Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziaasztok!
    Sajnos nem működik az F5, ezt mi is észleltük, hiszen mi is rendszeresen játszunk.
    A hibajelentést azonnal el is küldtük a központba, várjuk a javítást, addig mindnyájunknak türelemmel kell lennünk.
    Emiatt felesleges írkálni akárhova is, hiszen csak felesleges szóismétlés lenne, és attól még nem javul meg hamarabb.

Sauvage, -gyöngy-581, milanzs és 2 más kedveli ezt.
  2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Nem működik a gazdaköri feladat teljesítése !

Sauvage kedveli ezt.
  3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sauvage és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szép estét mindenkinek!
    Köszönöm szépen. Nálam is ez van. Itt tényleg ritkán fordul elö, hogy az F5 nem müködik. Ma többször is.
    Nem panaszkodom8) a kliens után átsétáltam a böngészöbe, ott még betölteni sem tudtam.
    Azután újra inditottam a Laptop-ot... végül is ez segített.
    amit mondani szeretnék az az, hogy az utobbi idöben többször aratás/mini játék alatt a kiens "elbucsúzik" ....rövid ideig
    se kép se hang :cry: azután megjelenik a start-kép és újra be kell jelentkezni.

sosoump

Sauvage és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Eddig örömmel játszottam 2010 decembere óta,de a mostani állapotok miatt ha be kéne lépni a farmra idegesség lesz urrá rajtam. A sok újrakezdés és most még az F5 is eltünt. Böngészőnél valamivel jobb a Kliens, legalább is nálam. Lehet, hogy egy kis szünetet kéne tartanom a játékban, de mikorra javul meg? Lesz-e olyan állapotú a farm, hogy ismét gyors lesz a farmi művelet, főleg a sok dekoráció betöltése. Első felindulásomban ennyi, eddig nem panaszkodtam. Csak az tudom mondani kitartás!!!

Sauvage és vihence kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkora baj azért nincs.. :D

a kép nem az ön készülékén készült

Sauvage kedveli ezt.
  8. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Inkább reggel idegesítő, amikor gyorsan kellene haladni és csak a betöltő virág - talicskázó birka kap hangsúlyt. Tudom egy rendszer átállás nem kis munka, de a felhasználó türelme sem végtelen.

Sauvage kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Teljesen igazad van a második mondatoddal. ;) Reggel nekem mostanában nincs gondom, jó paár napja. Sőt megvan már az új gépem, de még nem cseréltem ki, nehezen válok meg a jelenlegitől. :D

Anna051955 és Sauvage kedveli ezt.
  10. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nekem eddig nem volt rossz a véleményem... de most elég rosszul működik a játék kliens alatt. Nem reagál a ládák bontására, a piros kosárból történő vásárlásra... mindig megjelenik a beérést jelző tábla a farm közepén... F5 híjján most mindig ki kell lépni...
    Szóval most nem az igazi...

Sauvage és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó tudom, hogy már sokan írtátok, hogy hiányzik az F5, nekem is. Minden reggel beragadok a tojástartóba, miután a felhőimet aratom a patrónussal és a kincsesen kézzel aratom az ilyen-olyan tp-bónuszt adó kütyüimet.. A frász tör ki, hogy nem írja jóvá a már élő bónuszaimat a rendszer, van egy pár amit sajnálnék, hiszen a tojástartó azért van, hogy oda kerüljenek a bónuszt adó kütyük. Be kell zárnom a játékot teljesen és kilépnem belőle, utánna gyors ellenőrzést végzek, hogy legalább a komolyak megmaradjanak adatvesztés nélkül. Ez a legújabb tornamutatványom a reggeli aratáskor.. Beragadok még a szezon beadási ablakába is, de itt nem félek attól, hogy bukom is rajta..

HéricsBáró és Sauvage kedveli ezt.
  12. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Vásárnapot! Napok óta már nem a klienst indítom újra a birka talicskánál:eek:, hanem átváltok az unityre a Waterfoxon8). Ott meg kb. du. öt óra körül ki ír egy számomra nem értelmezhető számsort és megjön vele a jég:(. Kiváncsi leszek, hogy az óra átállást mikor javítjáko_O, mert az elcsúszás miatt nem fogok biztos vagy egy hétig belépni:p:cry:.

13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Nem akartam írni, de nekem is sokkkk már ez a szalma kalapos, most eltűnt a minden oldalon megjelenő piros háromszög, de állandóan lefagy, ami eddig nem volt jellemző, az F5 nekem sem működik, de ez még a kisebbik baj, kiváltom a kuponon arató, vető, stb. gépet, használni akarom, hát önállósítja magát nem azt vett amit én akarok, katt vetés és már pl: a római kömény el is van vetve, 2-szer kellet törölnöm, mivel nem azt szerettem volna vetni, a főfarmon meg salátát (az még csak csak mert gyorsan beérik,) vagy narancssárga tulipánhoz van éppen kedve, úgy hogy többet törlök mint amennyit megtermelek.Pár napja vannak ezek a problémák, úgy tűnik nem előre hanem hátra lépünk. Vagy úgy van hogy aki nem lép egyszerre nem kap rétest estére,,,,, Nem is beszélve a sok feleslegesen elhasznált bónuszokról, amik lejárnak mire kilépek, meg vissza. Azért már illene egy stabil állapotot elérni, javítva 1 hiba, 2 jön helyette.
    Úgy érzem tapogatózás az egész a sötétben, jó lenne ha meglenne az az Isteni szikra, valaki fejében, és szórakozhatnánk , nem csak bosszankodnánk. Még csak annyit nem bántani akarok senkit, de elment a kedvem , eddig sem volt sok, a nem jó irányban hajló eventek miatt, kerék,láda, stb: annyi hogy be be lépegetek, de olvasgatok, ha jó minden akkor reggel egy nagy aratás ennyi.:eek::(
    jó hogy megdicsértem , újból itt van a piros, háromszög, minden oldalon, hurrá....>:(8)

Utoljára szerkesztett: 28.3.21
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gyakorlatilag játszhatatlan a játék. Ide is alig jutottam be.
    Bocsi, szomszédkáim, ha esetleg itt olvastok, de az ajándékokat sem tudom küldeni.
    Úgyhogy átmeneti időre búcsúzom. Majd néha benézek, hogy javult-e a helyzet. Arra sajnos nem érek rá mindig, hogy órákat üljek itt csak a betöltésre várva. :(

15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nálam is probléma van vele, főleg amikor játszom a keresővel, kétszer, háromszor kell rákattintani mire elviszi a fenébe, közben meg megy az idő, ha nem sikerül így sem akkor meg ki-belépek, és fuccs mindennek.

zsani_apja kedveli ezt.
  16. Anna051955

Anna051955 Haladó

Szia!Teljes mértékben egyetértek, nálam is akadozik a játék. A szezonból sem lehet kilépni. Két hónap után sincs érdemi változás.

mamszi5107 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. guruzoli

guruzoli Aktív író

Sziasztok!
    Na most lett tele a *** az egész játékkal !!!! Két hónapja nem szóltam hozzá, mert azt ígértétek, hogy a játék színvonala csak javulni fog az átállással! Ehhez képest egy nagy ***!!!!!! Aratógéppel nem bírom végig aratni a területeket frissítés nélkül, a piac használhatatlan, a party pögetést elindítom, ha plusz party pörgetést nyerek, azt már a pörgetés indításakor jelzi, hogy nyertem. A mostani eventnél pl. a xilofon-ra legalább 10x-er rá kell kattintanom, hogy elfogadja. Elindítom az eventet, fullra lefagy, frissíteni kell, addigra a fele időm lejár!! Mondja már meg meg valaki, hogy mennyivel lett jobb ez a nagy ***!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bocsánat a fogalmazásért, de most két havi düh jött ki rajtam!!! Ezt a játékot úgy ellehetetlenítették ahogy van és ezt nagyon sajnálom! Kb. 10 éve játszom, de most a BP-re nem is lehet jelzőt találni!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.21
    Neni60, fankostepsi, Laxiaa és 2 más kedveli ezt.
  18. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

A hiba nem (csak) a játékkal van, nem gondolod? Speciel nálunk a már ismert kisebb hibákon kívül gond nélkül fut, mostmár annyira javították is, hogy pl. az össz. betöltési idő 20 mp., aratással,piaccal semmi gond. Gépigény !!!
    Ezen fut, asztali gépen, de laptop,és telón is símán elmegy.

19. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Együtt érzek veled! Nálam a xilofon, hangjegy és a banán jelent gondot. Sokszor kell rákattintani, így csak a 85-ös pontszámot érem el. Régebben 95-105 volt a pontszámom, most sajnos előfordult a 85 is pedig a gyakorló pályát igénybe vettem előtte. A pályáért köszönet az elkészítőnek. Nagyon sokat segít. Házi kedvenc futtatóba kitettem a seprű varázslatot, de a soron következő fejlesztést nem engedi rátenni. Majd holnap aratás után leszedem, máshol ráteszem a fejlesztést és visszarakom. Jó lenne, ha egyszerűbbé tennék.

guruzoli kedveli ezt.
  20. guruzoli

guruzoli Aktív író

Az én gépem kb. ugyanennyit tud!!! (Ha gondolod kirakom neked) Most rakja ki mindenki ide, hogy milyen gépe van???????????? Vagy vegyen 500.000 forintért új gépet???????? A régi rendszerben soha nem volt ilyen gond!!!!!

Hajnalifény, Neni60, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.