Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok! :inlove:
    Segítségre lenne szükségem.:oops:
    Ma megint nem tudok a klienssel játszani. :wuerg:Ilyenkor törlöm, újra indít, telepít, újraindít és vagy jó vagy nem.
    Ez az utóbbi időben elég gyakori gond.
    A laptoppal lehet probléma?
    Valaki tud tippet adni, mit nézzek meg?
    Előre is köszönöm a segítséget!:inlove:

GA-BI-O-Farm and Kuzdern like this.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Valami frissítés lehet 20:00 óra körül, nálam ugyan ez a helyzet napok óta.
    Mondjuk ma nem is sikerült csak a futtatót tudtam leszedni, egy felhőről nem tudtam leszedni a dekort,(fára+1 termés) nyilván inkább majd reggel aktíváltam volna. Igy nem is arattam végül, csak leszedtem pár ólat, fát.
    Mondjuk az ezeréves génius egerem bánta, ezuttal nagyobbat csattant az asztalon , mint eddig:oops:
    Még jó, hogy Zsaniapu az eventesbe szórakoztat a szokásos humorával ;)

Kukackukac, zsani_apja and Kuzdern like this.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem ez jobban beválik, a való életben is. ;) Mondjuk klienset nem próbáltam. Ez által nálam jól fut. 400- on mindig döntős. ;):D

Kukackukac, Kuzdern and GA-BI-O-Farm like this.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Jó ez a játék, mindig meg tud lepni valamivel. Ahhoz, hogy Kacsa Kata időnként ott ragad a levegőben, már hozzászoktam. De hogy a Természetgyógyász kivételével minden mesterség épülete felszívódjon, a Virágkötő viszont mindenhol ott van, ez új... xD
    https://kepkuldes.com/images/8c8f9decaeb5ed9c757a9bd66f1aad39.png
    https://kepkuldes.com/images/d5a87b34367deaf02cfd7461cf14dc0e.png
    https://kepkuldes.com/images/f806f0412826532c56c8a78ad8010b5a.png
    Több képet nem csináltam, de ott van minden területen, csak a szentélyben nem ...

5. zsani_apja

Szia!
    Én ezekkel már tudok azonosulni. :D Nálam már kettő repülő szokott lefagyni. :D Legjobb az, amikor csak a világos háttér van, viszont ahogy mozgatod az egeret, látod a státuszt. :)

6. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Nekem ezek a kalapok szoktak odafagyni. Amikor a tapasztalat pontot adja. A böngésző cserélve volt CClenear futót. net jó. Kliens ugyanez.

Koppi and zsani_apja like this.
  7. zsani_apja

Szia!
    Áthozlak ide, itt biztonságban érzem magunkat. :D ;)
    Kezdem az elején. Nálam is vannak ilyen problémák, hál Isten már egyre kevesebbszer. Én csak Firefoxot használok, CC sincs már a gépemen "1000" éve. Klienst sem töltöttem le. Amikor már nem enged a talicskázásból a játék, akkor újra szoktam indítani a gépem, általában, megkockáztatom, hogy mindig szokott segíteni. Persze olyankor csak a farm van megnyitva utána, nem rizikózom meg más lapok megnyitásával. :) Nem biztos, hogy mindig a játék az oka. Gondolom a net is cseszekedhet. Nyaralásom előtt volt egy ilyen eset, azóta elég jól szalad a játék. Remélem megoldódik a probléma nálad is! :)

üdv: apja

8. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

hallihallo!

én a kliensen küzködök, a kalapos régóta nem tisztel meg:cry: lefagy az egészxD
    az F 5 már hetek óta nincs:wuerg: ha reggelente tovább szeretnék lépni, kényszeríteni kell a rendszert
    az "ablakokat", hogy a játékba újra beléphessekxD
    Reggeli aratásnál háromszor kell újra índítani:wuerg:

Nem hiszem, hogy a kliens változni fog, ha akarták volna már ezerszer javíthatták volna.
    Eszük ágában sincs:cry: miért is mindenki játszik tovább ÈN IS!!!!!
    Csak egy álmom van.......talán egyszer eljutunk odáig, hogy a modik is leírhatják a saját vélemémnyüket: "ez van ezt kell szeretni vagy talán: megszoksz vagy megszöksz!!!" és mem kell nekik "jó" tanácsokat adnixDxD különössen, hogy tisztítsam a gépet:cry::wuerg:xD

9. zsani_apja

halihoó!
    Annyi chromos klienst olvasok a topikokba, gondoltam itt nyitok egy utat neki. :D ;)
    Írtam már, de még mindig igaz. Firefox, takarító program mentes, sőt a monitorom is kicsi. Ez csak most eszembe jutott, még nem írtam. ;) Teljesen jól megy a játék. Néha engem is próbál megtréfálni, de már nem fog ki rajtam. :D ;)

szöszi50 and GA-BI-O-Farm like this.
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam a kliens hibátlanul müködik a másikon be sem tudok lépni

szöszi50 and zsani_apja like this.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Akár a kliens, akár a Chrom, mindennel kiválóan játszom, mióta az új gépem van.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Engem nagyon meglepett a játék tegnap este:

Kisfarmomon, Chromban játszom velük, eddig nem volt gondom de ez most kicsit érdekesre sikerült.
    Hogy mi az oka nem tudom, de tartok tőle, hogy iker kényszerleszállást hajt Kacsa Kata végre KK-szórás közben. (kép mentés után F5-re eltűnt)

13. zsani_apja

Szia!
    Nekem is 2ó volt, amire rendesen működött kettő után. :) Addig nem tudtam csinálni semmit. Tudom, hogy bosszantó, de próbálom elengedni a dolgot. Hál Isten már nem sokszor van ilyen. :)

szöszi50 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.