Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ma nálam sem brillírozott a Unity - az erősebbik gépen, Firefox-ban próbálkoztam.A jelenség ugyanaz: a bárányok eltalicskáznak 100%-ig, és nem történik semmi, csak tolják... A kiváltó ok változatos: egy felhősor kézi leszedése, egy területre való belépési kísérlet, illetve ma a vetőgépet nagyon nem szerette. Vetés, vizezés, mindegy: barik. Érdekes, hogy ilyenkor, ha egy területen talicskáznak, sok minden kattintható, más meg nem. Újraindítás (böngészőfrissítés) után vagy jó lett, vagy a betöltéskor is csak a talicskázás. Eleinte a sütitörlés segíteni látszott, de aztán már azzal sem működött. Csak a többszöri frissítés, majd ha beengedett, kiléptem a problémás területről, és egy másikon próbálkoztam. Kb. fél óra alatt végeztem a reggeli nagy aratással, kerék, bónuszok, felhők, aratás, ültetés, ajándékozás, állatgondozás, szezon, malom: mind megvolt. Eddig nem tapasztalt hiba volt, hogy a dekoros területeken sok dekor nem jelent meg, és a mamutok egy része is elbújt a betöltővirág mögé. De a gép kezelte: aratta, katázta rendben. A baglyok és társaik "természetesen" repkednek kikapcsolt animáció mellett is, de kilépve a Futtatóról majd visszalépve eltűntek. A Harkályfészkeket ezután arattam, a harkályok is röpködtek, majd egy idő után megdöglöttek a levegőben.

2. hadzsima

hadzsima Fórum-zöldfülű

Sziasztok, 13 éve játszom, de lehet hogy itt a vége.Nem bírja a gépem sajnos.Automatikusan kikapcsolja a laptopot.:(
    GyártóLENOVO
    Modell2537RU3
    Összes rendszermemória2,00 GB RAM
    Rendszer típusa32 bites operációs rendszer
    Processzormagok száma2
    64 bites működésre képesIgen
    Tárolás

Összes merevlemez-méret74 GB
    Lemezpartíció (C:)26 GB szabad (74 GB összesen)
    Adathordozó meghajtója (D:)CD/DVD
    Grafika

Videokártya típusaIntel(R) HD Graphics
    Összes elérhető grafikus memória761 MB
    Dedikált grafikus memória64 MB
    Dedikált rendszermemória0 MB
    Megosztott rendszermemória697 MB
    Videokártya illesztőprogram-verziója8.15.10.2622
    Elsődleges monitor felbontása1280x800
    DirectX-verzióDirectX 10

3. -BombadilToma-

Szia!
    Ez általában annak a jele, hogy túlmelegszik a processzor. Ha régen nem volt tisztítva, vidd el egy szervízbe, takaríttasd ki (a ventilátor a benne összegyűlt por miatt nem teszi a dolgát), és ha már ott jársz, kérdezd meg, bővíthető-e a RAM. Elvileg a Windows is átcserélhető 64 bitesre, de ez már részben pénzkérdés (ha nem 10-esed van), másrészt teljes újratelepítéssel jár.

4. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Ezeket az apró betűket, képeket nem lehetne még kisebbre venni? Akkor legalább semmit nem lehetne látni belőle.
    Nem tudom, de lehet, hogy a tervezők nagyitóval dolgoztak?

5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Meddig kell szerencsétlenkedni ezzel próbával?
    Legalább nyugodtan tudnánk még ebben az évben játszani, ha vissza lehetne lépni a flash-be!
    Már írtam, hogy januártól sajnos nem tudok játszani, mert Linux-os a gépem! 10 év munkájának annyi!
    Sajnos tudom, hogy nem sok értelme van már erre a kis időre, és azt is tudom, hogy a többi játékosnak fontos, hogy lássák mit és hogyan csináljanak majd az Unitybe!
    Jelenleg nem halad a játék, a termelés, mert minden csigamódban van! A bónuszok lejárnak, nem tudja az ember kihasználni hatásukat!
    Úgy érzem, sok játékost veszítenek a játék forgalmazói!
    Bocs, ha egy kicsit erős voltam, de ne tudjátok meg, miket is fogalmazok meg magamban!
    Rossz érzés, hogy jövőre vége a játéknak számomra!
    Jó hétvégét mindenkinek!

6. Lenore87

Lenore87 Fórum-zöldfülű

Még egy: piac. Beírom, mennyit szeretnék eladni az adott cuccból, és átugrik egy random számra, nem engedi. Pedig bőven van az adott termékből.

masterandservant és mingo826 kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Az éjszakai sikertelen belépés után még most sem tudok, csak tölt és tölt! Jó lenne végre valami okosabbat kitalálni, mez nem akar összejönni! Legalább még ebben az évben hadd játszunk a flash-el, mert jövőre nem biztos hogy sok játékos játszik- e még!!l
    Sajnálni fogom a sok pénzt és energiát, amit belefektettem ebbe a játékba!!!

Ms.AbyZu és mingo826 kedveli ezt.
  8. anci0915

anci0915 Aktív író

Sajnos nekem is 100%,és nem igazán jut előbbre. ráadásul nem is igazán értek a gépekhez.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. tamaranóra

tamaranóra Utánpótlás-írogató

Ez így nem jó. Egyébként lemaradtam az egész elejéről, vagy csak nem olvastam el, hogy miért is volt szükség megbolygatni egy jól működő valamit? Anyukám 8 év után most adta fel. Eddig imádta, kikapcsolta-feltöltötte, elbogarászott, jött-ment benne adogatott el, veszegetett, de most már azt mondta, hogy ez sok. Én is 10 éves csinálom, de ez most engem is írásra kényszerített. Nem lehetne belátni, hogy szörnyű hiba volt megbolygatni, és gyorsan visszacsinálni? Mi történik egyébként? Mert a farmunkon semmi :-( Csak a birkák toligálják a talicskát sajnos.

Domos52, drunyi, Ms.AbyZu és még 1 ember kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szépen megy az unity nálam mozilla-firefoxszal.:) Elejétől ezen vagyok mióta visszakapcsolták (kb 1 hete?).

Bocsi nem mások bosszantására írom ezt, hanem a moderátori jelentésekhez és a supporthoz, hogy pár ilyen szerencsés is van.

A szomszéd fiatalasszonyka most hozza át a laposát, nem tudja miért nem tölti be a farmját és mit akar vele letöltetni? xD:pxD
    Namost 2-3 napja figyelmeztettem, hogy mi következik de szerintem oda se figyelt.:eek: Mivel én rendeltem a lapossát szerintem menni kell azon.....vagy nem. :p:p

BriGitta75, kovacsniki84 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Bocsi ,de nem 30 perc volt a 3 farm hanem 1 óra, mivel fél hatkor kezdtem, és fél hétre végeztem, mert a virágok azt hitték, hogy vázába akarom őket rakni, mikor rájöttek, hogy nem kapnak vázát vízzel, akkor eltűntek, de csak addig, amíg át nem mentem a másik földterületre aratni.. Hozzád képest akkor én örülhetek is ennek, hogy sikerült valamit csinálni. Ez azért szörnyű, hogy sokan be sem tudnak lépni.

12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

A kliens programot nem fogom letölteni, mert arra figyelmeztet, hogy kárt okozhat a gépembe!! Nem akarok másikat venni egy játék kedvéért!

13. -BombadilToma-

Ilyenkor nincs más, mint ráfrissíteni, Ha akkor sem javul meg, lezárni a böngészőt, és újra kezdeni; esetleg egy másik böngészőből. Ha Nálad fut a kliens, akkor azzal is lehet próbálkozni.

Utoljára szerkesztett: 12.12.20
    HéricsBáró, he1951 és jófarmerlány kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Azért figyelmeztet, mert futtatható fájl. Bármilyen programot letöltesz, az ilyen, és figyelmeztetni fog. Ha tudod, hogy a program megbízható forrásból származik, nyugodtan indíthatod a figyelmeztetés ellenére is. Ez biztosan nem fog kárt okozni a gépedben.

15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nálam ugyanez, roppant dühítő most már!!!

16. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Tegnap elég szépen ment minden munka, ma reggel 1 terület aratása után a betöltő virággal teli a föld, lehet ültetni, öntözni, frissítés után behozta az elültetett területet, majd a következő terület aratása után a betöltő virág frissítését követőn, többszöri frissítésre is a birkák 100 %-on talicskáznak. Oda sok tp növelő! letelt a 10-15 perc az indításuktól, elszáll a "varjú" is.

Domos52 és he1951 kedveli ezt.
  17. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Ma reggel belépéskor kaptam egy "kárpótlási" csomagot. Csakhogy sehol sincs... Többek között 10 pakli vadkártya is volt benne... Tehát adtak is meg nem is... Semmi nem működik. Minden elromlott Több mint 10 éve játszom én is. De így minek folytatni??

Domos52 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

A vadkártya az eventnövény neve. Nem 10 Téli kártyapaklit kaptunk, amivel játszani lehet, hanem 10 növényt.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. 11kevin

11kevin Járnitanuló

Mekong talányos fa kihelyezés után, örök betöltő virág lesz! Hiába léptem ki és vissza. Minden betöltődik, csak az nem.

masterandservant kedveli ezt.
  20. Zsuzsu40

Zsuzsu40 Utánpótlás-írogató

ÓÓÓ pedig már örültem, hogy ilyen sok kártyával lehet játszani a táblán...

brildiko, Ribiszke és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.