Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Sziasztok!

Nem olvastam eleget fórumot mostanában, így meg kell kérdeznem, hogy Mac-re elkészült-e már a letölthető kliens. Én még ott tartok (december végén olvastam valahol), hogy írnak ha elkészül.
    Egyébként a böngészős Unity-vel ma feltűnően gyorsan tudtam délelőtt játszani. Természetesen a paszulyt még mindig csak Edge használatával tudom leszedni, Chrome-mal 100-150 felhősor után lefagy. Az Edge viszont eltünteti a kurzort amikor jó helyen áll és kattintani kell, így csak a paszulyt szedem le vele, a dekorokat és minden mást Chrome-mal. Van másnak is ilyen kurzoreltűnős gondja az Edge használatakor?

2. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Szia.
    Köszi a választ ez újdonság ilyennel még találkoztam, de igazad lehet mert tulajdonképen valóban megduplázta, tehát pont vagy semmi.
    Más. Növény nemesítésnél vagy nem adja be a növények listáját, vagy ha az megjelenik akkor nem mutatja a különböző növényeknél elért nemesítési eredményeket, hiányoznak a pipák, így nehéz választani, mert nem emlékszem melyiknél milyen eredményeket értem el eddig.
    Mi a véleményed, hogy egy pillanat alatt lekapcsolja, teljesen kikapcsolja a gépet, ez már kétszer történt meg.

Szia.
    Igen mintha össze, vissza ugrálna, sosem vagyok biztos benne, hogy mire kattintok, mert eltűnik, vissza jön, pattog mint a nikkel bolha. A piacon átváltozik virággá és várhatok, hogy történjen valami, közben más gazda már megvette amit én szerettem volna. Vannak érdekes történések.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.21
  3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

ulmo12, Kuzdern, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A kikapcsoláshoz nem tudok hozzászólni látatlanban. A videokártya driverének frissítése - ha nem a legfrissebb - talán segíthet. Memóriaprobléma is lehet, túlmelegedés is; érdemes a gépet megnézetni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. oncogito_

oncogito_ Haladó

Klienssel játszom.
    Kritikán aluli a játék minősége. És szerintem ezt mindenki tudja.
    A türelem fogy, de egyre erősebben.

6. Belange333

Belange333 Junior szaki

Szia! amióta nincs flas a klienssel játszottam gond nélkül,most viszont nem jól működik! Betölt,de nem lehet ládát bontani,Valdemár sem jó!Eddig jó volt a gépem paramétere,a kliens mit fogyaszt el róla?
    Köszönöm

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    No most átmentem pulykakakasba. Nem tudok Valdival játszani. Ez csak azért bosszant, mert ki tudnám váltani amit szeretnék, de 9 pontnál nem tudok többet kiszedni. De inkább csak 2-5 pontot. :cry: Nem tudom a "fentieknek" hogy működött, hogy így berakták, de ez így játszhatatlan. A muszklisnál az első 2 kör még csak-csak elmegy, de a 3.-nál össze-vissza megy a csúszka. Nagyon sajnálom, de inkább ne rakták volna be. Erre nem fogom elpocsékolni a jegyet.

.lldiko52., marcsi152 és Bubika1949 kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    A helyzet az hogy, nálam pont ez működik, más sem, nem tudom melyik szerveren vagyok,
    ezért eddig csak kritizáltam, de ez most tényleg játék volt a számomra, aminek nagyon örülök is, meg is vettem a bubit,
    a muszklisat játszottam.Ami igaz ,az igaz bár csak így működne mindenkinél minden. De azért erre még várnunk kell.
    Úgy látszik az én szerverem kapta most a naftát.:)

Samborg és kukori80 kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Örülök, hogy neked sikerült. Nem jönnél át a Valdi csevegőbe? Szeretnék kérdezni valamit, de itt kikapunk.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, Toma!
    Ezt most bemagolom, mert nálam a talicska és a számlálás uralja a játékot nagyrészt. :D ;)
    Kiemeltem a procit. Cégnél is próbáltam a napokban, ott i5 van. Edgevel léptem be, de semmivel sem volt jobb. Már azon is gondolkoztam, hogy lehet velem van a baj. :D

-BombadilToma- és Samborg kedveli ezt.
  11. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Szia.
    Köszi a választ, melegedni valóban szokott, ha nagyon forró a kezemmel hűtőm, mert az hideg.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  12. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok! Nagyon örülök,hogy visszatért Valdemár,de sajnos nem tudok vele játszani,borzasztó lassú a kliensen a játék,örülök ha az eventet tudom csinálni. Annyira szorítom az egeret majd el töröm,de egyszerűen nem viszi,3*4-szeri nekifutásra talán sikerül egy egy ábrát vagy valamit learatni,ezért sokszor csak egy területet aratok le. Sajnos ez van,nem tudom számomra mikor lesz újra élvezhető a játék,azért még nem adom fel. :)

13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Most idegen gépről játszom, ezen a játék jó lenne. Valdemart nincs időm kipróbálni. Próbáltam levelet írni, a postán, tegnap is, ma is, kb. 3 sorral van lejjebb a kurzor pozíciója, mint ahová ténylegesen írja a szöveget :(

Kukackukac kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor ha új levelet írsz, vagy akkor ha válaszolnál valakinek?
    Nálam új levél írásánál nincs ilyen gond, de a válasznál igen.. Nem ír semmit.
    Így jegyzettömbe leírom, kimásolom, s beillesztem.
    A klienssel játszom. :)

-BombadilToma- és sutimami57 kedveli ezt.
  15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Win10 alatt játszom most, válaszadásnál jön elő a probléma. Mivel nem saját gép, semmi másba nem akarok belenyulkálni, a tulaj kissé háklis...

sutimami57 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De a jegyzettömböt utána gyorsan kitörlöd,amikor beillesztetted.. A kukából is, s nyoma sem lesz. :)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. dwistvan

dwistvan Utánpótlás-írogató

Ez az event továbbra is használhatatlan marad? Beadom amit kér, de hiába adom be, mert semmi nem történik. Ha várok sem. Ki kell lépni és néhányszor újra belépni. Akkor látható, hogy megtörtént ami lefagyott. Eddig egyetlen alkalommal sem működött másként. Ez pontot hozott a szezonba. Megnyitom a szezont, az meg sem nyílik, üres marad. Ismét indíthatom újra. De csak egy idő múlva, mert nem érdemes újraindítani azonnal, ha azt akarom, hogy működjön is. Mivel minden nap többször fagy le a játék, kíváncsi vagyok, hogy mikor unom meg.

18. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Szia! Én pont fordítva jártam.
    Eddig minden gond nélkül ment az átállás óta, ma reggeltől viszont gyakran lefagy, kidobál a játék. A reggeli aratás 3 frissítéssel sikerült. Nem tudom mire vélni a változást. Chrome böngészővel játszom és a gépem éppen megfelel a leírt minimum feltételeknek, ezért örültem is nagyon, hogy nem volt probléma - ezek szerint túl korán.....
    Azért bízom benn, hogy ez csak átmeneti visszaesés.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok!Máma akartam az unity alapú farrmmal játszani, de meglepetés ért. Én használom mint a két verziót. Amikor beléptem a játékba nem volt semmi probléma, kicsit lassan de betöltött. Amikor beléptem a főfarmra a ball oldalon egy nagy fekete négyzet fogadot, amiben egy hatalma óra van. Ez a valami elfoglalja az a területváltást jelző táblát, az alatta lévő órát és a serkentők kirakásának helyét. Ez minden területen megvan. Így egy kicsit érdekesen lehet vele játszani, mert ki kell kiséletezni a kattintás helyét.Ezt már pár napja észrevettem de azóta csak a kliensel jázszottam.Máma néztem meg a másikat, de nem lehet vele játszani. A gépemen fut mind a két verzió, amelyik jobb, azt szoktam használni.

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    4:30- kor kelek, gép be, most 5:18 van, még nem végeztem... ;)

Hahacska, Kuzdern, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.