Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vannak visszatérőek is... :music: mostanság a nullás ládák is elő bukkannak... 8)
    Nem zavarnak mert lapozásnál eltűnnek:p sok apró hibán egyszerűen át kell lapozni... és játszani tovább bosszankodás nélkül;)
    Én pl már azt is értékelni tudom, hogy működik az f5 billentyű;)

cskati01 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én már nem bosszankodok. Pl. az üzenetírásnál megint előjött, hogy írás közbe leugrik az ablak, de nem zavar.

Leho69 kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Próbálnék én csak a játékra koncentrálni, de ha nem működik akkor hogyan? Pl. learatok elvetném a magot és láss csodát lefagy. 2-3 perc de van mikor 4 perc mulva folytatódik a játék, csak pl. nem azt vetettem el amit akartam mert ugye rákattintok csak közben kimerevedik és máshova ment a kattintás. Vagy aktiválnék egy felhőt és lapozok ahhoz a felhőhöz és lefagy, majd egy idő után megy tovább. És ez csak kettő amit leirtam. de folyamatosan ez megy minden területen. És nem csak a régi hibák jönnek vissza hanem folyamatosan ujabb és ujabbak bukkannak elő. Már a szolgáltatóval is megnézettem a netet, de hát nincs benne hiba hisz minden más akadály nélkül megy. Még ennél sokkal bonyolultabb játékok is csont nélkül futnak a gépemen. De a Farmerama az nem, miért is? És már a fórum se kivétel, mert itt is ugyanilyen lefagyások vannak. Már a belépés is kinszenvedés, mert a térképig csont nélkül elmegy majd ott gondolkodik vagy 4-5 percig és csak utána jön elő a napi belépési ablak.

vihence, Gulus49, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Használd az Új levél írása funkciót, ha válaszolni akarsz valakinek.

inanna11 és zsani_apja kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Fejlődünk... már tudok hiba nélkül vakon írni;)

anci0915, Domos52 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!

Nekem már nem okoz gondot ez. Agyban megvan a válasz, az ujjaim csak követik és írom. Felgörgetek, mielőtt küldöm azért, de működik.
    Valahogy így értettem én is.

inanna11 kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Köztünk maradjon, az üzenetírás az előző verzióban is olyan volt, mint ökörfogat a Hungaroringen. Tudom, nem a grafikusok készítették.

zsani_apja kedveli ezt.
  8. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Én is!xDxD

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Valaki be tudná linkelni Farm Sámánnak azt a bejegyzését, amiben a pörgetés gyorsítást ismertette?
    Sajnos nem találom :(
    Köszi előre is.

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

11. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sauvage, zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Farm_Tadity_

Sem a windows sem a mac gépen nem lehet belépni a játékba. Több mint 45 percig próbálkoztam de csak a térképig jutottam, onnan sehova tovább. Most is csak a kliensen keresztül tudtam belépni ide a fórumra. A laegutolsó irásom óta amikor irtam hogy állandóan lefagy 1 napig működött csont nélkül. Ma van a második nap, és már megint nem lehet belépni rendesen. Minden más a face a mail stb. simán előjön és műkszik csak a farmerama nem. Másnál is van ez vagy csak én vagyok ilyen kitüntetett?

Ui.:Csak egyszer irtam ezeket miért dupláz?

Sauvage és Gulus49 kedveli ezt.
  13. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok!
    A kliensen nem tudok belépni, eljutok az elsődleges jelszóig, beírom, és ...... semmi!!!! Tegnap még simán játszottam vele, sőt még jobb volt, mint a böngészős unity.
    Ráadásul 2 farmom belépési adatai eltűntek!!!
    Köszi a választ!
    ui: be tudok lépni, elsődleges jelszó nélkül, de mindig újra és újra be kell írni a farmnevet és a jelszót.:( Nem jegyzi meg, visszamentünk a kezdetekhez......:cry:
    ui: megoldódott, átszerkesztettem a belépéseket, nem igényeltem az elsődleges jelszót, és újra beírtam mindent, és így megint jól működik.:D

Utoljára szerkesztett: 14.4.21
    Sauvage és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  14. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Csak Mozillán jön magyarul.

Nálam ugyanez. Vasárnap szörnyű volt egész délután és este, tegnap minden rendben ment, szinte száguldott, még úgy is, hogy több ablak meg volt nyitva mellette, másik farm is. Vasárnap állandóan Ccleanerrel törlés, aztán csak egy farm megnyitva, úgy sem ment. Egy felhősor kézzel leszedve 2-3 percig tartott. Nyilván a gépünkben van a hiba :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.4.21
    Sauvage, Leho69 és .hangyóca. kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

Lassan hét óra és még mindig nem lehet a játékba belépni a Mac-es gépen. Egész délelőtt semmi gond nem volt vele, lehetett rendesen játszani. Három óra után meg már be sem lehet lépni a játékba. Most már igazán ideje lenne ha a BP lépne valamit ez ügyben mert ez már több a soknál.

Sauvage és Leho69 kedveli ezt.
  16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Borzalom ez a játék! Csak a talicskázás megy már 40 perce! Lesz ez valaha jobb? Érdemes várni, hogy valaha fog még úgy működni mint flashel? Több hónap alatt igen csekély javulást sikerült elérni. Ennek tényleg ilyen ütemben kell haladni? Eddig azért játszottam, mert élveztem a játékot és nem rabolt el sok időt az életemből. Már egyáltalán nem élvezem és rengeteg időt rabol el. Mit akar elérni a BP?

Sauvage, Leho69 és Gulus49 kedveli ezt.
  17. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot mindenkinek!
    Finoman szólva NEM vagyok elégedett Unity "fejlesztéssel",ha negatív irányban akarták,hát sikerült :p
    Belépés lassú,eltünnek termékek,termések aratás után és nem is jön vissza hiába frissítek(tünk),vásárlás oldal,fórum oldal régi felületen jön be.
    Értem én hogy haladni kell a korral,és fejleszteni kell,de ha valami ennyire instabil minek kell bevezetni!S akkor még nem beszéltünk a számítógépek,laptopok műszakijáról!Nem hiszem hogy mindenkinek nagy kapacitású super gépe lenne!Közép kategóriás laptopom van amit nem is olyan rég vettem,de ha nincs hálózaton az aksi hamar lemerül!Nem csodálkozom ha sokan abba hagynák a játékot!

Sauvage és Leho69 kedveli ezt.
  18. Kincső52

Kincső52 Haladó

Szép napot Mindenkinek!
    A karbantartás óta ellehetetlenült a játék. Előtte villámgyorsan csinált mindent a program, és kezdtem megnyugodni, hogy végre normálisan lehet játszani. A karbantartás óta megőszülök, mire betölt a játék. Ha valamilyen parancsot adok, akkor percekig margerátázik vagy kiírja felül a böngésző: várakozás, a piacon szinte lehetetlen kivárni mire jelzi, hogy megvettem valamit, de ugyanez a helyzet, amikor a piros kosáron keresztül akarok vásárolni valamit. Nem hiszem, hogy a holnap kezdődő Valdemáron játszani fogok, pedig alig vártam, hogy megérkezzen. Csúcsminőségű laptopom van, azzal nem lehet gond, hiszen csak itt, a farmerámában van gond a sebességgel. Minden nap tisztítom a gépet, de a firefox amúgy is úgy van beállítva, hogy minden előzményt töröl.

Sauvage, Leho69, jólóbarát és 6 más kedveli ezt.
  19. .lldiko52.

.lldiko52. Fórum-zöldfülű

A mai délutánon és még most is botrányos a belépés és a játék, hiába a gép takarítás. Állandóan leáll, keresi az elérhetőséget. Egy farm újraültetése közben minimum kétszer kell frissíteni, mert megáll és semerre tovább. Lassú halálra itélték a játékot??????? Még kisajtolják belőle az utolsókat, aztán megy a levesbe?????

kuekev, Sauvage, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

halihoó!!
    Van változás, ha csak színben is... :D Már untam a sárgát. ;)

Sauvage, vihence, Samborg és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.