Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia! :)

Nincs benne zsákba macska, mivel az elején nem tettek a végére semmi jutalmat így ez nem is várható. (Nem is gondolom túl kedves gesztusnak, ha a végén bármi nemű jutalom lenne bejelentés nélkül).

Egy két nap kivételével én nem is foglalkoztam vele, szeretem a kerek és pontos számokat így a 0 nekem tökéletesen megfelel rajta :D

Mica67, Anna051955 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  2. Anna051955

Anna051955 Törekvő

Szia:)Igazad van, de ez arra kényszerít, hogy 1éven át minden nap belép úgy,mint a Rackó estében és egy napot sem lehet kihagynod.

Utoljára szerkesztett: 4.3.26
    feki13 kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Miért kényszerít rá? Ha kihagyod és másnap folytatod max a hétvégi jutalomban nem részesülsz. Viszont a napi dolgokat ugyanúgy tudod folytatni. Hacsak nem törekszel feltétlen az 52-es szám elérésére :D

Mica67 és Anna051955 kedveli ezt.
  4. Anna051955

Anna051955 Törekvő

Szia:) Kényszerítésről szó sincs, mert nem csinálom.Az 52 mekkora idővallumban fejeződik be?

feki13 kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia,

1 év alatt lehet 52 elérni, mindenkinek más. Onnantól számol amikor először sikeresen teljesítetted.

Mica67 és Anna051955 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Jó kis feladatokat kaptam most. :) Egy dologra kellett figyelnem, hogy Gyopit felkeressem. Viszont nem volt nehéz, minden oszlopon őt látom. :D :D

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia
    kb egy hete nincsenek nálam terület specifikus kérések... tetszik ez a változás, így kevesebbet kell cserélni..;)

Jajj az oszlopxDxDxD leesett... én nagyon bírom:p

Mica67 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Ó

Üdv.
    Cseréltem feladatot 1 FA-ért, sajnos ugyanazt a feladatot adta. Ezt nem tartom szép dolognak! Mással is előfordult már?
    Üdv.: Supernagyi50

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.3.26
    Pihepehely kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

vihence, Swartsch, SnéDóri és 4 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Nekem is tetszik ez, majd kiderül mennyire lesz "nehéz" teljesíteni. Mondjuk azt a részt nem értem, hogy egy egy projekt teljesítéséért minél nagyobb szinten vagyok annál több félébb jutalmat kaphatok? Tehát mondjuk ha elérem a 260 szintet akkor az alatta levő jutalmakból kapok vagy a 260. szintért járót kapom fixen? Kicsit fura, hogy TP és BTP van a jutalmak között és közben majd kapom az 1-es szintért járó jutalmat :D

Viszont a 2. és 3. szint végi jutalmak már ténylegesen jól néznek ki (bár tegyük hozzá rengeteg van benne, így gondolom nagyritkán fogunk csak jót kapni belőle)

Swartsch, SnéDóri, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Eléggé szinthez kötött és mivel a Gyopár kimarad belőle, így marad a farm ill. baha.
    Az időre menő állandó gazdakörök is ott sorakoznak nálam.
    Részemről bőven elég, amikor olyan eventet kapunk, amit időre kell megcsinálni.
    Az eventek után kütyük vannak a területeken, kell az a pár napos pihenő nekem, pláne tavasztól őszigxD
    Van bőven muntyákom és társai...:)

vihence, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  12. Mica67

Mica67 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nálam a yárosi projekt nem jött be. Volt hogy 5 nap sikerült aztán valami kimaradt és nullázódott. :oops: Nem kínlódok vele, ami jön jön és ott abba is hagytam az egészet.
    Az új rész jobbnak tűnik, de majd meglátom gyakorlatban. Ha túl macerás ez is az alap játék sorsára jut. :)

SnéDóri, Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Sziasztok

Ez az újítás nagyon kellett... már várom a cserezseton vásárát... :D
    Jah mégsem...
    Persze kipróbálom... de inkább más részen vártam volna fejlesztést...;)

14. zsoltikamezei

zsoltikamezei Fórum-zöldfülű

Sziasztok ,tudja valaki, hogyha előre nem lehet tudni mit kell leadni a mesterkurzus -ba,akkor hogy lehet 33 kacsatételt letermelni percek alatt? Megjegyzem nincsen olyan valami amit felhasználhatnék nullázásra.Válaszokat előre köszönöm

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. zsoltikamezei

zsoltikamezei Fórum-zöldfülű

Szia,és hól lehet 'reglamálni' ha háromszor cseréltél és ugyan azt kéri csak más megfogalmazásban, és nincs több ingyenes csere lehetőséged, farmaranyat meg nem érdemes rááldozni azért, hogy negyedik x-re is ugyan azt kérje.

16. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Azt kéri az mesterkurzus: takarítsak be az erdei Tiszáson 68 Kamut tételt. Na ezt nem tudom mi lehet? Ha tudtok segíteni, azt előre is köszönöm.

GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Na részemről felejtős ez a mesterkurzus az is biztos.

GA-BI-O-Farm, cumoci és Swartsch kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell percek alatt letermelni. Van rá kb. 17 órád; a 6 feladatra összesen pedig annyi, amennyit fent látsz (nálam kb. 60 óráról indult).
    Szia!
    A kamut növény. A 294. szinttől termelhető. Gratulálok, milyen magas szintre eljutottál már! xD:cry:
    Vidd hibatopikba névvel, ID-vel. Nálam is hibás a feladat...

vihence, GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Hát talán a sóhivatalba:p Egyéb lehetőségről sajnos nem tudok:oops::oops::wuerg:

20. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Ez a mesterkurzus egy baromság!!!Próbáltam csinálni, de a követelmények........

21. -Holdfeny-.

Vajon ezt a mesterkurzust számolja a rendszer:music: mert ha nem... akkor nem feltétlen megérős addig amíg nem számol a gyopár...
    pl most 104 tétel alpesi gyopárt kell betakarítani... érdekesen számolja...

SnéDóri és cicimsincs kedveli ezt.