Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imike911

imike911 Fórum hercege

Ha egyszer eljut odáig a játék, jó lenne újra szétválasztani a grafikus látványelemeket (fák csillogása, dekorok és állatok ugra-bugrálása) a funkcionális látványelemektől (fák, növények érési fázisa, állatok, ólak esetén a készenlétet jentő tábla. Ugyanúgy, ahogy a flash-nál volt/van. Akkor a kapcsolóval megint el lehetne tüntetni a fölösleges dolgokat.
    Persze türelemmel várok, először legyen játszható mindenkinek.

mamszi5107, Kukackukac és Ribiszke kedveli ezt.
  2. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Akkor inkább közel 10 év után abbahagyom.

mamszi5107 kedveli ezt.
  3. retiev1

retiev1 Utánpótlás-írogató

A forum után miért nem lehet visszalépni??Ujra kell inditani? ez szörnyü hogy alig müködik az egész.

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Flash egy fejlesztő környezet, amelyet az Adobe cég talált ki és menedzselt. Az évek során számtalan hibát, biztonsági kockázatot fedeztek fel benne. Ezeket természetesen a cég javította, de egész egyszerűen az egész Flash felett eljárt az idő. Vannak már helyette jobb, modernebb technológiák. Az Adobe bejelentette, hogy befejezi a fejlesztést. Ennyi a történet. Januártól már nem lehet majd letölteni újabb Flash Player-t a cég honlapjáról. A cég nem fogja frissíteni a gépeken már fent lévő programokat. A böngészőkből eltávolítják a Flash Player-t, vagy letiltják a futtathatóságát. Mindez azt jelenti, hogy a Flash alapú játékok egyszerűen nem fognak működni.
    Természetesen vannak módszerek arra, hogy a Flash valahogyan ideig-óráig még futtatható legyen, de ez egyre nagyobb kockázatokkal fog járni. Racionális döntés a teljes elhagyása.

5. anci091551

anci091551 Haladó

Jó reggelt Mindenkinek! Ez a játék már nem játék! Türelmes embernek mondanak, de már ehhez nekem sincs türelmem. Mostanában már csak bosszankodni járunk ide, pedig nagyon jó kikapcsolódás volt. Sajnálom!

alex711102 kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórumszaki

meddigg fog tartani ez? nagyonszarul tolti be es lassan megy

7. benikemark

benikemark Utánpótlás-írogató

Belép-lefagy-kilép. Ezt játszom 1 órája. Förtelmes. Ez így nem játék, köszönöm, én mentem. Én is 10 év után, de nincs erre időm, és már idegesít, nem kikapcsol.

8. Tilla87

Tilla87 Fórum-zöldfülű

A webes verzió sajnos játszhatatlanul lassú lett... A telepítő kernel32 DLL hiba miatt el sem indul... 10év után ez szomorú. Azt írtátok feljebb van más megoldás a flash kivonása után, dolgoztok rajta, hogy egy ilyen megoldással böngészővel is normálisan játszható legyen a játék? Mikorra várhatunk erre megoldást ha igen? Előre is köszi a választ!

9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Böngészőből játszom, vannak napszakok, amikor nem sikerülnek a dolgok, és van amikor egész jól lehet játszani. Részemről határozottan: van javulás érzés van! (Pl. már munkások nélkül is tudok aratni, vetni, ólakat áthelyezni, állatokat gondozni stb.)
    Az új piac nagyon tetszik, és megszoktam már a tápkeverésnél a számok megadásának másfajta technikáját is.
    Sok újdonság van így egyszerre, de majd belejövünk ezekbe is! Menni fog ez!
    Egy nagy ölelést küldök a virtuális térben mindenkinek, aki ezen fáradozik és köszönöm!

jófarmerlány, mamszi5107, mnkm és 8 más kedveli ezt.
  10. pinkangels

pinkangels Utánpótlás-írogató

Tegnap este 10 körül ültettem eventnövényt és ma reggel 8-kor beérettlen, vizezett, trágyázott terület várt. 3:45 van még hátra aratásig
    :(

11. 11kevin

11kevin Járnitanuló

Úgy látom én is, hogy januártól ennek a játéknak vége. Ebben annyi hiba van, amit nem az utolsó hónapra kellett volna hagyni kijavítani, mert így élvezhetetlenné teszi a játékot. Ma reggel a csúcs. Kb. 10x nyomtam F5-öt, mert minden mutatvány után kifagy. A Magtárból nem tudok venni semmit, a Gazdakör nem hoz küldetést (szezonban külön jó). Egy ól kihelyezés fejlesztéssel, 5 percembe került. Elhasználom a maradék arató-vető gépet és végeztem. Elképzelni se tudom, hogy kézzel meddig tarthat majd a betakarítás. Az ólak ellátása is sokkal lassabb. Így arató-vető géppel meg vagyok fél óra!!! alatt :(

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ebben a csevegőben a 69.oldalon 1364 hsz.-ben BackOffice írt erről a DLL hibáról ,olvasd el.
    Jelenleg a PB álltal fejlesztett Unity verzióban játszunk, akinek nem megy ez, annak kell letölteni a klienst egyszer, az is egy motor a játék alatt, alacsonyabb képigényű játékosoknak készült.

13. valeriana73

valeriana73 Fórum-zöldfülű

Nekem nagyon nem jön be ez az új verzió. Akadozik, lefagy, lassú.

14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam még mindig a mini játék lassú a többi aránylag rendbe van. Lehet nem az unity hibálya de az aratásnál csak kettőket adott holott 4-et mutatott megyek a csatnihoz még 2 percem volt nem szoktam figyelni mennyi ideje van csak azt,hogy mennyi aratható

15. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok! 1 kerdes melyikel jobb szerintetek jatszani az uj kliensel vagy az unityvel?nekem most az uj van letoltve de nem valami remek,a probajateknal az unity nem volt jo es most nem is probaltam

16. 2fiamanyja

2fiamanyja Fórum-zöldfülű

Nem működik az eventes játékom! A pakli kártyát "lenyelte" :( napraforgózott... kiléptem, beléptem, kártya már sehol, és játszani sem engedett! Többet nem is próbálkozom, hiszen egyébként is elég sok kellene, de így? El kell engednem ezt az eventet?!

17. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam mind 2 müködik kissebb hibákkal de játszható itt ott lassúbb de nem túl idegesítő az előző napokhoz képest sokkal jobb

mnkm, lukimi és Caccus kedveli ezt.
  18. János711940

János711940 Utánpótlás-írogató

Elképesztően rossz ez a játék. Az összes Tp-t adók elvesznek, mert olyan lassú. Ki-be lépek, hogy egy oldalt learassak. Az előző verzióba nem látom a lehetőséget, hogy visszalépjek. Ezzel így nem lehet játszani. Ez a karácsonyi ajándék. Van megoldás, vagy abba kell hagyni?

19. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A mini játék nálam is felejtős de addig gyüjtöm a nüvényeket és ha majd játszható akkor lejátszom

lukimi és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Gabika0809

Gabika0809 Fórum-zöldfülű

Egyszerűen használhatatlan.Köszönöm,hogy 5 éve játszott oldalamat be kell fejezzem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.