Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az árhoz vagy egész számot írj, vagy a tizedest ponttal gépeld be. Ne legyen vessző a mezőben. Úgy jól fog működni.

2. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Kb. úgy 20 perce próbálkoztam az Unity verzióval.Semmi sem érett meg, semmi sem működik.Akkor most mi van? Mindjárt itt a dec.31. Egy pár napja még minden szép és jó volt. Bocsánat érte, de már kezdem azt hinni, hogy amiért valamit szóvá teszek, azért van az, hogy minden nem működik. :( Lassan kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hibás. Lehet.

Bonzó1945 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  3. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Kb. úgy 20 perce próbálkoztam az Unity verzióval.Semmi sem érett meg, semmi sem működik.Akkor most mi van? Mindjárt itt a dec.31. Egy pár napja még minden szép és jó volt. Bocsánat érte, de már kezdem azt hinni, hogy amiért valamit szóvá teszek, azért van az, hogy minden nem működik. :( Lassan kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hibás. Lehet.

4. kiflitolvaj.

kiflitolvaj. Fórum-zöldfülű

Nem vagy hibás,mert az Unity verzióval nálam se működik szinte semmi.

Bonzó1945 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  5. kiflitolvaj.

kiflitolvaj. Fórum-zöldfülű

Nem vagy hibás,mert az Unity verzióval nálam se működik szinte semmi.

6. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Már megint itt:(
    A piacon az ár beütése a tizedesvessző helyetti ponttal megoldódott. Köszönet érte Wolfnak.;)
    Most viszont újra gondom van. Belépek, mutatja szépen a fák és a növények érésnek megfelelő grafikáját, két perc múlva a növények grafikája megmarad, a fáké eltűnik. Ez egy ismert hiba, vagy én csinálok valamit rosszul?
    Az ólakban lévő nyüzsgéstől rosszul vagyok, azt nem lehet megszüntetni? Köszönöm ha valaki segít.

Domos52, .jázminkaa. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Már megint itt:(
    A piacon az ár beütése a tizedesvessző helyetti ponttal megoldódott. Köszönet érte Wolfnak.;)
    Most viszont újra gondom van. Belépek, mutatja szépen a fák és a növények érésnek megfelelő grafikáját, két perc múlva a növények grafikája megmarad, a fáké eltűnik. Ez egy ismert hiba, vagy én csinálok valamit rosszul?
    Az ólakban lévő nyüzsgéstől rosszul vagyok, azt nem lehet megszüntetni? Köszönöm ha valaki segít.

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most délután beléptem a unityn és működött. Ahogy mentem területről területre, egyre lassult a játék. A Kergére menet már hosszan gondolkodott a gépem, aztán a végén a Paszuly nem jött be. A Paszulyra kattintásnál elszürkült és kész. Nem csinált semmit. Csak úgy tudtam kilépni, hogy a böngészőt bezártam. Kiírta, hogy a weboldal nem válaszol. Felajánlotta a várakozást illetve az oldal elhagyását. Nem ez az első eset. CCleaner Browser. Az újbóli belépéskor a Flasht választottam, azzal semmi gond. De hosszú távon kényelmetlen és idegesítő így.

Bonzó1945, -kaktuszable-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most délután beléptem a unityn és működött. Ahogy mentem területről területre, egyre lassult a játék. A Kergére menet már hosszan gondolkodott a gépem, aztán a végén a Paszuly nem jött be. A Paszulyra kattintásnál elszürkült és kész. Nem csinált semmit. Csak úgy tudtam kilépni, hogy a böngészőt bezártam. Kiírta, hogy a weboldal nem válaszol. Felajánlotta a várakozást illetve az oldal elhagyását. Nem ez az első eset. CCleaner Browser. Az újbóli belépéskor a Flasht választottam, azzal semmi gond. De hosszú távon kényelmetlen és idegesítő így.

10. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok

Remélem ez a gép jó lesz:
    • NVIDIA GeForce GTX 1660 TI 6 GB GDDR6 Videokártya
    • AMD Ryzen 7 4800H Processzor max 4.2 GHz Turbo Freq.
    • 16 GB DDR4 3200 MHz dual channel memória, 512 GB PCIe NVME SSD
    • win 10 64bit

11. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok

Remélem ez a gép jó lesz:
    • NVIDIA GeForce GTX 1660 TI 6 GB GDDR6 Videokártya
    • AMD Ryzen 7 4800H Processzor max 4.2 GHz Turbo Freq.
    • 16 GB DDR4 3200 MHz dual channel memória, 512 GB PCIe NVME SSD
    • win 10 64bit

12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Letudod tesztelni hogy jó-e. Az Unity gombra kattintva (jobb felsősarok), már át is válthatsz az Unity módra.

13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Letudod tesztelni hogy jó-e. Az Unity gombra kattintva (jobb felsősarok), már át is válthatsz az Unity módra.

14. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok,
    van már valami konkrétabb infó arról, hogy tableten, okostelón mikor és hogyan lehet majd játszami? Annál konkrétabb, hogy később... Köszi előre is..

farmerogirl és inanna11 kedveli ezt.
  15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok,
    van már valami konkrétabb infó arról, hogy tableten, okostelón mikor és hogyan lehet majd játszami? Annál konkrétabb, hogy később... Köszi előre is..

16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nekem tetszik amit írtál , holnap ki is fogom próbálni .

17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nekem tetszik amit írtál , holnap ki is fogom próbálni .

18. Vicus59

Vicus59 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az első két nap boldogság volt,mert egész jól működött az unity. Azóta viszont kínlódás az egész.A főfarmon minden megjelenik csak az nem,a fák nem mutatják hogy arathatóak,a farmok között a lépkedés egyre lassúbb a végén már nem is lép be.A kilépés a játékból csak a böngésző bezárásával lehetséges.Nagyon sajnálom,de így élvezhetetlen a játék és bosszantó.

mamszi5107 és Bonzó1945 kedveli ezt.
  19. Vicus59

Vicus59 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az első két nap boldogság volt,mert egész jól működött az unity. Azóta viszont kínlódás az egész.A főfarmon minden megjelenik csak az nem,a fák nem mutatják hogy arathatóak,a farmok között a lépkedés egyre lassúbb a végén már nem is lép be.A kilépés a játékból csak a böngésző bezárásával lehetséges.Nagyon sajnálom,de így élvezhetetlen a játék és bosszantó.

20. incimami

incimami Fórum bárója

Szia mi az a Kliens,? Segíts jó. Köszike Incimami.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.