Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kíváncsiságból megcsináltam egy szakaszos aratást 60 pannival (szükségem volt még pár felröpire)
    Teljes siker volt és gyorsan végeztem a területtel.

Szóval eventezni simán lehet a unity-ben is :)
    Holnap újra megpróbálok egy teljes nagy aratást, remélem most jobban fog sikerülni, mint ami a 24 órás alatt volt :)

2. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sikerült, de nyögve nyelősen. Remélem kijavítják. Elég irritáló.

Sauvage likes this.
  3. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sikerült, de nyögve nyelősen. Remélem kijavítják. Elég irritáló.

4. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Tudom, de biztos lesz jobb mert én tegnap óta nem voltam unin hanem flash- el csináltam most 16 óra körül mentem be ismét most leginkább ez a dzsungel harcos ami katonák zavarnak a zseblámpákkal a fákon:). A Napkitörésről már nem is beszélek8):wuerg:.

Ribiszke likes this.
  5. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Tudom, de biztos lesz jobb mert én tegnap óta nem voltam unin hanem flash- el csináltam most 16 óra körül mentem be ismét most leginkább ez a dzsungel harcos ami katonák zavarnak a zseblámpákkal a fákon:). A Napkitörésről már nem is beszélek8):wuerg:.

6. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Nálam egy idő után lefagy, kiírja "képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt" MSI NVidia Geforce 210 (1GB) videókártya.
    Gondolom gyenge ide. Milyen kártyát vegyek ami passzol is a slotba?

7. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Nálam egy idő után lefagy, kiírja "képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt" MSI NVidia Geforce 210 (1GB) videókártya.
    Gondolom gyenge ide. Milyen kártyát vegyek ami passzol is a slotba?

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Telepítsd újra a kártya illesztőprogramját.

HéricsBáró, Sauvage and Galadriel like this.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Telepítsd újra a kártya illesztőprogramját.

10. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nekem sajnos nincs lehetőségem bármiről is írni az unity alapú játékról, mivel be sem tudok lépni. Tegnap sem és ma sem engedett be. Először megjelent az EVENT-es ablak és ennyi itt lefagyott. Semmit nem engedett csinálni. Nem bírtam ki sem lépni. A mai napon meg már idáig sem jutottam. Betölt a számláló 100% és itt tolják a barik a talicskát azután szintén lefagy és sehova tovább. Sajnálom nagyon mivel szivesen kipróbáltam volna én is a Unity-t.

Ribiszke and szöszi50 like this.
  11. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nekem sajnos nincs lehetőségem bármiről is írni az unity alapú játékról, mivel be sem tudok lépni. Tegnap sem és ma sem engedett be. Először megjelent az EVENT-es ablak és ennyi itt lefagyott. Semmit nem engedett csinálni. Nem bírtam ki sem lépni. A mai napon meg már idáig sem jutottam. Betölt a számláló 100% és itt tolják a barik a talicskát azután szintén lefagy és sehova tovább. Sajnálom nagyon mivel szivesen kipróbáltam volna én is a Unity-t.

12. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Szisztok. Nekem egyáltalán nem működik az unity,szóval nekem annyi,vagyis a játékomnak.:oops:Hát mit mondjak iszonyatosan bánt,228-szinten kell abba hagynom,reményem sincs hogy változtotni tudok:oops:

ljanika6 likes this.
  13. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Szisztok. Nekem egyáltalán nem működik az unity,szóval nekem annyi,vagyis a játékomnak.:oops:Hát mit mondjak iszonyatosan bánt,228-szinten kell abba hagynom,reményem sincs hogy változtotni tudok:oops:

14. solyomhajnika

solyomhajnika Utánpótlás-írogató

Én is próbáltam ma az unityvel játszani, de nem ment jobban mint a 24 órás tesztelésen. Borzasztó lassú, nehezen tölt be mindent, legalább háromszor annyi idő kell egy aratáshoz mint a flashen. Valami változtatás kellene mindenképpen, mert így nem élvezhető a játék.

Mandi58 and Bonzó1945 like this.
  15. solyomhajnika

solyomhajnika Utánpótlás-írogató

Én is próbáltam ma az unityvel játszani, de nem ment jobban mint a 24 órás tesztelésen. Borzasztó lassú, nehezen tölt be mindent, legalább háromszor annyi idő kell egy aratáshoz mint a flashen. Valami változtatás kellene mindenképpen, mert így nem élvezhető a játék.

16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

18. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nálam csak 1 trágyát enged eladni?! 100X kattintsak vagy ott is működik? Borzalmas a piac ! A régi kereső kellene!

Sauvage likes this.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nálam csak 1 trágyát enged eladni?! 100X kattintsak vagy ott is működik? Borzalmas a piac ! A régi kereső kellene!

20. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Én eddig át tudtam lépni (kis várakozás után) a unitybe, most először fordul elő, hogy nem enged be a játék. (barikák szórakoznak
    100 %-on és más semmi).
    Ez kissé érthetetlen számomra.:wuerg:

Újabb próbálkozás után beengedett. Kissé nehézkes így, de remélem javul a helyzet.
    Kitartást és türelmet mindenkinek. Üdv. J.

Last edited: Dec 3, 2020
Thread Status:
Not open for further replies.