Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Sajna a tesókám ágyhoz kötött beteg, farm nélkül is sűrűn megnézem, hogy van. Remélem azért érezted az iróniát az írásomban. :) Képzeld mi lenne velem ha nem a szomszéd utcába lakna. :)

Leho69 és ulmo12 kedveli ezt.
  2. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Munkagéppel 1 katt.

3. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Éppen ezért kezdtem úgy a monológomat ,hogy:"egy apró megjegyzés". Ha nem érdeklődök, ha NINCS ismeretségi köröm akkor fújhattam volna én is az egészet! De még mindig maradt volna megoldás Pl: Jófogás, stb... Ott sem horror áron. Talán valakinek még kellemes ünnepeket is szerezhettem volna!

ulmo12 kedveli ezt.
  4. .atesz74.

.atesz74. Utánpótlás-írogató

Sziasztok, az én benyomásom az új rendszerről továbbra is az, hogy nehézkes a kliens pedig sajnos csak windowson elérhető, így számomra használhatatlan. Egy nagyon aprócska észrevétel, a cégek 98%-a már évekkel ezelőtt átállt egy új rendszerre anélkül, hogy bármit is észrevett volna a felhasználó. Ehhez képest....van még 3 hét és még arról megy a huzivoni, hogy egyáltalán működik-e. Chrome-ban egyáltalán nem tölt be, Safariban elbotorkál. 3-szor kellett ki-be lépnem, hogy elvégezzem a teendőket.:(

5. paloooo

paloooo Fórumelemző

A szabad pörgetés is összeomlott!!! A felesleges és időrabló animációt nem lehet átugrani..., minden egyes pörgetésnél kikell várni mig a kerék megáll. Utána újból megkeresni, vissza menni a "használom" gombra..., baromi lassú! Így senki sem fog pörgetni, az tuti, mert egy pörgetés 25-30 sec, jó esetben!
    Bagoly nem akar eltünni, pedig nincs új levelem.
    Nálam nem müködik a nagyításhoz a Ctrl+egérgörgő ...
    A posta még mindig KATASZTRÓFA!!!
    A piacon hiába van kiválasztási lehetőség (farm / baha), minden össze van keverve. állat, növény, termények

Utoljára szerkesztett: 12.12.20
  6. karcsi6108

karcsi6108 Fórum-zöldfülű

Miért kellett egy jó,működő dolgot elcseszni.Hogy pár informatikusnak legyen munkája?Néha csak pillanataim vannakmegcsinálni az aratást.Most várni kell.Vagy betölt,vagy időtúllépés,vagy újrainditás.Nem sokat,de pár ezer forintot minden hónapba adtam a Big pointnak.Ha nem változik hamarosan,akkor el fogom engedni a farmozást,pedig szinte a legelejétól csinálom.

7. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm! Sikerült beállítanom a farmocskáimat nagyobbra! Olyan jó, hogy ennyire segítetek, most megyek és boldogan vetek-aratok! Ribiszke, ha jól láttam, akkor te írtad nekem, hogy mit tegyek, neked is köszönöm, és mindenkinek aki segített nekem! Üdv

brildiko, ulmo12, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Öröm!! Megtaláltam a választ arra, hogyan lehet láthatóvá tenni a beérett növényeket, fákat....az animáció bekapcsolásával!! Szuper! Egyre élvezhetőbb ez a mód is. Igaz igy kicsit elemelkedik a föld.
    Ha majd a felhősorok aratásánál ujból lehet használni az enter-t, vagy a szezonnál ugyanigy az ablakoknál, de remélem hamarosan ez is megoldódik.

ulmo12, Rebcsok és Kékmadár1 kedveli ezt.
  9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nézd csak, mamarygen készített egy ismertetőt, hogy ha a kliensben vagyunk, hogy lehet nagyítani. Hátha ez segít.

https://board-hu.farmerama.com/thre...s-haladók-részleg.19474/page-134#post-1151067

BackOffice és -sanele- kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Vadóc, BackOffice, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
  11. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Én nem a világgal akarok haladni,mert akkor 2 hetente kellene új gépet cserélni. Én csak 1 játékot szeretnék folytatni,amit már a kezdetektől játszok.De igaz lehet ez egy isteni jel,hogy leszokjak erről a "függőségről".Mondjuk az időpont a vírushelyzet és az ünnepek miatt épp nem a legmegfelelőbb,de a muszáj nagy úr.

Ribiszke, Ms.AbyZu és Marcipán31 kedveli ezt.
  12. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Nos ez kiváló ötlet volt animációt bekapcsolni, már látom a földet, mamutfákon a termést
    Többet tudtál mint egy informatikus már a birka is boldogabb, meg én is sok hibából ennyivel kevesebb:p

varászfa nem virágzik

ulmo12 kedveli ezt.
  13. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Én nem véltelenül kapcsoltam ki az animációt..idegesíttet. Most meg, hogy lássam leérett-e a föld vissza kell állítanom. Nagyon nem örülök neki. Évekig játszottam most meg csak kínlódás van. :(

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Hát én nem épp így értettem :oops:o_O dehát ki mit lát meg benne :music:

BackOffice, ulmo12 és tutitanya kedveli ezt.
  15. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Minek működjön jól a játék egyből, mikor a fórumon is remekül lehet szórakozni:D

HéricsBáró, Vadóc, BackOffice és 4 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Vadóc, BackOffice, Hahacska és 5 más kedveli ezt.
  17. kacsatojás1961

kacsatojás1961 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni? Egy ismerősöm most hívott, hogy egyáltalán nem tud belépni a játékba már három napja.
    A kliens megjelent neki le is töltötte, de nem megy neki a játék.

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Sikerült a klienst letölteni, a régit töröltem és Beko útmutatója szerint újra letöltöttem.
    Szuper jól működik, mint a régi, szép időkben.

19. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Újabb tapasztalatok: Itt olvastam, hogy az Edge böngészővel jobban megy a játék. Ezen fellelkesedve én is kipróbáltam, és úgy tapasztalom tényleg jól működik. Vásároltam a piacon, a piros kosárból, nem volt gond egyikkel sem. Használtam a Kerek-kereket is, nem tűnt túl lassúnak az sem. A három böngésző (Firefox, Chrome és Edge) közel ez működik a legjobban.
    A területek közötti váltás is gyors, csak az egerem marad le még mindig!

ulmo12 kedveli ezt.
  20. phoebe_25

phoebe_25 Fórum-zöldfülű

sziasztok.
    korábban már irtam ogy gondom van a program letőltéséve, nos a gond már kiderült. én nem vagyok egy számitogép zseni amit tudok azt teljesen magamtol tanultam meg a gép kezelésről. a gondom a telepitéssel az hogy mikor instalálni akarom vagy futtatni akor csak rendszergazda engedélyel tudom. mert a gépen van rendszergazda. nos a kodot megadom de a program kiirja hogy csak simán végezem el a müveletet. ez nem megy mert csak rendszergazda engedélyel tudok mindent csinálni.
    a kérdésem az lenne hogy ezt a problémát hogy oldjam meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.