Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az az érzésem hogy ezzel az Unity Kliensel kaptunk a kalap sza..mócát. Bizonytalan, megbízhatatlan, egyes részei működésképtelenek (itt a postára gondolok). Sajnos a fejlesztés nagyon lassan próbálja követni a játékos által elvárt Flash verzió teljesítményét. Tudom sok türelemre (és egy új nagy teljesítményű számítógépre) lesz szükségünk, ha zökkenő mentesen szeretnénk játszani a Farmeramával.

mamszi5107, Laxiaa és vízöntő kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Lehet hogy jobban is járna, mint itt nyűglődni a fene nagy semmiért.;);):D

zanzivál, TaraWels50 és drunyi kedveli ezt.
  3. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok.
    Mai új észrevételem: F5 gomb megnyomásával nem csak egy földterület frissült nálam, hanem az egész klienset bezárta és újraindította. Másnál is működik végre?
    Borzasztóan örülök, hogy mostmárn nem csak egy földterületet hanem az egészet lefrissíti.

Kitartást kívánok mindenkinek. Jó lesz a játék. Nálasz szerencsére gond nélkül megy a kliens. Sokszor ha pl egész reggel óta nincs frissítve akkor sokszor volt hogy beakadt. De kiléptem, majd vissza és minden ment tök jól.

Köszönöm a modik/adminok munkáját amit értünk tesznek.

ui.: a webes verzióval nem is próbálkozok. Sokkal jobb a letölthető. Mindnekinek ezt javaslom.

Tudom, részletkérdés és sokaknál a játék mégsem működik de nálam tökéletes. Ezért a kissebb hibákra fókuszálva küldöm be ezt (https://kepkuldes.com/image/1OU1R7) a képet. Hogy van az, hogy amikor csp-t kapok a meglevő csp alatt maga a csp jel éles és tök jó. Felette ahol kiírja a meglévő csp-imet ott homályos az ikon? Ugyan zet tapasztalom a csillagnál sé a farmaranynál is.
    Remélem nem túl bonyolultan fogalmaztam meg és érteni fogjátok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.1.21
    mamszi5107, lukimi és Koppi kedveli ezt.
  4. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ma reggel is tökéletesen működött a javaslatod, egyszer kellett az F5-el frissíteni, de ezt már csak rutinból tettem. Próbáljátok minél többen.

kukori80, mamszi5107, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  5. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Olyan problémám lenne,hogy ketten játszunk egy gépen a másik játék simán belép az unitybe de az enyémet nem engedi játszani megáll a főtéren a világítótornyon lakat van de a főtérről nem mozdul sehová. Szerencsére a kliens simán működik az unity is ha véletlenül elindul mert néha skerül

mamszi5107 és drunyi kedveli ezt.
  6. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Nekem még nincs egy éves sem a gépem. Dell tipusú, ami elég jónak számít. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a fejlesztők nem is foglalkoznak a mi problémáinkkal. Érdekes módon most nincs karbantartás. Szerintem le kellene cserélni az egész gárdát egy programozni tudó társaságra. Csak azzal foglalkoznak, hogy kitegyék most éppen mit tudnál megvenni (kosár, stb.)

mamszi5107 kedveli ezt.
  7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Azért, mivel a felső ikon rosszul van méretezve, ezért homályos.
    A lenti pedig azért éles, mivel ugyan az mint a felső ikon, csak kicsinyített mása, viszont ott jól van méretezve. Minden ikon ami homályos, ott a hiba forrása az, hogy 1 vagy 2 px-el több méretet állítottak be, és ezáltal homályos az adott ikon.
    A homályos ikonoknak a hibajelzése már elküldésre került, de jelenleg ez legyen a legkisebb bajunk, a prioritás lista végén szerepel.

inanna11 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam az unitynál csak belépési problémám van a kliens tökéletesen működik 10 éves gépem van win 7 -en

mamszi5107, Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  9. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Nem tudja valaki, hogy lehetne megszüntetni az animációkat? Mióta ki lehet kapcsoni ki van kapcsolva, de minden mozog repül jön megy. Nincs szükségem rá, meg amúgyis csak feleslegesen terheli az amúgysem gyors játékot!

mamszi5107 kedveli ezt.
  10. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Sziasztok! Nagyon banális problémám van. Szeretném kipróbálni a kliens nélküli unityt, de nem tudom, hogyan kell belépni. Valamikor olvastam, hogy a címsorba valami mást kell beírni, mint korábban, a kezdőoldal ugyanis csak a kliens letöltését engedélyezi. Eddig klienssel játszottam, de szeretném látni, mi történik kliens nélkül.
    Esküszöm elolvastam rengeteg hsz-t, de ezt az információt sehol nem találom. Pedig úgy tűnik, mindenki tudja, csak én vagyok ilyen... tehetetlen! :oops:

11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ezt én is kiszúrtam pár napja, hogy ha pár milliméterrel odébb kattintok, működik, de nem mindig ilyen konzekvens. Ha már egyszer "elhatározta", hogy lefagy, akkor lefagy. Bár itt szerintem két külön probléma áll fenn (plusz még a többi xD). Na mindegy. Arra mindenképp figyeljünk, hogy a kérdéses terület körül jelenjen meg a felfénylés. Szóval még én is figyelgetem ezt a jelenséget. Vannak még bosszantó dolgok, de azért megy a játék, nem szeretném abbahagyni, úgyhogy (néha morogva) próbálok türelemmel lenni.
    Ha valaki kicsit jobban szeretné érteni, hogy most miért ülünk itt egy kicsit "szószban", több online portálon jelentek meg írások a Flash megszűnésével kapcsolatban. Ezek nevét nem írom ide, mert nem tudom, szabad-e. De keressétek meg ezeket a cikkeket - egyébként nagyon érdekesek - és olvassátok el, így talán könnyebb megérteni ezt az egész folyamatot.

kukori80, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Csak Unity alapú játék érhető már el.
    Böngészős verzióban és kliensen belül. Mindkét esetben ugyan azt az alapot látod, azaz az Unity-t.
    A böngészős verzió használatához lépj be szokásos módon a www.farmerama.com oldalon, és a zöld X-el nyomd ki a kliens letöltő ablakot. Ekkor betölt az Unity böngészőben.:

13. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: a világítótorony játékmezőn a jobb felső utolsó kockában van egy "Hógolyó oly jó" dekor, amit már törölni tudnék, de az információs "buborék" eltakarja, így nem tudom, bárhogyan próbálom. Már az áthelyezéssel is próbálkoztam, de az sem sikerül. Próbáltam visszakeresni a hozzászólásokban, de nem találtam meg a megoldást.

14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Összefoglaló a magyar moderátor csapattól | Farmerama HU

Ideje volt. Több értelme volt, mint asztalt borogatni. Bár azon egy percig nem csodálkoztam.
    Két dolog hiányzik még nagyon. A legfontosabb, hogy a BPnek, illetve a központnak szánt nyilakat ne vegyék magukra, azok akiknek nem inge. Ha valóban játékosnak érzik magukat, akkor maradjanak "tolmácsok" játékos és BP-között, vagy a játékosok képviselői a BP előtt, ne erősítsék azt a képzetet, hogy ők a BP képviselői. Egy tolmácsot nem igen ér támadás, amikor két ellenfél között fordít. Igaz, egy tolmács soha nem visz bele a munkájába semmiféle érzelmet. Ha a játékosok képviselői szeretnének inkább maradni, akkor BP érdekeket soha nem szabad képviselni, semmilyen formában.
    A másik, hogy van elég táblázat-készítő már. Össze lehetne már rakni a sok hibát témánként, és valahova a topic elejére bevinni. Eleve két részre szedném, az állandó és időszakos hibákra. Majd piac, tenyésztés, aratás vetés, eventes, paszuly, grafika,...

És utoljára egy kis kritika a grafikusoknak is. Azon kívül, hogy szerintem tízszer annyi elismerést kaptak, mint amennyit valaha is meg fognak érdemelni, a munkájuk hasznosságát tekintve, egyáltalán nincsenek a bögyömben. Úgy vagyok velük, mint a biokertészkedéssel a Váci úton, hogy nincs semmi értelme. Ezek után eléggé nehezen tudom elfogadni a BP legmagasztaltabb csapatától azt, amit az új piacon műveltek. És csak egy dolgot emelnék ki a sok közül, ami óvodás hiba, hogy a jobb oldalon lévő lapozó nyilak rákerültek a piaci termék belógó aktív felületére, ahelyett, hogy a kereten maradtak volna. Ez kb olyan, mintha egy kis OK gombot egy nagyobb Cancel gombra tennénk.

Farm_Tadity_, mamszi5107, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, az én moncsimon gyönyörű éles a felső és alsó számsor is és az egész fotód. Úgynevezett széles (wide) monitorom van. Hetek óta olvastam egyesektől ezt a problémát nálam ezzel a moncsival egyetlen egy dekor, ól, vagy bármi sem volt homályos egyetlen pillanatra sem.:) (még esetleg a felbontás is sokat jelent)

Kuzdern és ulmo12 kedveli ezt.
  16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Ha a beállításokban (jobb felső sarok fogaskerék) a második ablakban azt állítod be, hogy információ mutatása egér kattintásra, akkor a kis buborék ablak el fog tűnni és lehet bárhol ténykedni. Ahol ezt be kell állítani, mindkét, jobb és baloldalon is található ez az egérrel kattintás tehát meg kell nézni baloldalt is. Na most ha a buborék kis ablakot eltüntetjük attól kezdve mint a nevében is benne van, ha akarunk látni valami infót rá kell kattintani az adott dekorra stb.

17. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Szia és sziasztok:)
    Mindegy miért,hajnalban (4 előtt)felébredtemo_O(persze az ipse még aludt,alig tudtam lelket lehelni bele:)xDxD
    Aztán az észrevételedet teszteltem és bejött:)tovább kísérleteztem,és eddig idáig jutottam:)
    főfarm malomkeréklapát katt
    erdei tisztás a tölgy melletti sufni katt
    szédült szántón jobbra a legszélső bokor
    kerge fent a 2 fa közt arra a kőre vagy mi túró
    világítótorony a torony teteje
    kúria kapu bejárat
    esőerdő balra a kis építmény vagy szikla vagy mi a bokám:)
    ültetvény az a kis tető fent
    zuhatagok közvetlen a patak torkolat lent
    kincses a kis csónak
    hajótöröttek lent a bokrok széle
    felhő pont a kanyar-könyök
    Ide kattintva egyből beengedett mindenhová:)
    Csak a futtatóban kellett a 2 kat,ez az én tapasztalatom kliensben,nem garancia hogy másnál is működik:)
    Gondoltam megosztom:););)
    Jah,de előtte 1 alapos takarítás-gépen!-töredezettség miegymás:)

Utoljára szerkesztett: 17.1.21
    tünde59, vihence, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  18. erika260665

erika260665 Törekvő

Sziasztok. Ma rendkívül lassú a játék. Más is szenved? Idáig nekem nem volt ilyen.

19. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Kedves lukimi.
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és lám sikerült is! Próbáltam kikapcsolgatni ezt-azt, de ezt persze nem!!!:cry::D:D

Kuzdern, TaraWels50 és lukimi kedveli ezt.
  20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot

Ma a keresőben (FF) végig tudtam aratni a nagyaratást. A kliens kb 2 napja használhatatlan, mert szétégeti a procimat. A note-m visítva múködik, pedig van rásegítő "vízhűtés". Szóval a kliens jobban zabálja az erőforrásokat, mint a sima keresős játék, pedig ez a gyengébb gépekre való, ha jól emlékszem.o_O:eek:

Anna051955, Kuzdern és TaraWels50 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.