Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

Miért van az, hogy ha egy állatnál efogy a tép, és rákattintok, hogy menjen a malomba, mindig más állatot dob fel, a sor elejéről valamelyiket. De nem az elsőt, hanem összevissza. Ha rékattintok a résnszarvasra, akkor a bölényt, ha a dobozhalra, akkor a baglyot adja be. Ez is a flash-nél jól működött

Csak1 és he1951 kedveli ezt.
  2. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Üdv! Az ólak és dekorelemek érését jelző tábla nem lehetne jegy kicsit magasabb? Ha egy nagyobb dekor, vagy ól van előtte, sok esetben nem lehet észrevenni.

Szépnyárinap kedveli ezt.
  3. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Sziasztok! Tud valaki segíteni abban hogyan vehetek tápot a piacon? Előre is köszönöm.

4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az "Építőmester"-nél tapasztaltam, hogy a "Macskaköröm"-mel kezdődő talányos fákat, tenyészeteket a sor végére sorolja az eddigi első helyekről. Megváltozott az ABC sorrendje, vagy a fejlesztőknek ez egy lényegtelen hiba? Miért ez a megszokott sorrend felborítása?

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Minta olvastam volna valahol , hogy egy olyan ABC nyelvezet használ a BP , amiben nincsenek ékezetes betűk .
    Először ezek vannak , és utána kerülnek sorra az ékezetes betűk .
    Szóval , elvileg ez helyes , a Farmerama játék maga módján .

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a válaszod, és kérem nem kötözködésként értékeld! Az Unity miatt kellett az ékezetes karaktereket kihagyni, mert a Flash-ben tökéletes magyar ABC szerint működött?

Julcsi-néni kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szia!
    Először kattints az "Állatok"-ra, alatta megjelenik kétszer az, hogy "Mind", az alsóra kattints és ott megtalálod a "Tápok" szót, arra katt és ott is vagy.

maszilva és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Már elnézést, egy dolgot kiemelnék. Ezt a ládanyitogatást. Mert ez igy a leirás szerint nem valós. Ugyanis hiába irja be az ember a lá vagy lád szót akkor is ugrál. Mégpedig mindig visszaugrik az elejére. Mert ugyebár az ember esetleg több ládát nyit ki. Csak vegyük a pörgetést adókat ahol a szabad pörgetést adó láda mondjuk esetleg két vagy három jegyet ad. És ki akarom nyitogatni. Ha egyszerre nyitom ki lehet egy csomó pörgetés elveszik tehát részletekben kell kinyitogatnom. És minden alkalommal visszaugrik az elejére. De mostanában pl. a gazdaköri is ugrál. Beadok egy termést mondjuk az egyikbe és akarok beadni ugyanoda egy másik termést is. De nem tudok mert visszaugrik a gazdakörik elejére. Igy újra meg kell keresni ahova be akarok adni. De tök mindegy mert bármilyen ládát is nyit ki az ember akkor is az elejére ugrik vissza.
    De ezek csak egy része a hibáknak.

Utoljára szerkesztett: 24.1.21
    maszilva és bugavalika40 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem látok bele a BP fejlődés gépezetébe . :cry:

10. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok!
    Kliensben játszom (böngészőben is megy) mert így gyorsabb . Elolvastam jó részét a topicnak nem mindet , lehet , hogy csak átsiklottam felette ! Arra lennék kíváncsi , hogy az "Enter" és az "Esc" billentyűk vajon miért nem működnek sem kliensben sem böngészőben , vagy ha igen akkor hogyan kell őket működésre fogni (nem a lenyomásra gondolok)
    Előre is köszi a segítséget ! :music:

11. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Már többen észrevételezték és kérték ennek a két funkciónak a visszaállítását – többek között én is –, sikertelenül.
    Szerintem addig, amíg az alapok nem működnek rendesen, nem fognak rátérni ennek a dolognak a megoldására, de ebben megerősíthet egy moderátor is.
    Információt kaphatsz a dolgok állásáról és a BP kommunikációjáról ezen az oldalon:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

Közben megint lefagyott, pedig kint süt a nap.

vihence, Dana64 és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Én azért kíváncsi lennék a tavalyi, és az idei költségvetésre, mennyit szántak, fejlesztésekre, beruházásokra.De nem is várok választ,ez nem a felhasználók, dolga, ill: üzleti titok is lehet.
    Ezt most csak azért írom, mert már itt a fórumon is voltak vádaskodások, hogy egy nyugdíjas mért nem tett havonta 500Ft-ot félre, akkor most fel tudná újítani a gépét, ha már annyira fontos ez a játék számára,
    másik azt írta neki fullos gépe van, igaz több százezer, de neki ez nem okoz problémát,
    No komment részemről.
    Távol álljon tőlem, hogy bárki zsebében turkáljak, még a farmerama zsebében sem, most van egy nagy változás, amit belátható időn belül jó lenne orvosolni. Tudom hogy azonnal tájékoztatnak bennünket, azért ez nem vigasz sokak számára. Ebben az Unityos világban sem.

farmeres53, marcsuka57 és ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  13. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

És még a jó gép sem garancia arra, hogy a játék hiba nélkül futni fog. Papíron bőven elég a gépem a Unity futtatásához, mégis akadnak gondok. Engem nagyon meglep, hogy ilyen döcögős volt (illetve még mindig az) az átállás, mert egy nem laikus felhasználó, pláne napi szinten informatikában dolgozó embereknek, főleg egy teljes cégnek a flash kivezetése nem lehetett új információ.

heureca3 és farmeres53 kedveli ezt.
  14. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Hát mit ne mondjak,ez valami csoda.:)Reggel az aratás-vetés nem fért bele a 3 órába, most meg a farmokkal végeztem 1,5 óra lat.
    Mi a különbség a reggel és a dél között????????????;)
    Rendesen betöltött mindent, nem kellett frissíteni, csak végeztem a dolgomat és minden ok. volt.
    Nem lehetne ezt a déli variációt áttenni úgy hajnalra is?Jó lenne.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Köszönöm.;)

heureca3 és marcsuka57 kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Akkor tévedtem a ládanyitással kapcsolatban, sajnálom.
    Korábban emlékeim szerint így működött, de akkor időnként felül kell vizsgálnom a működési alapjaimat.
    Univerzális megoldásként javasolnám a láda nevének, vagy névrészletének beírását a keresőbe, természetesen az Elhasználódó fülön.
    Nem fog elugrálni a nevezett láda egyik verzióban sem.

maszilva, Farm_Tadity_ és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Hát csodák még ma is vannak, a különbség a reggel és dél között, reggel még álmos vagy, sürgősen egy kávé
    délben tele a pici poci, variációra meg semmi szükségxD:inlove:

heureca3, furmint111 és vihence kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem nevezném vádaskodásnak annak a ténynek a megemlítését, hogy aki nagyon szeretné, ha többet nem is, de havi 500 Ft-ot félre tud tenni a kedvenc játékára.
    Az anyagi kérdések pedig nem témája ennek a topiknak!
    Se cégé, se gazdáé!
    Köszönöm!

maszilva, BackOffice, vihence és 2 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én kitapasztaltam tegnap és ma, hogy reggel csak FF privátba tudok belépni. Gondoltam próba, talicska és bejött. :D Vicces, de sajna ez az igazság.
    Csináltam egy halom képet a megjelenésről, de nem hoznám most, talán majd egyszer, ha javulás lesz a nosztalgiába berakom őket.

Leho69 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Akartam neked írni-kérdezni ezzel kapcsolatban,de nincs ilyen gazda:(

20. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok ID 52612973. niciromann vagyok, az a probléma ,hogy a hajótörötteknél 4 dekor időnként eltűnik ,és vissza jön ,már próbáltam kivenni és újra vissza ,de mindig kezdi elölről. A másik dolog ,hogy nagyon kicsik a felkiáltó jelek ezért nehéz aratni,jó lenne ha nagyobb lenne. köszönöm .várom a választ. üdv. sziasztok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.