem mernek belevágni új dolgokba, és lecserélni a megszokottat. A szomszédom például megmondta, hogy Ő nem fog váltani XP-ről akkor se, ha nem tud internetezni. Kártyázni akkor is fog tudni rajta. Most erre mit mondjak? Aki makacs, az is marad, szíve joga hogy mit csinál. Teljesen igazad van, a makacs ember legtöbb esetben nem érti meg.

Csak akkor legalább ne itt a topicban írná le ezt a gondolkodási menetet, ami jelenleg nagyon rossz irányba viszi saját magát, és lehet sok embernél ki is veri a biztositékot. (Elég szépen fogalmaztam most.)

De, tegyünk egy próbát, hátha.:music:
    (Túl sok reményt nem fűzök hozzá. :D )

Szia!
    Ne böngészőben játssz, hanem kliensen keresztül. Lehetséges ott jobban fog futni számodra a játék.
    Felejtsd el ezt a makacsságodat. Ha mindenképp böngészőn akarsz játszani, felejtsd el jelenleg a Firefoxot. A legjobb az Edge jelenleg, de az operával és a chromeval is próbálkozhatsz.

orfisxo, maszilva, Szabi451 és 3 más kedveli ezt.
  14. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

csak egy kérdésem van hogy a kliensem jó,de nem tudok vásárolni---Én csak telefonost szoktam használni-nem adja be a bank--mint ahogy eddig a flash.

15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia! Ha szuper a laptopod (tehát jók a specifikációi az online játékhoz), miért játszol klienssel?

Kuzdern kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én pörgetek persze legtöbbet simát mert az hamar összegyűlik. Simán, szépen, időben le tudom pörgetni (nálam nem kínlódik a kerék ahogy olvastam) ami sima pár naponta összegyűlik (sok időm van....). Ezenkívül én havonta bontom a ládákat mert eléggé rá vagyok állva főleg a bahás területeken és semmi bajom a ládabontogatással (persze az ajánlott lád-beírással:)).

Ami változatlan: elindítom a reggeli v az esti nagyaratást és féluton leáll általában a bahán, pörögnek a napraforgók vagy mi. Ekkor azonnal X majd vissza ez így összesen nincs fél perctől hosszabb idő és már a végéig nem jön elő ez a hiba. Természetesen én is jobban szeretném mint mindenki egyből végig vinni az aratást. A mamutjaim beérése már szerencsésen látszik, ezt csípem. Nem csípem változatlanul - amint senki sem - azt, hogy a futtatóban tömeg reptetés van kézzel való ritkításnál, de erre is kitaláltam valamit nevezetesen azt, hogy a jobb szélről indulok és ahogy csak tudom nyomom, hogy minél hamarabb végig érjek rajtuk így a kezdődő légiforgalom alig alig ér utol.xD:p Ezt úgy gondolom javítani kéne minél hamarabb mert mindenkit idegesít, jogosan, ezzel együtt az animációk ha ki vannak kapcsolva akkor úgy is legyen.

Nálam a felhősorok aratásánál nincs probléma és igaz nem vagyok nagy piacos de ott sincs semmi bajom, persze az ajánlott vessző ill ponttal vigyázni kell áru kirakásánál. Levelezéssel ajándék küldéssel egyetlen percig sem volt bajom igaz, ha nagy ritkán válaszolni akartam egy üzenetre akkor az üzenet írását választottam a válasz fül helyett. Nekem a legnagyobb őszinteséggel mondva bődületesen gyors a Kliensben való játék. :) Mindezt azért írtam le, hogy ilyen is van és már hetekkel ezelőtt sem volt kérdéses, hogy tovább játszom-é?! A configgal valószínüleg szerencsém van bár én válogattam össze bő 5 éve. Persze nálam is vannak ezektől kisebb hibák is de majdcsak eltűnnek idővel.

Őszintén kívánom, hogy menjen 11-től mindenkinél legalább így.:)

orfisxo, sutimami57, Szabi451 és 3 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ahhoz tudni kellene, mit akarsz vásárolni. Nem mindent lehet teloval vásárolni.
    A másik, hogy a kliens nem egy online verzió. Kérdéses, hogy ott hogyan is lehet vásárolni.

18. vizor128

vizor128 Haladó

A napraforgók pörgésére egy lehetséges megoldás:

- amikor egy vagy több napraforgó pörög egy funkció használatakor és úgy tűnik beragadt (szerintem kommunikációra vár), akkor meg kell nyomni a - (kötőjel) gombot a jobb SHIFT gomb mellett. Ezzel kiugrik a térképre (beépített gyorsgomb) és megszűnik a napraforgópörgés is. Azonnal visszaléphetünk a területre és nagy eséllyel a kiadott parancsot is végrehajtotta. Ez Flash-ben, Unity-ben és kliensben is működik. Ha ez sem segít, akkor jöhet a frissítés, kilépés.

Fuhur, Zuhi, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  19. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Ki fogom probálni. köszönöm

Lenczy és vizor128 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Szia!
    Én is ki fogom próbálni.
    De azt tapasztaltam, hogy az ilyen jellegű hibáknál, mint a napraforgózás vagy a 100%-ig talicskázás, hiába folytatod a játékot, egy következő területen újra lesz valami gubanc. Egy ki- és belépés viszont "végleges" megoldást jelent.

Fuhur, inanna11, Koppi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.