Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Indítsd újra a gépet hátha akkor megy minden flottul.

lukimi likes this.
  2. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Letöltöttem a klinest és a betöltéssel, a navigálással nincs gondom. Egy dolog zavar: a farmmunkások betűi. Arányaiban túl nagy a többihez képest. Tudom, ez az utolsó utáni probléma most, de gondoltam jelzem.
    Egyébként tetszik, nagyon jó. :) Nekem behozta a fórumot is... szóval most nagyon megnyugodtam, megy ugyanúgy tovább a "farmozás" mint eddig :)

Sauvage, juliannakoczkas and lukimi like this.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Addig, amíg nem teszik lehetővé a kliensből a fórumba való belépést, a következőt lehet csinálni.
    1. Indítsd el a böngészőben a farmot, és add meg a bejelentkezési adataidat.
    2. Ahelyett, hogy engedélyezed a Flash-t, vagy indítod a játékot Unity-ben, keresd meg a lap alján a Fórum linket, és lépj be a fórumba.
    3. Zárd be a farmot tartalmazó böngészőlapot. Ne az egész böngészőt, csak a farmos lapot. Így a böngészőben ott lesz a fórum.
    4. Indítsd a klienst, lépj be és játssz, de a fórum gombot hanyagold. Ha fórumozni akarsz, lépj át a böngészőbe, és ott mindent megcsinálhatsz, amit akarsz: írhatsz és olvashatsz is. Csak ne zárd be a böngészőt!

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Ha ebben az új dologban nincsen fórum , akkor újat bérelnek , amivel elveszik ez a fórum , és akkor minden bónuszlexikont , tippeket , taktikai tanácsot újra le kell írni és nulláról kezdjük ?
    Vagy egyszerűen ezt a fórumot hozzácsapják , és nem lesz gond ?

Sauvage likes this.
  5. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Erről már én is írtam a legelső teszt folyamán, de kivették a kérdésemet, mivel akkor "nem volt releváns", vagy valami hasonló indok miatt.
    Azért most újra megkérdezem én is, mert igen fontos a játék szempontjából.
    Ha megnézünk bármilyen programot – photoshop, indesign, stb. – azt látjuk, hogy az eldöntendő kérdéseknél – yes or no – az enter valamelyiket aktiválja, attól függően, melyiknek van prioritása, tehát a kérdés marad.

Sauvage likes this.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak meg kell oldani, hogy a gomb megnyomásával megnyíljon a fórum az alapértelmezett böngészőben úgy, hogy a játékost beléptesse. Nem kell új fórum, csak egy új bejáratot kell hozzá készíteni.

7. csibeszke123

csibeszke123 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Már vagy fél órája keresgélek, de nem találtam választ a problémámra.
    Az Unity kliensbe, csak felhasználó/jelszó párossal lehet belépni.
    A farmomat 10+ éve Facebookon regisztráltam. Át lehet valahogy állítani, hogy felhasználó/jelszó párossal tudjak belépni (vagy azzal is, ne csak FB-al)??

Sauvage likes this.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Amint lesz kerete a játéknak, ott lesz alul a fórum valószínűleg, ahogy a böngészős verzióban.
    Írta Kazimir a GYIK-ban, hogy folyamatban van a készítése.
    Semmilyen fórum nem veszlik el. A fórumnak nincs köze a játékhoz appól a szempontból, hogy hogyan van összekötve. Ha lecsapnák az egész játékot, a fórum akkor is megmaradna. Külön adatbázisról üzemel, csak a login-base van összekötve a Xenforo motorral.

9. HéricsBáró

Szia
    Azt tudom , hogy a játékhoz nincsen köze , mert a BP bérli egy szolgáltattótól .
    Csak azt akartam tudni , ha már megújulunk , akkor ahhoz egy új fórum is dúkál .
    Múúúúúkóóddj .

10. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

A kommenteket olvasva felöltött a kérdés: nekem hogy-hogy működik kliensről a fórum? Rákattintok az ikonra és a böngészőben behozza a fórumot.

Sauvage likes this.
  11. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

(rémült, unity problémáktól kimerült barifej)
    Nem dukál, nem kell, jó ez így ahogy van!
    Egyél gyorsan valami sütit!

12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Fogalmam sincs hogy milyen bérlésről beszélsz, de Te biztosan tudod. :D
    Hidd el, bőven van dolguk a fejlesztőknek a játékkal kapcsolatosan, a fórumot pont nem fogják most újítgatni. Jelenleg a stabil játékot kell biztosítaniuk az új platformon, aztán majd véglegesen átállni, és javítani a hibákat folyamatosan. A fórum egy darabig biztos nem fog megújulni (meg mi szükség lenne rá?).

Reméljük nem nyúlnak hozzá egy jó darabig.

13. HéricsBáró

Szia
    Oksika . :inlove: A somlóit szeretem . :D

vihence, Sauvage and Wolf[Black] like this.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Húztam sorszámot, 2.-at kaptam a somlóiért! :inlove:
    :D

15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Én is kértem segítséget a kollégáimtól a válaszhoz. :(
    Azt az ötletet kaptam, hogy próbálj jelszó emlékeztetőt kérni a belépés előtt. Ne a face-ról akarj bemenni, hanem vagy a böngészőből, vagy a kliensről. Így kérj jelszó emlékeztetőt.
    Ha kapsz mélben erre választ, már tovább tudsz lépni. Egyelőre mást nem tudunk mondani.

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát nekem nincs szerencsém. Már ablak ajtó nyitva a masinámon és nem megy a kliens. Fehér ablakot látok. A guta ütöget.

17. szili48

szili48 Törekvő

Köszönöm az útbaigazítást , most már felzoommoltam, de sajnos a mezőváltás nem megy, a térképről csak a városba és a szigettérképre tudok menni és vissza, ez így nem játék. nem tudom mi lesz.

18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szia.

Érdeklődni szeretnék, a kliens mennyi ideig "tölti be önmagát?" - mert már vagy fél órája egy üres, fehér négyzet van a képernyőmön, semmi más. (WIN7 Ultimate32, SP1, 500 GB SATA, 4 GB RAM).

Köszönöm a választ.

Kuzdern, Sauvage and Ninett79 like this.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Még várj 2 órát, nekem most hozta be....:oops:

vihence, Sauvage and Fatther like this.
  20. SapaGazda

SapaGazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A kompenzációk közül köszi a paklikat. Ám hol marad az adventi naptár 8-ai ablakát kinyitó batch futás?
    (Fehér ember nem felejt.)

Ribiszke and Sauvage like this.
Thread Status:
Not open for further replies.