Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Belange333

Belange333 Junior szaki

Bocsánat,de én nem az Unity-ről,hanem a kliensről írtam! Ha jól tudom az nem ugyanaz! :)

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    De, bizonyos értelemben ugyanaz. A játékot egy Unity nevű alapra fejlesztették. Vagy egy böngészőből futtatod, vagy a letöltött klienst indítod az Asztalról. De a kliens sem más, mint egy lebutított, csak a Farmot működtető böngésző! Pusztán nincs benne az a sok felesleges sallang, mint egy modern böngészőben, így a BP jobban tudja kontrollálni a gépigényt hozzá. De ugyanaz a játék fut, ugyanazon a Unity alapon egy böngészőben is, és a kliensben is. Vagyis lényegében ugyanaz, de egy kicsit mégis más.

Sauvage, BackOffice, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  3. Belange333

Belange333 Junior szaki

Nekem az unity nem vált be eddig!Csak a farmhoz kell nekem a kliens,jó,hogy nincs annyi sallang! Jó volt a flas,a böngészőkkel jól működik,működött ,de sokat kellett takarítani! Féltem,hogy a régi gépem nem alkalmas ,hogy tovább játsszak a farmmal(nekem terápia kezdettől fogva):Remélem a kliens beválik és bírja a gépem!Köszi,hogy írtál :)

4. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok, de ha nem sikerül Flashre váltanom (ha végre beenged a játék és tudok váltani), akkor élvezhetetlen a játék...
    Most 15 percet azon aggódtam, hogy este 10-ig engedjen be a játék, mert addig vannak munkásaim, kb. ötödjére végre sikerült belépnek, de a területváltás is végül sikerült 2 percen belül :mad::oops:

Nem tudom, hogy január 11 után mi lesz, de ha így marad, semmi kedvem nem lesz belépni...

p.s.: újra lefagyott.... ha újraindul, gyorsan be is adom az összes dolgot az eventben, nehogy holnap ne tudjak belépni és időben ezt megcsinálni
    p.s.2: Unity-ből nem is engedi beadni (egyébként sokszor németül meg angolul ír ki dolgokat a Gazdakörben és sokszor nem in enged beadni - szürke a gomb), váltok Flashre

5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt!

Halovány hajnali gőzöm sincs, hogy az éj leple alatt mi történhet akár a laptopommal, akár a játékkal, ki a manó ténykedhet a háttérben, hogy ami még késő este jól fut rajta, az hajnalig elpárolog. Egy biztos, ma reggel csak a kliens volt az amivel normálisan le tudtam aratni. Egyik böngészővel sem boldogultam:( Soká töltöttek be, azután a kerék nem indult el a pörgetéshez, elkezdett újratölteni miközben a felhőt szedtem le, stb.

Csuni, Sauvage, Anna051955 és 5 más kedveli ezt.
  6. )Manoka

)Manoka Utánpótlás-írogató

Ma az unityben játszottam, szinte gyorsabb volt mint a flasch, pedig kézzel aratok. Ha igy marad, nagyon jó lesz. Egyedül a szomszédok ajándék küldése zavaró, az összes barátot ki kellett törölnöm, hogy egy kicsit áttekintetőbb legyen. A régit, nem lehetne visszakapni.

-katalinjani-, erzsike511 és zsani_apja kedveli ezt.
  7. bolobok

bolobok Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

eddig Chrome-ban játszottam, amin nekem nagyon akadozott a unity, de tegnap kipróbáltam Firefox alatt is, és meglepően jól ment. Viszont tegnap is, és ma is egyszer újra kellett indítanom a játékot, és mindkétszer akkor, amikor az állatgondozóval vizet adtam az állatoknak. De nem tudom, hogy ez hiba-e, vagy csak véletlen egybeesés...

Sauvage, mamszi5107 és -katalinjani- kedveli ezt.
  8. erzso51

erzso51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Na nekem most lett elegem! Ami tegnap még jól működött, az mostanra már nem . A klienssel próbálok játszani, de egy kalap sz.. Azt hiszem 11 év után abba kell hagynom, mert nem ér annyi idegeskedést ez az egész! Azt meg értem, hogy nem lesz flash. Viszont aki már bele tolt egy csomó lóvét ebbe az egészbe, bizony szerintem annak nem mindegy, hogy diliház vagy normálisan működő-e a játék. Ma kb belépés után, pár percig működik, azután le fagy. Na többször indítottam, gépet takarírottam

Sauvage, Marcsifarmja, fmanyika és 2 más kedveli ezt.
  9. hofeher

hofeher Fórumszaki

Igazság szerint nem számít mert régi egereim vannak úgyan nem wifin hanem még a régi bt egerek a legújabb a logi maraton soha nem zavarta a wifit a rutert kéne jobbra cserélni tplink 3600 2x300 Mbitet tud csak de amit a telekom ad dlink 1200 azt ez lenyomja mind sávszél mind stabilitásban.
    (valami 3000 Mbit kéne de az is 3db szetben gondolkodom)

Sauvage kedveli ezt.
  10. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

1. A piac kivételével maximális elégedett vagyok az unityvel. A piacot miért kellett ennyire tulbonyolitani. A gépemet féléve vettem, tehát a paraméterek adottak. A szomszédok kiszolgálása szintén az a téma, amit nem szabadott volna megváltoztatni. A barátokat kitöröltem a listából, igy már egyszerűbb lett.

mamszi5107 kedveli ezt.
  11. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Lesz "szuper akciós napok" mini event, csak még a december dátum van kiírva!!!! 50 perce Wellwisher írta ki! Akkor most mikortól is lesz?????
    Köszi a választ!

.angyallány72. kedveli ezt.
  12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Javítottam a dátumot, elnézést kérek miatta.

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Érdemes itt olvasgatni:D Jó ideje a crome-ot gyötröm, rettenetes volt rajta a unity...ma firefoxon próbálkoztam és yippííííííííí. Működik!
    A klienset is sikerült telepíteni, azon keresztül is megy a farm, bár elég sokszor lefagy és újra kell indítani.
    Kicsit bizakodóbban várom a hétfőt. Feltett szándékom, hogy mostantól nem váltok flash-re, muszáj a klienssel vagy a unityvel boldogulni. Remélem így marad firefoxon a használhatósága, mert most jó!:oops:

Tavirózsa, mamszi5107 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Sziasztok! Nekem még mindig ugrál---azaz amikor vetni akarok (géppel), elugrik más növényre, hiába pl az event növányre kattintok. A másik gondom, hogy ha betakarítom--leszedem az égig érő paszulyt, azután amikor megakarom nyítni a ládákat, mindig vissza visz az elejére. Már frászt kapok annyit kattintgatok. Mindegyiken ilyen.

15. Liliom44

Liliom44 Haladó

Sajnos, minden így működik: malom. tárgyak, állatok, fák kihelyezésénél, de a legbosszantóbb, hogy a kerék nem működik az ESC-vel. Így kénytelen vagyok végig nézni a sokszáz mandragórát és virágdrótot. Egyre értékesebbek a nyeremények, miért nem tüntetik el ezeket a szörnyetegeket. Ennél még a trágya is jobb volt- hajdanán a kezdetekben. A letöltött farmerama jól működik, a böngészőn keresztül kevésbé. Aki teheti, töltse le. Ez a gép teljesítményétől függő - nagy memória kell hozzá.

16. Bbarby74

Bbarby74 Utánpótlás-írogató

Kedves Havasi Gyopár, köszönöm a választ.
    Elolvastam és frissítettem, de ennek ellenére sem működik.
    Ha 3 napon belül nem oldom meg sajna abba kell hagynom a játékot. Aminek nem örülnék.
    Régebbi laptopom van és win7-es van rajta én sem értem, de ez van.
    Az új verzió (unity) ugyan működik rajta, de megőszülők mire betölt.

17. hofeher2

hofeher2 Utánpótlás-írogató

Én még annyit tennék hozzá hogy a stabil kis ping a netnél csodákra képes

18. Tamarg

Tamarg Haladó

Szia!
    Nem történt semmi! Köszi szépen! BUÉK!

Kuzdern kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Bbarby74!
    Önmagában a frissítés nem teljeskörű megoldás. Nálad nem megfelelő beállítási problémák is lehetnek.
    Milyenek a net szolgáltatód által nyújtott paraméterek?
    Javasoltam, hogy vedd fel a kapcsolatot Wolffal. Megtetted? Küldtél neki baglyot? Az aláírásában szerepelteti a farmnevét, oda kell írni.
    Ő már sok játékosnak tudott segíteni, és lehetséges, hogy neked is tud segíteni. De ahhoz lépni kell, írnod kell neki, és a segítségét kérned.
    Sajnos a Unity nem az a játék, mint a Flash, amiben 10 perc alatt le lehetett adott esetben aratni, ha nem volt más intézni való a farmon. Ez más, lomhább, ezt a játékstílust is meg lehet ill. kell szokni.

vihence, Koppi és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Lenore87

Lenore87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudom, apróság, de engem rettenetesen zavar:
    A kliensben, a malomban ha tápot akarok keverni, hiába megyek rá, hogy csak a megjelölt állatokat mutassa, az összes látszik. A "normál" és a "talányos tenyészet" gomboknál működik, hogy azokra rászűrjön, de a megjelölteknél bármit csinálok, egyszerűen nem. Persze, végig lehet őket lapozgatni, de akkor minek a megjelölés opció..
    Az átugrik más növényre aratásnál, nem mindent szed le, pedig azt mutatja, de ha ki-be lépek, látszik, hogy némelyik kimaradt probléma is még mindig fenn áll.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.