Visszajelzés Városi projektek - csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 3.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 9.5.28, 09:58.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Sziasztok!
    Mai egyik feladat a városi projekteknél, hogy vásároljak valamit Jack boltjában. Szégyen ide, vagy oda, fogalmam sincs az hol van. Kérlek segítsetek!
    Köszönöm: Supernagyi50

apumbiapa kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórum félistene

Jack boltja

Jack boltjának 2025. októberi frissítéséről további információk >>ITT<< érhetőek el.

A boltba úgy tudsz bemenni, ha rákattintasz a Jack boltjára a kombájn és a trágyadomb között.

Itt tudod beváltani horrornövényeidet különböző ajándékokra.
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/#post-360348

kigyo51, GA-BI-O-Farm és apumbiapa kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Teliholdas világ boltja... a teiholdas területen...

GA-BI-O-Farm és apumbiapa kedveli ezt.
  4. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

A teliholdas terület boltját hívják Jacknek:)

Supernagyi50, GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  5. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Köszönöm szépen!

apumbiapa kedveli ezt.
  6. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Köszönöm szépen!

7. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

xD
    Nagyon szépen köszönöm! Régóta játszom, de én azt csak a banya boltjának hívtam, nem is néztem, hogy az Jack boltja! Ez valami olyan dolog lehet, mint aki az autót rutinból vezeti és nem is veszi észre, hogy közben egyirányú lett az az utca, ahol naponta járt. Na, most így jártam én is!xD

Sylja kedveli ezt.
  8. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Köszönöm szépen!

apumbiapa kedveli ezt.
  9. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm!

apumbiapa kedveli ezt.
  10. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Üdv. mindenkinek!

A városi projektben nagyon sűrűn kéri, hogy költsek farmpengőt, vásároljak a farmárudában. Nekem elfogy állandóan a farmpengőm, honnan lehet szerezni, vagy venni, vagy mit tudom is én, de emiatt nem tudom teljesíteni a napi projektet, ami elszomorít engem. Kérlek, segítsetek! Köszönöm: Supernagyi50

11. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Gazdaköri feladatok teljesítésével, és ládákból lehet farmpengőt szerezni, de a szerencsekerék ajándékai között is van.

12. Supernagyi50

Supernagyi50 Törekvő

Köszönöm szépen! A szerencsekereket forgatom,forgatom, de soha nem a farmpengőnél áll meg. Próbálkozom most már a ládákkal és a gazdakörikkel, talán ott lesz némi sikerem!

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Alapvetően két forrása van a farmpengőnek (a ládák és gazdakörik kivételével). Az egyik a Gyümölcspiac, ahol fatermésekért cserébe FP-t kapunk. A másik a Nublonok, akik szintén farmpengőt adnak felröpiért és farmos cuccokért cserébe. A Gyümölcspiac korlátozott, hamar elég drága lesz a mulatság. Úgy emlékszem, amikor még foglalkoztam vele, akkor egy-egy alkalommal olyan 270 FP-ig mentem el.
    Sok FP-t a nublonoktól lehet szerezni. Ha tudsz nullázni, akkor időzíts egy nagyobb nullázást a nublonok idejére, mert kell a sok felröpi. Itt az ólas nullázás is játszik, hiszen a nublion akku ólak aratásából is jöhet. Ha nem, akkor rendelj mindent alá arra a két-három napra annak, hogy minél több felröpit csinálj, minél több területen.

cicimsincs, kigyo51, SnéDóri és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

ÓÓÓÓ ez az átkozott városi projekt... :wuerg:
    Ismét sikerült lenullázni:oops:
    De legalább újrakezdhető:pxDxDxD

Gio, cicimsincs, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez nagyon megnyugtató, erre nem is gondoltam. :D Megtartom a 8 pontot egyenlőre.

16. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Sziasztok!
    Használj 3 terméket! Mire gondolt a költő??? Trágyáztam, locsoltam a gazdaköribe is adtam már be termékeket, semmire nem reagál. Még késve sem, ahogyan szokott. Egyet a 3-ból valahogy sikerült teljesítenem a reggeli nagy betakarításkor, de melyiket, azt nem tudom. Elég bénán vannak megfogalmazva a feladatok. Már többször is feladta a leckét a megfogalmazás miatt.
    Elolvastam az ismertetőt és ezt találtam "Farmkellék felhasználás
    (Pörgetések, Szupertáp, Szupertrágya, Víz, stb.)"
    Engem a "stb." érdekelne, mert nem annyira részletes ez az ismertető.

Utoljára szerkesztett: 5.8.26, 05:02
  17. 435345

435345 Junior szaki

Szia!

A "stb"-re nem tudom a választ, :( de a termék az amit a mesterségek völgyében elő tudsz állítani. Pl.: Répás csatni, zsemle, vagy virágkoszorú.

További jó játékot.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kiegészítve a választ, a termék meghatározás első megközelítésben egyértelmű, ez a játékban létező fogalom. De itt nem csak az minősül terméknek, ami a Mesterségek völgyében készül, és a pajtában a Termékek részben szerepel. Idetartoznak még a különféle bónuszok is, ezek együtt is szerepelnek például a raktárban az Éléskamra fülön, vagy a menüben az Elhasználódók/Kézműves termékek alatt. Én ma úgy teljesítettem ezt a feladatot, hogy a rekeszekbe tettem egy csatnit, egy 200% TP-bevételi bónuszt és egy Fabevételi bónuszt.
    Elméletileg az is valamilyen termék felhasználásának minősül, ha "elfogyasztasz" pl. 3 lángost a BTP-ért, vagy felhasználsz 3 terméket a mesterség fejlesztésére - de ezeket még nem próbáltam ki.

19. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Nagyon köszönöm a segítséged!
    Ez a "fogyassz" 3 lángost módszer volt a megoldás.

-BombadilToma- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

De jó;)
    Ezt feljegyzem magamnak;)