Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Köszönöm.

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  2. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Törekvő

Sziasztok!

Visszaolvasva én úgy értelmeztem, hogy a feladat figyelembe veszi a játékost.
    Takaríts be 3 műhelyt itt: Erdei tisztás - miután a teljes terület rendelkezésemre állt anno, csakis fákat és földeket tettem oda ki, most már napi egyszer aratható dekorokkal van tele! Sosem volt ott se ól, se műhely, mégis ez a harmadik alkalom, hogy arra a területre ilyen jellegű feladatot ad! Ha cserélgetném, már a 3. aranyamat buknám - kösz, de nem!
    Ólak nincsenek is kint, műhely meg csak a Napraforgódombon van.
    Most akkor mire figyel ez a játékelem?

vihence, sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Amennyiben figyelembe veszi a játékost, az pont az ellenkezője, mint ahogy kellene. Nekem a tisztáson vannak ólak, terményesek, de mindig a szédültre kéri, ahol mammutok vannak. A szupi tápot folyton kéri, tenyésztést, egyebeket. Ami nálam még mindig el fogadhatatlan, a gyopár. Mi a jó bánatnak zargat minden nap a gyopárra, mikor már vagy két éve nem járok be. Én is vissza váltanám, ha lehetne, mert ki nem állhatom. Ha cserélem, akkor is gyopáros feladatot ad. Ez a felesleges napi akármi alaposan ráfizetéses, mert amit ad, az semmit érő. Csp, tp az minden nap van. Tudom, nem kötelező csinálni, de én is vagyok akkora ökör, hogy csak be nézek..... mert idegesít, hogy ott van. Abban nem hiszek, hogy majd ad valami érdemleges ajándékot, egyszer..... Na, mindegy, nem fogom szeretni ezt sem, annyi biztos.

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egy képen minden, amit erről a fejlesztésről tudni kell: xD

Luca_511, PalMa, vihence és 13 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    1 farmaranyért cserélhetsz , és ha szerencséd van jobban jársz .:inlove:

vihence, GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

Például kapok egy olyan feladatot egy FA-ért, hogy használjak el egy FA-at? Király...

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Fogalmam sincs . xD

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Mert olyan negatív vagy és neked a játék nyújtotta frenetikus játékélmény csak smafu. :)

vihence, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

Szia!
    Igazad lehet... És én lüke, ezt nem is csináltam meg, és ezzel elpasszoltam azt az esélyt, hogy átélhessem életem legjobb 2 másodpercét... Na, majd legközelebb. xD

PalMa, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Az a legközelebb már lehet, hogy holnap megtalál téged, mert hasonló hasznosakat nem nehéz találni.
    Szerencsére erről a bp tud gondoskodni, még ha egy működő játékról nem is mindig sikerül neki.

vihence, GA-BI-O-Farm és macimami1958 kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

Speciel ez még nem is olyan rossz. Én sokkal kevesebb turbótrágyát használok, mint szupert...

vihence, GA-BI-O-Farm és macimami1958 kedveli ezt.
  12. Sagittarius69

Most megleptél, mert szerintem nem túl jó ajánlat.
    Hozok egy másikat is, ez szintén nagyon megérős:
    Tényleg ott tartunk, hogy fizetnünk kell azért, mert ezzel a játékkal játszunk.

13. Hajnalka

Hajnalka Utánpótlás-írogató

Jómagam még egyetlen pillantást sem vetettem erre az új sz.kupacra! Hiszen amit nem látok, az számomra nem is létezik – főleg, ha csak a lehúzásról szól. Engem a BP soha nem fog az orromnál fogva vezetni, mert akkor inkább el köszönök a játéktól, ahogy azt idén már elég sokan megtették. Sokszor jókat mulatok azon, ahogy megy a sírás-rívás… aztán mindenki egy rosszul sikerült, félig működő és nem kifizetődő témán lovagol egész álló nap. És ami röhej az egészben: még csinálják is, annak ellenére, hogy előtte nagy felháborodva kijelentik, hogy ők nem fogják! Ennyi idő elteltével igazán rájöhetett volna már mindenki arra a tényre a BP. csak kapni szeret, de adni nem! Nekem az egészből annyi jön le, hogy megy a szándékos le építés...

14. zsóka56

zsóka56 Fórum ismerője

Köszönöm:inlove:

Köszönöm:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.12.25, 10:29
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Nálam egyértelműen látszik, hogy a Gyopárt erőltetik. Minden nap 2 feladatot kér onnan. Viszont semmi olyat nem kért eddig, hogy költsek FA-t, vagy amiket írtok. Csak amit a napi aratásból meg lehet csinálni. Már arra is gondoltam, hogy a heti nyereménnyel lehet összefüggésben. A Bónuszládáért, vagy az 5 FA-ért nagyobbakat kér.

16. macimami1958

macimami1958 Haladó

A heti nyereményem 3 PP. Nekem ezért kellett költeni CSP- tés FA-nyat is. 20 szorosan adta vissza a CSP-t. Ma momentán nem kért Gyopárost.

GA-BI-O-Farm, farmerSS és kukori80 kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia. Akkor nem jó, mert nálam is 3 PP-t ad.

18. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Szia kukori. Nekem a bónuszláda ezen a héten a cél. Elég jó feladatokat kapok. Tegnap 3, ma 2 feladat kérte hogy arassak házi kedvencet. Ma volt egy farmpengő költés, meg egyet cseréltem, mert a tisztáson kellett volna turbózni. Ehelyett kaptam hogy csináljak 2 terméket.

19. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Az én sorvégem bónuszláda, és az első nap volt a tenyésztős, amit lecseréltem, kicsit ráfizettemxD, de azóta csak azt kéri, amit amúgy is csinálok/nék.
    pörgessek 1 ilyet-1 olyat, használjak vizetxD, az esőerdőben adjak a fáknak zoknit (mindig ott vannak az új fák)..., menjek a mesterségek völgyébe, a Gazdaboltba, ja és a szédültön ültessek 6 növényt.
    Reggel nagyaratás után 3 db. 1x2-es kütyü törlés, 6 kicsi kocka ki, bele zsázsa vizzel és mehetnek is vissza 1 perc múlva a kütyük, pipa.
    Eddig mindig 2 farmos/bahás és 2 gyopis kérésem volt.
    Amit a gyopin meg kellett szokni, hogy amit kér, azt kézzel és ne aratóval és eddig ennyi.
    Szóval eddig nincs ráfizetés, csak nyereség.
    A Bahás tetszett tegnap a legjobban. Arassak le 3 fát és ezért adott 3,5 milla tépét.:)

20. kukori80

Szia Dóri. Eddig jó feladatokat kaptam én is. Minden nap 2 gyopárost, ma teljesíts egy megrendelést - elkezdtem a szezont és pipa. Arass műhelyt a farmon - ott van a Borbélyos, az is pipa. Még nem volt olyan feladat amitől kiborultam volna. :D Ettől függetlenül nem megérős az egész.
    Szia. Engem még nem küldött Mesterségbe sem és Gazdaboltba sem. Ne is küldjön, mert nem megyek. :D FA-t se kért. Lekopogom, mert nem lesz mindig így.