Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, próbálj meg az Edge böngészőn játszani, nekem ott pörög az unyti a firefoxon viszont borzasztó lassú.

farmeres53 kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Klienset próbáltad már?
    A játék felajánlja a letöltését a belépéskor.
    Arra ügyelj, hogy csak egyszer legyen a gépedre letöltve.
    Ha a Klienssel is gondjaid vannak, ezek is megszívlelendő szavak lehetnek:
    A játékbeállításokban a grafikai minőséget vedd le a legalacsonyabbra. Ezen felül, kapcsold ki az animációkat. Ezek sok erőforrást megtakarítanak, és ezeknek a beállításával lehetséges, hogy jobban fog futni számodra a letölthető kliens. Fontos, hogy a számítógépünk megfelelően legyen karbantartva, és ne legyen tele haszontalan programokkal az eszközünk, amik a háttérben csak az erőforrást igénylik, ezáltal a játéktól veszik el az erőforrást. Érdemes szakembert felkeresni. Amennyiben túlságosan régi az eszközünk, akkor sajnos már csak új eszköz vásárlásával van lehetőségünk orvosolni a problémákat, vagy hardwer fejlesztéssel. Ehhez, szintén szakember segítségét kell kérnünk.

Felveheted a kapcsolatot bagolyban Wolf Black gazdával is (Farmnév: (WF)Glopers), bizonyára szívesen segít.

3. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Szép estét mindenkinek! van egy olyan gondom, hogy unityben a láda ikonnál semmit nem nyit meg minden zöld tele kocka, se fákat, se állatoka nem tudok ki tenni a különlegességeknél sem tudok semmit meg nyitni, de ha a gazdaraktárházban szeretnék fehérártatlanságot indítani ott sem mutat semmit. Különben aratással, vetéssel semmi gondom, csak ez a bosszantó. légyszíves nézzetek rá. bigmami56 vagyok az ID23529930

Sziasztok! most flashból vissza léptem unitybe megnyitottam a ládás ikont, most mindent mutatott. talán meg javul ez is. További szép estét és jó játékot mindenkinek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.21
  4. yokas

yokas Törzsjátékos

Üdvözletem.
    Miért nem működik még mindig rendesen a játék? /unity/ Bahamán semmi nem műkszik.

5. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Kedves support.
    Némileg jobb a helyzet, mint vártam (az elmúlt 2 hétben csak egyetlen 200+ szintű szomszédtól kaptam üzenetet, hogy abbahagyja). Én hetek óta nem kísérletezem a unity-vel (korábban rengeteg időt áldoztam rá, de meguntam), ha a váltás után 3 nappal sem működik a játék a korábbihoz hasonló módon, akkor én is elengedem. Nem fenyegetésnek szánom, csak segítek kitölteni az excelt a heti jelentésben.

mamszi5107 és farmeres53 kedveli ezt.
  6. mamma58

mamma58 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma használhatatlan az unity. A felső sorban az értékeket, valamint az ültetési táblán a kiirás fehér szinű. A fórumra nem lehet belépni. A bahán a területeken félig tölt be, nem lehet learatni. Most át kellett lépnem a flash-ba, de holnap már ilyen lehetőség nem lesz, akkor nem lehet játszani!

vampire_hunter kedveli ezt.
  8. apa1971

apa1971 Fórumprofi

A kliens ügy ahogy működik ma. Lassú, döcög, de megy. Játék élmény minimális...

Lenczy, inanna11 és mamszi5107 kedveli ezt.
  9. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló!
    Meg tudnátok mondani,hogy okostelefonra lesz-e megoldás?Mert a legtöbb eventet eddig csak úgy sikerült teljesíteni,hogy utazás,vagy akár munka közben lehetett vetni-aratni,ha nem volt az ember gépközelben. Mert a unity telefonon borzalmas

inanna11 kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!:)
    Az unity megy, megyeget, csinálom...mert akarom...de van, hogy a földterületre többszöri kattintásra enged be...a piros kosarat fél óra alatt tudom kivásárolni...még mindig rém lassú...sokan nem ezt szoktuk meg, sőt senki...lesz ez olyan mint a flas alapú:music:
    Én kattintok mit akarok, a játék gondolkozik mit akar...lassú, lassú, lassú:wuerg:
    Rengeteg kérdés, sok dühös gazda...lassan itt a nagy nap..bizakodom, hogy vissza kapjuk a probléma mentes játékunkat;)

Tavirózsa, Szabi451, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Több helyen néztem, de nem találtam: 11-én 0:00-tól, v. 23:59-től szűnik meg a flash támogatottsága? És ha megszűnik, ez azt jelenti, hogy teljesen elveszik ezt a felületet itt a játékban? Köszi!

mamszi5107 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A hírek felület szerint holnap éjfél.
    Igen, azt jelenti.

13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Úgy hiszem, hogy a kliens van letöltve nekem, egész tűrhető,de időnként lefagy. hogy tudom frissíteni, ha nem akarok kilépni belőle??? Köszi a választ előre!

14. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

>:(>:(>:(>:(>:( (És még 150 darab mérges emoji.... >:()

Sziasztok!
    A következő sorokat már úgy írom, hogy pár órája emésztem a történteket... >:(>:(>:(

Ma reggel óta 7 játékosnak lett kijavítva a gépe (09:00-től idáig.. az nem kevés). Örül mind a 7 játékos, hiszen a gépük jó, csak nem volt megfelelően karban tartva! Fut az Unty nekik.

De az utóbbi napokban több olyan játékossal találkoztam, nos, aki.... :mad::mad:
    Tojik mindenre....:mad:>:(>:( MINDENRE!:mad::mad:>:(>:(

Az utóbbi napokban több olyan játékos közölte velem:
    • nem érdekli se a Flash vége, se az új Unity, nem érdekli Ő FIZET A JÁTÉKÉRT MŰKÖDJÖN A JÁTÉK ÉS KÉSZ!
    (És már lassan 11 éves a gépe, és azt a gépet szakember nem látta még egyszer se...)

Túlrágram magam rajta... nem reagáltam rá, könyvelje el magának az önfejűségét.
    Tegnapelőtt és tegnap is volt ilyenből 2-3 elvétve.

De ami ma fogadott.... >:(>:(>:(:mad::mad:

"Szerintem Te átvered a játékosokat, pénzt akarsz kicsikarni mindenkiből! Azért mondod hogy rossz a gépük hogy haverjaidhoz menjenek új alkatrészekért!"

Na, itt borult a bili.... :mad:>:(>:(:mad:

Csak gratulálni tudok barátom ehhez az önfejű, bunkó stílusodhoz! >:(>:( Tapsold meg magad! >:(:mad::mad:

Van egy határ amit már nem engedek átlépni!!! >:(>:(

Aki ilyen jellegű írással keres meg, ne számítson válaszra, csak egyenes irányú tiltásra!!!! >:(>:(>:(

A nevét nem publikálom senkinek, legyen boldog magának, pedig megérdemelné azt hogy közzétegyem!! >:(>:(>:(
    Remélem magadra ismersz... >:(>:(>:(

Az arcom (nem akarom másképp írni...) leszakad! -.--.--.-

Laxiaa, alpha58, BÚÉK2011 és 31 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Két napja új szeszéllyel "örvendeztet meg" a kliens a nemesítés során.
    Az már "megszokott", hogy az üvegház üresen fogad; kilépek, belépek, közben elmormolok egy "imát", és "voilá", már le is tudom szedni az elkészült nemesítést. Ja, nem. Mert most azt csinálja, hogy rákattintok a zöld gombra, és nem történik semmi. OK, várok egy kicsit, biztos az ablak mögött folyik a talicskaverseny. Semmi. Bezárom az ablakot, kinyitom, semmi. Kilépés, belépés, és az üvegház a következő fázisban van. Nem tudom, mit kaptam, ami bosszant egy kicsit (bár a lényeg a bónusz, de azt nem kapok).

A másik mai napi furcsaság a bónuszrekeszekkel történt. Tegnap betettem egy karácsonyi sütit és egy fehér ártatlanságot a felszaporításhoz. Majd látom, hogy a karácsonyi nem került be. Na, még egyszer; oké, most rendben. Kilépés, belépés. Biztos voltam benne, hogy 48 órás lesz a bónuszom, de nem. Viszont ma némi problémába ütköztem. Az egyik rekeszben még ott a tegnapi karácsonyi süti, a másik üres. Indítottam egy rózsaszín zselét, és - a legnagyobb csodálkozásomra - a rendszer a tudtomra adta, hogy mindkét rekeszem foglalt. Kilépés, belépés, semmi változás. Na jó, akkor törlöm a rekeszből a karácsonyi sütit, hátha akkor megy. Törlöm, és nem történik semmi. De láss csodát: most már engedte a másik rekeszbe tenni a zselét!
    Szóval olyan volt, mintha mégis bekerült volna a második süti a rekeszbe valahogy láthatatlanul... Lett új rekeszünk tehát: a látens rekesz...

alpha58, nolina1965, Matold és 12 más kedveli ezt.
  17. Mogyi

Mogyi Aktív író

Kedves WolfB!
    Örülök a segítségednek és köszönjük.
    Az én gép-történetemmel fordított a helyzet.Anno vettem hitelre egy hiper-szuper "A" laptopot .A jótállás lejárta utáni pár napban kimúlt szegény.Hidd el ,karbantartottam.
    ezért:
    Most van egy mások által kis szerencsétlen f.o.s.om,ezen úgy néz ki,működik játék. :)
    Lendüljünk előre, "van miért küzdeni" !
    Szia
    (remélem ,nem off)

Wolf[Black], Kuzdern, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ilyenkor gondolja arra , hogy az Unity-ben így kiesnek a nyürrőgők , és csak elit vagyis a keménymag marad .
    És nem kell minden egyes eventcsevegőt 11 év után az alapoktól újrakezdeni , miközben beszélgetünk egy alapdologról .

Wolf[Black], Kuzdern, Szabi451 és 4 más kedveli ezt.
  19. vihence

vihence Törekvő

Kedves Wolf!
    Ne törődj az ilyen emberekkel, van akin/akinek nem lehet segíteni. Hidd el, a fórumlakók, meg aki normálisan gondolkozik, az tudja, tapasztalja hogy milyen önzetlenül segíted a játékosokat! Nem érnek ezek az emberek annyit, hogy az ídődet pazarold a dühre. Egyél egy kis csokit (nekem szokott segíteni)! ( Amellett szerintem jó, hogy nem vagyunk egyformák, milyen unalmas lenne!) Legyen szép az estéd, meg az összes többi napod! És hogy ne legyek off: az Unity nagyon lassan tölt be, most már 2 perce csak a birkák játszanak a talicskával.:inlove::inlove::inlove::inlove:

Tavirózsa, Domos52, Maffin71 és 7 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Egyszerűen felháborító ahogy emberek viselkednek még itt is.Kedves Wolf!A buta emberekkel nem kell foglalkozni,persze tudom hogy fáj!!Amúgy ezeknek a játékosoknak a nevét add meg az adminoknak!Amúgy reggel kb.1 óra alatt tudtam learatni,egyik verzió sem akarta a jót!

Utoljára szerkesztett: 10.1.21
    Tavirózsa, Domos52, vihence és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.