Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Biztosan van szabad rekesz az általad említett bónusznak?
    Nálam gond nélkül sikerült...

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Látszólag igen üres egy aranyrekesz [​IMG] Ide elméletiletileg simán be lehetne tenni.
    Ha nem lenne üres nem is próbáltam volna meg váltani a rekesz tartalmát.

HéricsBáró és Sauvage kedveli ezt.
  3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

A képen is látható, hogy sikerült betenned a 200%-os TP-BTP bónuszt.

inanna11, Sauvage és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Bocsánat igazad van, akkor megpróbálok egy másik bónuszt behelyezni, juj ezt nagyon benéztem, szégyellem magam érte, elnézést :D:oops:xD:cry:xD
    Minden rendben van sikerült az üres rekeszbe is terméket tenni. Elnézést kérek a tévedésemért.

HéricsBáró, Sauvage és Swallow kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Nem mintha zavarne , de eltűntek a nyilak a farmomról . Így nincsen szomszédlista jobb oldalt , bal oldalt az eszköztár mindennel , és fent a csp tp stb lista .
    Aztán addig léptem ki be és frissítettem , hogy a beért , kirakok földek is eltűntek .
    Nem aggódok , aggódjon a husvéti nyuszi . Biztos elfújta szél messzire .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Van itt még probléma, rendesen. Szerintem már fent kéne lecserélni valakit, mivel most a gépem is új, mást már én nem tudok tenni. ;)

GA-BI-O-Farm, mamszi5107, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Nem lehet, hogy Te bezártad az információssávokat? Amit beidéztél ott nem az unity volt a lúdas nálam, hanem én. Én néztem el a rekeszeket: láttam egy üreset, tele akartam tenni újabb bónusszal. Közben nem vettem észre, hogy a második arany is üres lett és addig vacakoltam amíg 168 órányi 200 %-os bónuszt sikerült egy rekeszbe tenni.. és mégis volt egy üres rekeszem:D :oops:No sose legyen ennél nagyobb hibám a játékban :D

Sauvage és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A saját farmom szomszédlistával, a földjeim is látszanak:
    upload_2021-4-3_13-33-19.png

Ellenőriztem másik farmomat, Kliensben.
    Ott is van szomszédlista, kirakott földek.
    A játék most rendben működik.
    Ha Nálad nem, kérlek, végezz el egy géptakarítást, és/vagy böngészőváltást.

Kiegészítés: Előtte fogadd meg Gyöngy tanácsát, nézd meg, tényleg nem zártad-e be az információs sávokat...

Sauvage, Swallow és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Szia!
    Én ma sütievéssel próbálkoztam. :D Fiam névnapja van ma, mentem a tortáért és vettem még minyont, képviselő fánkot, Éva szeletet, rado kockát...
    Egyenlőre bevált. ;)

Sauvage, Sárika555, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

xD
    Ezek szerint finom sütik voltak! ;)

Sauvage és zsani_apja kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Asszem ha sokat tenyésztek , akkor egy idő után nem tudja felfogni , és nem tölt be rendesen . :cry::inlove:
    Márpedig most tenyésztek izibe . :inlove:

Sauvage, zsani_apja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Takarítsál miközben tenyésztesz, fontos a tisztaság itt is, úgy értem tenyésztés közben.. Gólyáid még nincenek? Nálam akkor érett meg a helyzet az alapos takarításra, ha a terepben röpködnek a gólyák:music::inlove::cry:xD:cry:xD

Sauvage és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Most van nyíl , de kifogyott a festék

Ha az információs sávba bármit beírok , nem látszik , csak akkor ha kijelölöm .

És semmit se csináltam , csak először beléptem ma a farmomra .
    De ha csinálok egy be kilépést , akkor megjavul
    De ha már elsőre is rossz a buli , akkor nem tom .

Utoljára szerkesztett: 4.4.21
    verda, Mica67, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Régi harcos Játékos vagy!

A géped tisztán tartása nem a játék üzemeltetőjének a feladata. :)

Tedd meg, hogy nemcsak be- és kilépéseket hajtasz végre, hanem a sütiket is törlöd rendszeresen, az elhasznált internetfájlokat is eltünteted, a böngészők használatánál az előzmények törlését sem felejted ki.
    Napi rendszeresség ezekben a tevékenységekben egy alapkövetelmény, hogy játszani is tudj!

Tudod ugye?
    Ha segítséget kérsz, azt a help alfórumban kell megtenned.

Ha más célzattal írsz, akkor megfontoltan tedd, kérlek!

Köszönöm az együttműködésedet!

15. zsani_apja

Szia!
    Ez egy jó mondat. Az a baj vele, hogy ez a farmra érvényes csak. Sajnos. :(
    Van, hogy nálam is kifogy a festék, ahogy most Bárónál volt. Ma délután pl. megint a talicska uralta a játékot nálam. Fogtam magam, elmentem itthonról. Most ismét szalad rendesen.

Mica67 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Elhiheted, én is találkoztam fehér felirattal már a játékban.

Kiléptem, takarítottam és visszatértem. Kliens játéktéren a frissítést is használtam. Minden szín a helyén volt ezek után.

A talicskázást sem szoktam hagyni.
    Amikor csigavonulatban (egyesével mutatja a százalékértékeket) halad a betöltés, rákattintok a bezár gombra.
    Teszem, amit a jól felfogott érdekem kíván. (Még nagy aratás közben is kilépek, nem idegelem magam ilyenen.)
    Mindezt úgy írom, hogy nem csúcsra járatott szuper asztali gépen játszom.
    Tisztában vagyok a lehetőségekkel, de megteszek mindent, hogy zavartalanul játszhassak a farmomon.

Ha játszom, játszani szeretnék, akkor minden egyéb dolgot kiiktatok. (Még a moderáláshoz használt felületeket is.)
    Nekem ilyen feltételekkel van meg minden, hogy játszhassak.

Csak leírtam a saját gyakorlatot, a saját feltételrendszeremet. Lehet mosolyogni rajta, lehet hitetlenkedni.
    De következetesen teszek azért, hogy gond nélkül játszhassak.

Matold, GA-BI-O-Farm, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát én csak azt tudom erre mondani, hogy ez a takaritás hát igen nagyon jó de.... tegnap kitakaritottam a gépemet, mikor kiléptem este későn a játékból. Ma kb. a 10-ik újrainditás után sikerült belépnem a játékba igencsak hosszú várakozás után. Pedig nem óriási takaritást csináltam csak a sütiket töröltem. És amikor beléptem akkor is mire végig tudtam vinni az egész farmon az aratást vetést felhő leszedést stb. közben 3-szor kellett újrainditanom a gépet. A lényeg: teljesen mindegy a takaritás, mert a játék takaritással vagy anélkül de nem működik rendesen.

Ui.: Ja és azt kihagytam. Mostanában ha bejövök a fórumra még ha csak egy percre is, a játék egyszerűen lefagy. Mikor visszalépek két-három percig sőt van hogy tovább is egyszerűen nem lehet csinálni benne semmit. Csak áll meredten, és bárhova kattintok, meg sem moccan semmi.

Ui.: Na ez már azért mindennek a teteje. 30perc alatt tudtam learatni egy tábla növényt a Mac-en, úgy hogy két perc volt a beérésig. Vártam hogy beérjen és amikor beért le akartam aratni. De nem tudtam mert lefagyott. Újrainditottam a belépésnél a térképig eljutott majd annyi. Kész. Vártam majd újrainditottam. Dettó. A safariról átmentem a firefoxba ott inditottam, a helyzet ugyanaz de ott csak a várakozásig jutottam. Ezt eljátszottam egy jó párszor de semmi. Nem lehetett belépni. Most átjöttem egy windowshoz gépre és nagy nehezen be tudtam lépni és le tudtam aratni. Összeségében mindennel el együtt ezzel a beirással 35 perc alatt tudtam aratógéppel egy táblát learatni.

Utoljára szerkesztett: 5.4.21
  18. Judy

Judy Fórum-zöldfülű

Lejárt 2 területnyi dekor. Egy élmény volt kézzel leszedni enter nélkül. Fizetett munkásaim csak nevettek rajtam. Mikor lesz már ENTER?

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azt nem tudom, mikor lesz, és lesz-e egyáltalán. De a dekorok leszedéséhez is használhatjuk a billentyűzet D betűjét, ami a törlés. Így bal kézzel D, majd klikk a dekorra, és utána a megerősítő ablakra. Nem olyan gyors, mint Enter-rel, de gyorsabb, mint egérrel választani ki a menüből a törlést.

-kidmama-, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Jó reggelt! febr.14.-e óta nem voltam itt...most benéztem. Látom a felettem lévő hsz-ekből hogy semmi nem változott. :cry::cry: Hát akkor mentem vissza a "mostmármásjátékomra" :)

Szegény Wendy2008 gazdatársam most hogy beléptem kitartóan küldi a napi ajikat az üres farmomra , nap mint nap soha nem hagyta ki február 14 óta. Hát sajnálom én is de hát ez van.... :oops:

Utoljára szerkesztett: 7.4.21
    mamszi5107, -Ilona53-, -kidmama- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.