Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Rajtad kívül is sokan panaszkodnak az új piacra, és nem tudom, mi ebből a tényleges probléma, és mi az, ami az átállás hibáiból adódó keserűség. Komolyan érdekelne, mi az, ami szerinted (és mások szerint) borzalom lett benne. Nem a hibákra gondolok, hanem az átalakításra.
    Nézzük csak át, mi változott:
    1. Az eddig fejlécben, fülekről választható kategóriákat mostantól bal oldalt, lenyíló menüből választhatjuk. Más lett egy kicsit a lapozás, az egyes termékek ablakának kinézete, stb. De lényegi változás ezekben nincs, csak grafikai. Megszokjuk. Én ugyan nem tettem volna külön listába a tápokat és a tenyészállatokat, de ebben is van logika.
    2. Kaptunk egy új fület, a Piaci előzményeket. Ez régi kérése volt a játékosoknak. Ha jól működik, és egy definiált intervallumra - mondjuk 24 órára -, esetleg adott darabszámú tételre visszamenőleg mutat minden piaci tranzakciót, akkor ez egy hasznos fejlesztés. (Egyelőre még bicegős a dolog...)
    3. Kaptunk új szűrőket. Szűrhetünk kategóriára, ami pl. egy kategóriás tenyésztős event alkalmával nagyon hasznos. Elkülöníthetőek a farmos és a Bahás cuccok, ami szintén hasznos. (Én például szeretem megnézni időnként a magas szintű farmos növényeket. Ezek eddig a lista közepén voltak, lapozgatni kellett, akár elölről, akár hátulról indultam. Most csak a végére ugrok, és kész.)
    4. Eddig 10, most csak 8 ablakot látunk az új szűrőpanel miatt. Ez véleményes, hogy rossz vagy jó. Én azért örülök neki, mert így a tenyészállatok közt lapozgatva egy állat összes fejlesztése egy ablakban látszik.
    5. Grafikailag megváltozott a kép. Ízlés kérdése; engem speciel hidegen hagy. Lehet, hogy egyesek számára rosszabbul olvashatóak a szövegek, ezt nem tudom megítélni.

Összességében semmit sem vettek el a régi piacból, fejlesztéseket kapott. A grafikai változások pedig ennek következtében történtek.

Utoljára szerkesztett: 16.1.21
  2. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Egyetértek a piac negatívumával.
    Ez a lapozgatás vacak, lassú.
    A régi piac sokkal jobb volt

Neni60, Kuzdern és Evita-55 kedveli ezt.
  3. öncsike32

öncsike32 Utánpótlás-írogató

Látom, már belefáradtak a játékosok a panaszkodásba :) Nem hiszem, hogy csak nekem volt ilyen szörnyű a mai kezdet és senki nem írta.
    Reggel 5 és 6 óra között játszhatatlan volt a játék, aratógéppel 40 perc alatt tudtam az összes területen végigmenni. Állandóan lefagyott, pörögtek a virágok, sokszor újra kellett indítani, persze így több bónusz le is járt közben. Más nem volt nyitva a gépemen.
    Most több minden is nyitva van, ennek ellenére egy másik farmon 4 perc alatt végeztem mindennel. Ez mitől lehet? Edgében és Chromeban is ez volt.

Gulus49, Sauvage, mamszi5107 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. fancsaly

fancsaly Járnitanuló

Ne haragudj, de sokkal kisebb....a 11 év játék alatt nem panaszkodtam sőt,..de ez már kezd borzalmas lenni...

Anna051955, Sauvage és mamszi5107 kedveli ezt.
  5. Anna051955

Anna051955 Haladó

Szia! Nincs keret, a képernyő %-s beállítást nem jegyzi meg a mentés ellenére, lassú, minden nehézkes. :mad:

Sauvage, mamszi5107 és ERzsike2011 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Technikai oldalról igazad van...
    De sokan - néha én is... szeretném a régi megszokottat;)
    Itt néhány kattintással több kell ha kitévedek a piacra... Az előzmény kb szerintem felesleges... de biztosan volt oka annak hogy így alakították;)
    S a piac jó apropó arra , hogy az amúgy is mindig elégedetlenkedő játékosok, tisztelet a kivételnek!, valamin fanyaloghassanak...
    Mai pozitívum... : aratás simán ment... s azt hiszem ráéreztem a láda bontási sebességre... ami a játéknak is jó;) így ugyan lassabb mint régen de legalább nem kell többször ki be lépni;)

7. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Nálam mind a 3 farmomon a kliensnél ajándékokat nem tudok küldeni csak ha bemegyek egyesével a jobb oldali nevekhez csak az unityben tudok. Sajnos elköszönt tőlem 2 szomszédom, az egyik gondozni fogja ritkán a másik nem írta ezt, azt írta ha javulni fog az unity teljes visszatér, de addig nem.

Sauvage és mamszi5107 kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia Toma!
    Szerinem a ludas az, hogy megváltozott a piac felépítése. Sokan ekkor nem találnak semmit (vagy csak valamit) és egyből negatív véleményük lesz a piac felé. Ha a 5+ éve megszokott dolog változik, azt sokan nehezen fogják befogadni. Csak lásd az Unity újítását: sokan máig nem értik meg, hogy nem a Bigpoint hibás azért, hogy 12 éves számítógéppel akarnak játszani, 2021-ben. Pedig akinek jó az Unity, és tud piacozni, az már egy jó dolog: hiszen sok játékosnak még ez sem megy!

Csak egy kis időt kellene ráfordítani arra, hogy az új piacot átnézzük. Vannak rossz és vannak jó előnyei.
    Én szántam rá időt, megnéztem milyen kategóriában mik vannak, és már fejből tudom, mit hol kell keresni, és már ugyan úgy használom mint az előző piacot. A listás dolog szerintem nem jó, de ez már szubjektív véleményem.

9. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Nekem tetszik ez az előzmény dolog, csak legalább 24 órára kellene gyűjteni. Aki sokfélét tesz ki, jobban tudja követni, hogy mire van kereslet.

Sauvage kedveli ezt.
  10. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sziasztok!
    Röviden és tömören leírom mi a baja sokaknak.Ha változtatnak valamit akkor az a baj ha nem változtatnak az a baj.Mindegy mi van csak az a lényeg lehessen valamibe belekötni.
    Sajnos sokaknak ez a lényeg nem is a játék.

11. verda

verda Haladó

Szerintem csak rájöttek, hogy teljesen felesleges újra és újra leírni a hibákat. A játéktulajdonos pedig majd észre fogja venni a pénztárcáján.

12. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Kipróbáltam, egymásra raktam az unitys és a kliens farmot, nyugodtan próbáld ki te is.

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Hol a fészkes francba lehet tápot venni? Ez a piac egy katasztrófa.
    Köszönöm.

14. Meliiodas

Meliiodas Utánpótlás-írogató

Szia! Kattints az állatok fülre majd lesz alatta másik 2 fül és az alsón ki tudod választani a tenyésztés és a táp közül. És a tápra kattintasz

vihence, libuskafarm és Sauvage kedveli ezt.
  15. magika

magika Fórum nagymestere

Lehet, hogy igazad van és jobb lett, de én mégsem örülök neki. Nehezen igazodom el rajta. Sajnos jobban szeretem a megszokott dolgokat mint az újdonságokat!

16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam jelenleg a kalapos gyerek működik, de a vírus irtóm szerint nem biztonságos! Nem baj de működik!xDxDA fórumon meg egyenesen visít!xDNem rég jöttem rá,hogy a fórum más böngészőn műxik!xD

Sauvage, Kuzdern és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. lenoxa

lenoxa Haladó

Én azt szeretném tudni, hogy várható még javulás, vagy marad végleg ez a kínlódás? Nem panaszkodtam eddig, türelmesen vártam, hogy majd csak alakul. Vadonatúj, jó gépem van. Ma pl. 5x kellett ki-be lépnem, hogy le tudjak aratni. Aztán a főfarmom óljait láttam a Bahán. Minden ki-belépésnél hosszú percekig kell várni, stb, stb...Ez nem szórakozás így, csak időrabló mérgelődés. Eddig több farmot is műveltem. Lassan úgy érzem, ez az egy is több, mint elég. Pedig az elejétől fogva játszom, de ez így nagyon nem tetszik.

18. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

Ma szombaton reggel 2 orába telt mire végztem 3 farm aratásával munkásokkal,ez aztán a szülinapi játék.

Gulus49, Sauvage és mamszi5107 kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Gyenge asztali gépen, erőseb laptopon nálam a kliens program vált be...hibátlan a farm:)

milanzs, tewo, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam lassabb mint rég de különösebb hiba nélkül játszható;)

tewo, Sauvage, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.