Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én a klienssel játszom, s működik rendesen. :)

TaraWels50 és lukimi kedveli ezt.
  2. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Jött a válasz csak a technika ördöge később jelezte-elnézést és bocsánat!!
    Wolf a topon volt!!!!!!!!

Gulus49, Kuzdern, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  3. asszony48

asszony48 Aktív író

R
    reggel minden rendbe volt,délután nem sikerult pedig én is letöltöttem és azzal játszok.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Imi, tényleg javítva lett? Ma is alul arattam, nem akartam állandóan lefagyni. No akkor majd most megnézem.
    Viszont találtam egy kijavított hibát. Eddig ha kézzel arattam a paszulyt, minden oldalnál megállt és gondolkodott, hogy betöltsem-e vagy sem :D. Ma simán tudtam haladni, rögtön betöltötte az összeset, nem kellett minden oldalnál várni. Csak az enter hiányzik nagyon (onnan is).

vihence, TaraWels50, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
  5. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Köszönöm a modiknak,hogy így ki állnak a magyar játékosok mellett! Rajtatok nem múlik amit tudtok megtesztek! Hálás vagyok a pontos folyamatos tájékoztatásért is! Bízom benne,hogy javulni fog előbb utóbb a játék minősége kevesebb lesz a hiba! Kitartás mindenkinek!

tünde59, vihence, TaraWels50 és 6 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ohh köszönöm a tippet... már töltöm is a telefonra az edge böngészőt;)

TaraWels50, v.edit1 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nálam még mindíg oké, egyszer sem kell a 2 katt pedig középre kattintok.:)

Még az kéne, hogy ne álljon le minden aratás féluton és ne repkedjenek a szárnyasok ha egyszer ki van kapcsolva.:)

8. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Szia Toma! Köszönöm a tanácsod nagyon sokat segítettél! Igaz nem mobilon táblagépen játszom amikor nem tudok számítógépen! Az Edge böngésző eddig nem töltött be de a Puffin működik ha lekapcsolom a klienst a jobb felső sarokba ahogy írtad! Néha újra kell indítani többször próbálkozni de a két területet letudom végre aratni! Így kész lesz a szülinapi event! Sok sikert kitartást mindenkinek főleg türelmet!

TaraWels50, mamszi5107 és lukimi kedveli ezt.
  9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Én most kb. 15-20 perce kettőt kattintottam, először nemtomhová, másodszor balfelé. De azóta akárhová kattintok (kémény, tökágyás, malom, víztorony), mindegyik hatásos.

TaraWels50, zsani_apja, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

No most kipróbáltam és nekem nem jó a "középre" kattintás. Olyankor elkezd betölteni, számol 2-3-ig, abbamarad és beadja a területet. Ha alulra kattintok, akkor nem számol semmit, hanem beadja rögtön. Érdekes.

PalMa, TaraWels50, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az az érzésem, hogy ez egy vadliba. Nincs ide vagy oda kattintás. Ez a típusú hiba megjelent a flash-ben is. Véleményem szerint nem is programhiba, hanem az aktív felület nem egyenletesen tölt be, és mindig kisebb mint amit aktívnak jelöl. Én ezt is a grafikusok számlájára, illetve a szerverek kommunikációs sebességének számlájára írom.

TaraWels50 és kukori80 kedveli ezt.
  12. paloooo

paloooo Fórumelemző

... fagy..., fagy..., fagy..., és még mindig FAGY!!! Valamit csináljatok mert így nem lehet játszani! Terület váltásnál néha 5x kell kattintani hogy történjen valami. Ólaknál 4x10 sec a várakozási idő..., trágya +10 sec, táp, +10 sec, víz + 10 sec..., s 1 területen 30+ ól van! Az ólak kifehérednek.
    10 percekként kell frissíteni, hogy valamennyire döcögjön. Borzalmas!
    A gépem hibátlan, böngésző friss, más játék ezerrel pörög..., csak a farmerama csiga tempó!!!
    Frissítés után a bahás földek összefolynak a farmossal! Katasztrofa!
    Más játék szolgáltatók mit alkalmaznak, hogy pörög minden?

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

próbáltad a klienst?

TaraWels50 kedveli ezt.
  14. paloooo

paloooo Fórumelemző

Természetesen próbáltam. Azzal is vannak problémák: amikorr megszünik a kurzol mozgás 1 min. és belefagy, és ismét frissítés. Ugyan azt produkálja mint a böngésző! Hozzáférési adatokat nem jegyzi meg, folyamatosan megkell adni..., ez is csak vicc!

15. kucune

kucune Utánpótlás-írogató

és le fagy, és nem lép be,és semmi semmi semmi............na játszatok vele sokat

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Először is reagálnák a kattintásra. van, hogy működik, van, hogy nem. Mindegy hova kattintok. Az őrjít meg, amikor a talicskás alatt 1-100%- ig megy a számláló, aztán nem csinál semmit.
    Most pl. megint ott vagyok, mint reggel, leragadt a 100%- nál a talicskás brigád. Úgy, ahogy ment egész nap. Jött a 17:00 óra. Akkor szoktam aratni a dekorokat és ez nálam az u.n. nagy aratás. Bár mostanában már nem érdekel úgy, mert a bónuszokat mikor leszedem, folyamatosan jön a "zavar". Nem tudok már tudatosan játszani. Sok minden jár az agyamban. Nem is akarom írni, mert értelme sem lenne és semerre sem vezetne. Na ez egy szép mondat. :D
    Most is csak azt tudom írni, hogy más játékoknál nem hiszem, hogy ekkora gond a Flash megszűnése. Nem tudom, csak gondolom, hogy nem azok a szakemberek vannak már a fejlesztők között, akik megalkották ezt az egészet. Többet nem fűznék ehhez.
    Egyenlőre nem látom az alagút végét.

17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én ugyan a böngészőből játszom, de azt hiszem a problémádra a válasz: gyorsan kattingatsz. Nálam is volt ilyen lefagyási probléma. Mikor kattintottál várjál utána mindig egy kicsit. Az unity (már nem is tudom ki irta valahol feljebb) kényes a kattingatásra. Nálam úgy jelzi mikor kattinthatok ha az egérkijelző háromszögről kézre vált. Akkor lehet kattintani. Ha a háromszöget mutatja akkor hiába kattintok akkor jön a lefagyás. És ha többet kattintasz akkor pláne lefagy. Én azóta szépen komótosan aratgatok és nem is fagy le, még területváltáskor sem. Sajnos az unity elég lassú, de reménykedjünk hogy lesz gyorsabb is majd.

mamszi5107, vihence, Gabimami és 3 más kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Szia.

Figyelmedbe ajánlok egy kis olvasni valót:

Unity kliens - jelszókezelő funkció

Összefoglaló a magyar moderátor csapattól

-W-595-, PalMa, TaraWels50 és 3 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia Prof. Uram. Annyira nem zavar, mert még számolással is elég hamar betölti.
    Szia. Nálam egyáltalán nincs talicskázás. Mindenhol rendesen tudok aratni, tudok menni a területek között. Azok a hibák vannak, amik mindenkinél, a Vadaskertet-Füvészkertet nem mutatja ha kész van, meg ilyenek. Itt egy picit lassabban kell mindent csinálni, lehet hogy túl gyorsan csinálod és kiakad a szerver. Szerintem írjál Wolfnak, biztos tud segíteni. (Remélem nem billent sejhajon, hogy ajánlottam :))

PalMa, Kukackukac, TaraWels50 és 4 más kedveli ezt.
  20. vizor128

vizor128 Haladó

De legalább azokat az irritáló, fényben csillogó, repkedő porszemeket vagy buborékokat ki tudtam kapcsolni a térképen. :)

mamszi5107, TaraWels50 és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.