Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by Dolphin, Dec 3, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

This poll will close on May 9, 2028 at 9:58 AM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
  1. katicat21

katicat21 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen

-ágianyu33- likes this.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ma is tanultam valamit...
    A Mesterkurzus 14 turbótrágyát kért. Rádobtam két tele füvészkertre, erre jóváírt 10 darabot a 16 helyett. Pár percig csak néztem, hogy ez hogy lehet... Aztán rájöttem: 6 fa rövidebb érésű volt, és elvileg már beérett (de ugyebár a raktár csak egyben aratható); így azokra nem került rá a turbótrágya. Nem tudtam, hogy ez így működik, pedig logikus (persze nem is nagyon szoktam vegyesen betenni a cuccokat, és nem is szoktam nem sokkal beérés előtt turbózni). Meglepett...

Előtte két kockán zsázsáztam, mert 51 trágyát kért a tisztáson, és nem akartam bontani - mindössze egyetlen dekort találtam, ami reggelre úgy is beérik, ha átmenetileg leveszem. Aztán meguntam, és minden trágyázás után töröltem a földeket. Kézzel egyszerűbb volt, mert géppel minden egyes alkalommal hol 3, hol 4 visszakérdezést kaptam (!), és hiába kattogtam szorgalmasan a zöld pipára, volt hogy nem is törölte le...

3. sadrika97

sadrika97 Fórum bárója

Jártatok már úgy, hogy a Mesterkurzus kért 5 Erdei méh betakarítást a tenyészterepen, de csak 4 vagy 3 lett jóváírva? Én most már másodszor járok így. A mostaninál volt egy ugrás, Pocokméh lett nem Erdei, így a 4 jóváírást kerestem a Mesterkurzuson. Csak 3-at látok, pedig az Eredmények lapon a tenyésztésnél 4 sor van, amiben Erdei méh lett az eredmény. A múlt héten mást kellett tenyésztenem, de akkor is kevesebb lett a Mesterkurzusba beszámítva mint amit az Eredmények lapon láttam. A Supportnak nem akarok írni, mert nem tudom lenne-e értelme angolra fordítva minden szót. Elnézést ha már volt téma, már egy ideje nem olvastam ezt a csevegőt!

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Reggel meglepődve láttam, hogy a jelenlegi sorozat 0 hét. Minden reggel meg csinálom, este pedig még egyszer rá nézek, nem maradhatott ki egy nap sem. Leghosszabb sorozat 20 hét. Nem értem, mi történt. Volt már ilyen másnál is?

-gyöngy-581 and _Ilona49_ like this.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmnévvel, ID-vel gyere a Segítségkérő topikba, hogy megnézzük, kimaradt-e valamelyik nap teljesítése.

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A mesterkurzus nagyon szereti a gyopáros feladatokat.. ami alapjáraton nem gond.... de utálom az álló számlálót...:oops:

hanny65 likes this.
  7. szatmi

szatmi Aktív író

Mesterkurzus kérése: Teljesíts egy megrendelő összes rendelését. A tanyaházban megtettem két megrendelőnek mindent adtam , és semmi pipa mit tegyek még

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

lehet több megrendelőt kell teljesiteni....

9. zizzike

zizzike Utánpótlás-írogató

57 elefántfület kér a mesterkurzus, Egy elefántnak két füle van, akkor ez 29 elefántot jelent? Vagy nem is az állatról szól? NAGYON PONTATLAN A FORDÍTÁS. Ilyen volt a megrendelések száma / nem 1 megrendelő 4 tételét kéri, hanem 4 megrendelő 4 tételét. Kérek valamilyen felvilágosítást, aki már megoldotta ezt a feladatot. Köszönöm

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia!
    Az elefántfül bahás növény, ott keresd.

Kuzdern and -Holdfeny-. like this.
  11. zizzike

zizzike Utánpótlás-írogató

Köszi, kicsit figyelmetlen vagyok. Én csak vetek-aratok, de azt sem tudom, hogy mit.

-ágianyu33- likes this.
  12. Cserievi

Cserievi Fórum-zöldfülű

Szia!
    A mesterkurzus 47 db Brownea ariza virágot kér. Nem tudom mi az. Segítenél. Köszönöm.

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Bahás fa termés.
    Ha nincs ilyen fád, a piros kosárnál tudsz venni.

14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !
    A városi projekben mikor kapunk matricát. Szorgalmasan csinálom és mesterit is, de semmi.
    Kaptatok már és hanyadik szinten ?

Swartsch likes this.
  15. Othep

16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Swartsch and Othep like this.
  17. Othep

Engem bizony erősen megleptél.
    Erről nincs információnk, azért sincs az ismertetőben. :)

18. Swartsch

Swartsch Fórumfelvigyázó

Szia! :)
    Én már kaptam 1 matricát:
    Ha jól emlékszem a 20. hét után.

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor nekem nem lesz. :D Júni 2. hetében megint lenullázom. :(

GA-BI-O-Farm, cicimsincs and Swartsch like this.
  20. Swartsch

Swartsch Fórumfelvigyázó

Szia! :)
    Ohh, sajnálom! :(
    Nálam is voltak necces időszakok, ill. helyek, ahol a feladatot kérte. De mióta bármelyik területen lehet teljesíteni a kérését, sokszor előfordul, h a reggeli farmkörbejárás alatt már 2-3 teljesül is belőle. Ez egy szuper változtatás volt a BP részéről. :)