Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha egy adott napon nem teljesíted mind a 4 feladatot, a 7-napos sorozat megszakad, a Barifejek lenullázódnak.
    Az Ismertetőt >>ITT<< tudod újra elolvasni, erre felhívtuk a figyelmet.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, Farm név és Farm ID megadásával együtt gyere Segítségkérő topikba.
    Megértésedet köszönöm.
    Sok sikert, ha mégis folytatod!

Sárika555 és bocsinet kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm szépen!

farmerSS kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    a Bahamarama Ültetvényen a sima barna trágyát kell kézzel kirakni a növényre, amit az ólakból gyűjtsz be.
    upload_2025-12-9_12-21-7.png
    A Munkásokkal nem minden esetben fogadja el a feladat a ténykedést (a hiba javítása folyamatban van).
    Megértésedet köszönöm!

4. Dolphin

Sziasztok!

Alpesi Megrendelős feladatot csak olyan játékos kaphat, akinél kiváltásra került a Gyopárvölgy, a feladat cseréjére nincs lehetőség, mert bármelyik szinten teljesíthető. A feladatban egyértelműen látszik, hogy Alpesi Megrendelőt kell kiszolgálni:
    upload_2025-12-9_13-22-47.png

Amennyiben nincs ott az Alpesi szó a szövegben, akkor a normál Megrendelőinket kell kiszolgálni, akik a Szezonok idején az SZJP-t is adják.
    upload_2025-12-9_12-29-38.png

Itt lehet olvasni Róluk, aki még esetleg nem ismeri őket:
    <<Megrendelők>>

Gazdaköri feladat teljesítést az alábbi feladattípusnál kell végrehajtani, ez benne van a Közleményben is, remélhetőleg rövidesen javítják a szövegezést a Központban:
    upload_2025-12-9_12-32-23.png

Ajánlom Mindenki figyelmébe az Enciklopédiát is, sok kérdésre megtaláljuk ott is a választ. :)

Sok sikert Mindenkinek!

Sali~*.*, vihence, -BombadilToma- és 4 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    a jelenséget valóban egy hiba okozza, melyet már jeleztünk a Központ részére. Vizsgálata folyamatban van.
    A már megszerzett pipákat nem veszi el a rendszer.
    További jó játékot!

Sali~*.*, vihence, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  6. ősvezér

ősvezér Fórum-zöldfülű

Szisztok!

Szerintetek a BP-nál tisztában vannak a nem gyakori szó jelentésével? A hat napból három alkalommal kérte, hogy költsek
    farmaranyat. Ha továbbra is ilyen igényes lesz, veszem kalapom, oszt jó napot!

sutimami57, inanna11, vihence és 3 más kedveli ezt.
  7. HeteRozi

HeteRozi Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

Szia! Segítséget szeretnék kérni az alpesi fák aratása miatt, mert nem tudom hogyan kell. Már letudnám aratni, de csak kivágni lehet. Dolphin segítené nekem és learatnád? Köszönöm előre is. Mivel nem csinálom csak kiváltottam így nem tudom hogyan kell. Id: 32851680 .dina1.

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azért nem tudod learatni, mert tele van a fatermés tárolód. Használj fel belőle, vagy - ha nem játszol itt - egyszerűen törölj belőle. Utána fogod tudni aratni a fát. A középső épület a raktár, keresd meg az Alpesi fatermések részt (legalul), válassz ki egy nagyobb tételt, és kattints a rajta levő piros kuka ikonra. Állítsd be, mennyit törölsz. Utána a területen kattints a fára, és a kör tetején lévő láda ikonnal betakaríthatod a fát.

Utoljára szerkesztett: 9.12.25, 17:18
    macimami1958, sutimami57, vihence és 2 más kedveli ezt.
  10. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

Nagyon, de nagyon szépen köszönöm.

sutimami57, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Sziasztok,

Ma ezt kaptam, és nem tudom mit akarnak tőlem:
    "Kezdj el egy termelést az előállító helyen."

Ez most mit akar tőlem?
    Nem vagyok én rejtvényfejtő.
    Fogalmazhatnának egyértelműbben is.

Másik pedig azt kéri, hogy takarítsak be 2 alkalommal tenyésztelepet. Már 10szer betakarítottam,de nem történik semmi. Szóval szeretnék kompenzációt kérni a farmaranyak, és a szupertáp miatt. Írjak hivatalos panaszt? Vagy itt van olyan moderátor, aki ezt tovább viszi, mert nem fogom hagyni, hogy ezek elvesszenek.
    Valamint választ kérek erre is, hogy mit tenyésszek, hogy érzékelje ennek a feladatnak a teljesítését? Direkt vagyunk szívatva az utolsó napon?

Utoljára szerkesztett: 10.12.25, 02:56
    Kuzdern és sutimami57 kedveli ezt.
  12. paprét22

paprét22 Fórum-zöldfülű

A mai négy feladatból kettő azt kérte, hogy takarítsak be házi kedvencet. 95-ös szinten vagyok, még nincs házi kedvencem. Az egyik kérést lecseréltem 1 FA-ért, és akkor jött a hidegzuhany, a másikat már semmiképpen se lehet lecserélni. Buktam az 1 FA-at, és az egész hetet.
    Azért ez elég gáz így.

Kuzdern és sutimami57 kedveli ezt.
  13. Swartsch

Swartsch Fórum hercege

Szia! :)
    Az előállító hely a gyopáron a bal szélső épület mindkét területen. Itt kell készítened fát vagy növényt:
    [​IMG] [​IMG]

A tenyésztelepen sajnos nem fogadja el a rendszer, ha FA-val gyorsítod meg a tenyésztést. Ki kell várni még magától elkészül és kézzel kell leszedni a kész sort.

Kuzdern, -ágianyu33-, Sylja és 6 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

pl. 1 barackfát vagy meggyet, vagy növénynél 1 rózsát kell pl. előállítani.

Tenyésztés betakarítás 2x = pl. 1x4 tyúk + 1x4 kacsa, beértek és kézzel learatod. (kétszer azonos bepakolást nálam sem fogadott el az első nap)

15. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Sziasztok,

Köszönöm a segítséget. Közben rájöttem én is, de mérges vagyok, mert konkrétabban is lehetett volna fogalmazni. Nem tudom ki forította, írta ezeket, de nem oknyomozó riporterek vagyunk, hogy kitaláljunk mindent. A tenyésztés pedig bosszantó, hogy így működik.

Kuzdern, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Meg van az első hét. Inkább bosszantó volt, mint játék élmény. Persze, minden nap ad gyopáros feladatot. Ez durva, hogy muszáj be mennem, mert ha cserélem, akkor is gyopáros marad. Remélem, nem terveznek több hasonló újítást. Ez olyan kötelező napi teendő, amit nem szeretek. Egy pozitív volt benne, hogy farm aranyat még nem kellett költenem. Persze, az is lesz biztos.
    Várom az eventest, mert a mostanit ki hagytam, hátha a holnapit nem rontották el....... persze, ebben nem vagyok biztos. :D

Kuzdern, vihence, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  17. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Sziasztok ,hát az első hét lement de ez ugy rossz ahogy van .itt csak ráfizetés van semmi nyeremény :cry:

18. macimami1958

macimami1958 Haladó

A hétvégi jutalmat mikor adja? Már másfélórája kész és semmi.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem a mai napi 4. pipa elkészültekor azonnal feldobta az ablakot a 12 szupertápomról.

Kuzdern, vihence, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Toma! Nekem is jött az ablak, 5 arany volt az ajándék. Annyi zavar, hogy ott nincs rajta pipa. Vagy ez így jó????