Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! A világítótoronyhoz 2 dekort szerettem volna kitenni géppel,sajnos csak egyesével engedte.Előtte kézzel próbáltam,nem akart az üres helyre találni.

2. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Kb ezt jó lett volna tudni,és akkor nem ide zúdul a panaszáradat...

3. agytorna

agytorna Fórum-zöldfülű

Szia! Van egy pár gondom az unityvel. Végtelenül lassú (a gépem új, Windows 10-es van). További gondok: nem indul a kerek keréken a szuper, az ültetésen, keresésen, dísztárgyakor, piacon stb. mindig visszaugrik az elejére a rendszer és nem marad ott, amivel dolgozni akarok. Pl. ki szeretnék tenni több azonos dísztárgyat - pl. nyári- vagy tök ) - de örökké az elejére ugrik a lista és kezdhetem elölről keresgélni. Nagyon időrabló és bosszantó. Maradjon mindig az utolsó keresésen és majd én megyek tovább és ne a rendszer ugorjon az első pozícióba.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szisztok.

Látom, hogy sokaknak + vírusirtó van a gépükön. Szakis fórumba járok, tizenéve ismerem ott a neveket tudom kikre kell hallgatni mivel nagy tudásúak. Kb 3 éve vagyok ismét Windowsos és mielőtt áttértem azt az informatikai fórum-topikot tövéről hegyére átolvastam többek között a vírusirtók miatt is. Nem javasolják a Windows által preferált Defender mellé a + vírusirtót és én nem is raktam és bőven elég a tudása, állandóan fejlesztve és frissítve van. Ha valaki olyan munkát végez vagy veszélyes dolgokat művel a gépén annak javasolják, a mezei felhasználóknak azt írták/írják elég a Defender. Írtam ezt azért, mert a + vírusirtó feleslegesen fogja a gépet főleg mikor dógozik, tudom miről beszélek az őskorban még az Xp idejében volt elég gondom velük. A jó vírusirtók fogták a gépet, a gyengébbek meg szinte feleslegesek voltak.

5. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nálam pedig egy-egy rózsaszín négyzet látszódik a dekorok helyett :music:

6. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Nem tudok belépni a bahamára, eddig több lefagyással de működött! Kis farmomra nem tudok belépni!

jófarmerlány kedveli ezt.
  7. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Hozom az én tapasztalataimat is. Jelenleg nem a klienssel játszom, mert a gépem viszonylag jó paraméterekkel rendelkezik. A farm betöltése elég lassú, ott kellett várnom 1-2 percet. Amikor először lépek egy területre, akkor lassabban tölt be, mint Flash-sel, de a következő átlépéskor már nincs gond. Az aratás, vetés normálisan működik, a kerek-kerék kicsit lassabb talán.
    A ládákat eddig is a "lád" szórészt beírva arattam, itt egy kicsit zavaró számomra, hogy mindig visszaugrik az elejére, mert nem minden ládát bontok ki.
    Amire jobban kellett figyelnem az az, hogy az egér mutatója mintha egy kicsit "le lenne maradva".
    Összességében játszható, biztosan megszokjuk majd ezt is!

jófarmerlány és furmint111 kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Nálam a Bahamán van egy kis probléma, az egyik dekor felett van egy lila folt, nem látszik az alatta lévő dekor.

9. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

10. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Vivaldi böngészővel a Unity egész tűrhető,ha van kedvetek próbáljátok ki :)

11. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Sziasztok, tudom már írta valaki, csak nem találom a választ.
    Tápok nincsenek a piacon? Vagy csak még én nem jöttem rá hol vannak.

12. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

állatok,aztán legalsó nyitható tápok

tutitanya kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Légyszi olvassál a fórumon itt is és máshol is. A flash megszünik. Nem lehet visszaállitani. Csak az év végéig van utána már nincs tovább. Nem lehet visszaállitani a régit. Nem véletlenül dolgoznak a fejlesztők az új unity változaton. Javaslom vigyázz jobban a piruláidra. És az hogy játszol-e tovább vagy sem az a te szuverén jogod. Ez ugy hangzott amit kijelentettél mintha ultimátum lenne. De hiába mert ez ellen nem tehetsz/tehetünk semmit.

-kaktuszable- és lukimi kedveli ezt.
  14. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Köszi8)

petya2007 kedveli ezt.
  15. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

Reggel 8 óra óta mostanra /10:40/ aratógéppel sikerült rendet raknom, de se ládanyitogatás, sem más fontos dolog, csak és kizárólag az alapvetőek. Nagyzerű eredmény nem? Az unytit egyetlen dologra sikerült megtanítani, a talicskatologatásra, azt nagyon érti, de többnyire utána se csinál semmit. Ez a játék így kb. egy sapka sz..t ér.. így.

Marcsifarmja, Gabimami és magika kedveli ezt.
  16. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Szia, 56-57. oldalon ulmo-ék válaszoltak, javítják, addig írd be a keresóbe hogy LÁD

ulmo12 kedveli ezt.
  17. Gyöngyvirág

Gyöngyvirág Járnitanuló

Sziasztok! Nekem még mindig gondjaim vannak a kliens letöltéssel. Az 5. pontig végig csináltam mindent, amit kellett, letöltöttem a txt akármit, de utána nem ad semmi felületet, ahova át kell másolni, vagyis az egérrel áthúzni. Most mit csináljak??????

18. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Soha többé nem lesz játszaható a játék?Mert akkor még most fogom bezárni a farmjaimat.Nekem is a fehér ablakos megoldás van ,és az ahhoz tartozó utasitásokat nem tudom végig csinálni ,mert nekem csak odáig terjed az agyam ,hogy a rántást meg tudjam csinálni leégetés nélkül.Szóval ,légyszi valaki adjon választ ,hogy visszatér a játszható kategóriába ,a letöltés nélkül ,vagy igy marad örökre?

ulmo12, Gabimami és magika kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd át #1

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha már eljutottál oda, hogy fehér az ablaka, akkor már túljutottal a vírusirtón. A fehér ablakos hiba javítását várjuk.

HéricsBáró, Gabimami és Ditti58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.