Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Céges gépem nem engedi letölteni a klienst, mert vírusnak érzékeli. A védelmet nem tudom kikapcsolni,mivel rendszergazdai jogosultság kell hozzá, ami nekem nincs. A kérdésem, ha az itthoni gépemről átmásolom ugyan abba a könyvárba a céges gépre, akkor menni fog, vagy felejtsem el a munka helyi gépet?

2. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Szia! Ha arra gondolsz, ami engem is zavar - a vakító napfény- akkor válts át téli témára és máris szakadni fog rád a hó, amikor egyik területről a másikra váltasz.

3. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Sikerült a területeket learatni, simán ment minden belépés után. Az ajándékozásnál nem hozza fel a szomszédok neveit, nem lehet küldeni.
    A főfarmon kivül most már egyetlen területre sem enged be.

Lenczy kedveli ezt.
  4. ákosésbence

ákosésbence Fórum-zöldfülű

Sajnos nálam is

5. Vakarka

Vakarka Junior szaki

Nálam is sajnos. Az event beadandóit sem fogadja el.

6. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, jó reggelt, a próbánál az én gépemen sem futott a játék pedig megfelelt minden paraméternek, viszont nem új a gépem így egy ismerősömet megkértem, takararítsa le és telepítse újra, így minden háttérben futó dolog eltűnt a gépemről, azóta pörög az unity és a kliens is, szerintem egy próbát megér neked is.

Utoljára szerkesztett: 11.1.21
  7. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

tegnap elég jól sikerült az unityvel játszani, most beléptem de nem tudom leszedni a rokkó ajándékát nem jelenik meg a kép. Ha megnéznétek nagyon megköszönném ID 17515948 egy nyugdijas nagymama

8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kedves Wolf[Black]!

Tudom, hogy az efféle megnyilvánulások egy talpig becsületes és önérzetes ember lelkét sokáig emésztik. De ha ez némi oldást jelent: hidd el nagyon sokan vagyunk hálások az önzetlen, hozzáértő segítségedért.:inlove:

bukta-agi54, Hahacska, Vadóc és 7 más kedveli ezt.
  9. Csuni

Csuni Junior szaki

Úgy gondolod ez egy frappáns hozzászólás?
    Hát tévedsz.
    Mint láttad írásomban nem panaszkodtam csak úgy éreztem egy pár sort írok mielőtt abba hagyom a játékot./6-7 év aktív év után/
    Nem vagyok fiatal nem vágom úgy a témát mint egyesek ....
    Szeretem a játékot de pillanatnyilag nem tudom megoldani a problémát az írásomban leírtam miért.

Majd idővel mindent megértesz!!

mamszi5107 és Koppi kedveli ezt.
  10. Csak1

Csak1 Haladó

Szia Wolf!
    Én maximálisan értem mire gondolsz, de ez a ruhadarabos hasonlat nem biztos hogy jó ide! Az 1950-60 as években készült ruhadarabok bizony több évtizedet kibírtak nem úgy mint a maiak, ráadásul 10-15 évente újra divatba jönnek!

Kellemes napot kívánok!

11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Nagyon tetszik a hóeséses téli téma nem is tudtam hogy vano_O:D
    Tegnap elpörgettem a Keréken a sima pöriket, remélem a unityben is működni fog az Esc valamikor.Holnap már nincs flash .

Rebcsok kedveli ezt.
  12. andrasekne

andrasekne Utánpótlás-írogató

Detto.Ugyan ebben a cipőben járok.

13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Akinek nem megy át a hasonlat lényege és mondanivalója, sajnálom, de az már nem az Én problémám.
    A lényeget kell meglátni a mondivalóban, és nem mindig azt, hogy mi az ellenérv rá.
    (És egyébként, az hogy régebben mindig minden jobb volt, mindenre igaz, mivel az embernek legtöbb esetben a múlt tetszik jobban, szóval ezt bármelyik hasonlatra ráírhattad volna, így értelmét is veszti az egész.)

bukta-agi54, Csak1, vihence és 5 más kedveli ezt.
  14. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Ez nálam is gond, nincs baráti lista! Várok.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mai Unity-s hiba. Illetve már figyelem egy ideje, csak ma írom le. Nincs szerepe a játszhatóságban, nem zavaró, de azért hiba.
    A térképen, ha az egeret rávisszük egy terület képére, fehéres körvonallal jelzi ezt a rendszer, és az egérmutató is megváltozik. A paszulyon ugyanezek szintén megfigyelhetők. Néha a szellemkép is megjelenik (a farm sziluettjét egy kisfarmon "kaptam le", de pl a paszulyről is csinálhattam volna képet a jobb felső sarokban); de az egérmutató mindig változik, ahogy a paszuly hátterén mozgok. Nem kattintható, nem csinál galibát.
    [​IMG] [​IMG]

vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Nálad fennáll az a hiba, hogy sokszor a térképen bármelyik területre kattintva nem történik semmi, csak második rákattintás esetén? Már egyre többször előfordul velem, hogy a szántóra szeretnék navigálni, töltődik és nem történik semmi, csak akkor jelenik meg, ha mégegyszer rákattintok a szántóra a térképen.

Mica67, renyke44, vidraszabina és 9 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Amióta megláttam a Unity-ben a barna alapon fekete, kétsoros, és rendezhetetlen barátlistát, azóta a jobb oldali szomszédsávról küldöm a napi ajándékokat. Többet kell kattogni, mint a megszokott, de még mindig jobb, mint egyenként keresgetni a neveket. Már korábban is javasolta ezt valaki itt a topikban (bocsánat, nem keresem vissza), de nem árt feleleveníteni. Sajnos rá vagyunk kényszerítve némileg a megcsontosodott szokásaink - remélhetőleg ideiglenes - megváltoztatására. Pl. mivel nincs ENTER, a piros kosaras vásárlásaimat is limitáltam.
    Szia!
    Igen, már írtam is róla korábban. A főfarmra belépve tapasztalom, főleg a kisfarmokon. Sokszor nem lép be elsőre, de másodjára mindig. Lehet, hogy a szántónál is fennáll, de oda ezeken nem lépek be. A Bahánál viszont soha nem fordult elő, és a hajónál sem.

18. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Ez nálam is előfordul elég gyakran.

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Éjfél után a TV2 szlogene lép életbe : Szenvedélyünk a szórakoztatás .

mamszi5107, Fenyvesi1010, Lenczy és 8 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Nálam is két kattos a területváltás. Érdekes mert mikor új computert veszek mindíg azzal kezdem a kipróbálást, hogy átállítom az egeret egy kattosra mert úgy szeressem, most itt meg 2 kattos csakhogy itt meg kell várni a betöltőcsík eltűnését is.

Ezenkívül amit hetek óta nem bántanak: a futtatóban a madárdömpinget, azért csak jobb lenne kézzel aratni az elejét ha a végét is látná az ember a sok varjútól, valamint december óta nem foglalkoztak azzal amit már többen is írtunk többször, hogy rendben lezajlana a napi 2 nagyaratás csak minden! esetben félúton megáll és ki-belépés szükségeltetik. Azért ez nem nagyon gyerebe nálam....(sem).

Ezektől köszönöm jól elvagyok a klinses unity nálam villámgyors talán ezután még nem hagyják abba a "testreszabást" és csiszolgatják fényezik a dógokat és ezekre is sort kerítenek.:) Ja, ami sokaknál hiba nálam semmi gond nincs vele: szomszédoknak ajándék küldés de jobboldali panelból, baglyozás, piac stb.:)

mamszi5107, Fenyvesi1010, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.