Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by Dolphin, Dec 3, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

This poll will close on May 9, 2028 at 9:58 AM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Teljesíts egy megrendelő összes rendelését ez a feladat.
    Már teljesítettem egy megrendelő összes kérését a gazdaköriben, nem reagált.
    Teljesítettem egy megrendelőt a gyopároson.
    Még mindig semmi.
    Milyen megrendelő van még ?:oops:

Közben meg lett a válasz, a mesterkurzuson négy megrendelőt kell teljesíteni.xD

Last edited: Mar 26, 2026
    macimami1958 likes this.
  2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Sorozatos hibajelzések érkeznek, hogy nem fogadja el a rendszer a tenyésztett állatokat.

Továbbítva a központnak.
    ​

Ne tenyésszetek, amíg nem érkezik meg a központ válasza!

Köszönjük,
    a Farmerama csapata
    ​

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A hiba javításra került.

Egy frissítést, vagy ki-belépést követően indítsátok újra, vagy arassátok a tenyésztéseket,
    ahol ilyen jellegű feladatot kér a Mesterkurzus.

A hibáért elnézést kérünk,
    a Farmerama csapata
    ​

4. Bözse

Bözse Fórumelemző

Sziasztok!

Mi történik a 3. mesterkurzus szinten túl? Nem találtam erre utalást, bár nem betűről betűre olvastam el mindent is a témában. Van erről infó vhol Vkinek? Mondjuk 71 és fél óra múlva kiderül, de kíváncsi volt a jelem már az oviban is. ;)
    A választ előre is köszi és szép napot minden Farmosnak!

5. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Luminary and Bözse like this.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

38 trágyát kell használni a zuhatagok szigetén, az lehet a fákra adott trágya is?

7. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Ha a feladatod csak ennyit ír, hogy használj trágyát, akkor a sima trágyát kell használnod. Ha esetleg számít, akkor a megjegyzem, hogy tapasztalataim szerint a gépi műveletet is elfogadja.

Sziszi1950 likes this.
  8. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Szia!
    A mesterkurzus 5 db ajándékos szarvast kér a tenyészterepen! A szarvas nem tenyészthető! Cserélni nem tudok!
    gaboca1955 ID:8121341

9. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Szia!

Az új fórumos változások végett itt kisebb a moderátori jelenlét, vidd el egy segítségkérő topicba: https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275

GA-BI-O-Farm likes this.
  10. zsóka56

zsóka56 Fórum nagymestere

Sziasztok. Segítséget kérek, azt kéri a mesterkurzuson, teljesítsem egy megrendelő összes rendelését. A szezon még nincs nyitva, a többinél hiába csináltam meg a megrendelést, nem fogadta el. Ilyenkor mi a teendő? Ez már a váltás után van, nem tudok többet terelni, nem engedi. Ilyenkor mit tudok csinálni? Köszönöm előrere is a választ,.:inlove:

11. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

A megrendelőket el tudod érni a Tanyaházból, és a bal oldali menüből is.
    Ezt az Enciklopédiából hozom:
    "A Megrendelők pajtakészletért cserébe különféle ajándékokat adnak.
    ...

Elérhetők:
    - Gazdakörből
    - Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

Last edited: Mar 29, 2026
  12. zsóka56

zsóka56 Fórum nagymestere

Hálásan köszönöm.

Sylja likes this.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Elég érdekes dolog történt az imént...

A Zuhatagoson learattam kézzel 5 db szőlősóska fát - 40 szőlősóska aratása volt a feladatom a Mesterkurzusban. Jóvá is írta a feladatot, ezzel nem volt hiba. Csakhogy: ezzel egyidejűleg - 4 kivételével, amit reggel később tettem ki pár perccel - learatódtak a halfarokpálmáim is! Nem arattam le őket kézzel (minek tettem volna?), és nem arathattam le őket véletlenül géppel sem, hiszen akkor a rövidebb érésidejű egyéb fáimat (papagájtollak, moringák, ördögcérnák, papauk) is learatták volna a munkások.
    Fogalmam sincs, mi történhetett...

macimami1958 and SnéDóri like this.
  14. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Lejárt a 90 órás Mesterkurzusom. Semmit nem csináltam a feladatából. Jött az obligát sárga ablak megint. Aktiváltam, most 111óra 49 percig békén hagy. Ez igy értelmetlen, felesleges. Miért nem lehet kikapcsolni a felbukkanó sárga játékosbosszantót?

.jázminkaa. and vihence like this.
  15. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

Kért a mesterkurzus 13 tehenet a szédültről. Vannak kint fák, földek és reggel kitettem egy vadaskertet, benne 4 neon tehénóllal. A fákon rajta a propeller, a földeken a víz és a trágya, a vadaskertem meg arra vár most, hogy megetessem! Reggel raktam rá sz.tápot és vizet, meg is néztem, 7-8 óra közötti időt írt ki. Most elment 6 óra a semmivel, tényleg jó lenne az idióta földből kinyúló csápok helyett (tréfának sem volt tréfás), ha végre rendbe raknák a játékot, mert mint írtam, az 100%-ig biztos, hogy meg lett etetve és itatva! Az nem játék, hogy ha befejeztem mindent, lépjek vissza mindenhova és egyesével nézzek át mindent, hogy minden rendben van-e mindennel? Ne már!

macimami1958, Matold and feki13 like this.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

A mesterkurzus 14 tojástételt kér, ehhez a tojásfát ültettem, más kétszer arattam, de egyszer sem számitotta be, vajon mit nem értek?

17. PaySkin

PaySkin Fórum veteránja

Szia!

A terményt adó fák a projektnél nem számítanak, terményes ól szükséges hozzá, ez esetben a 'tojástojó terület'.

18. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

köszönöm

PaySkin likes this.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végra sikerült eljutni a 3 szint befejezéséhez...:inlove: ezt már csak szinten kell tartani:music:

Mica67 likes this.
  20. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Mesterkurzusnál 81 növénykosár betakarítását kéri.
    Mi az a növénykosár???

Marica56 likes this.