Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goran

Goran Fórum bárója

Akkor most már látom :p

jófarmerlány és Kuzdern kedveli ezt.
  2. ruglikata

ruglikata Járnitanuló

Sziasztok. Először a támogatói gazdaköri feladatot érdemes majd megcsinálni szerintetek?

-W-595- és Kuzdern kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Hát ha jól látom , bedobsz 25 békelazát , és visszakapsz 30-at . :p
    Aztán 20 békelaza és 25 kapsz vissza
    30 prizmabogyót bedosz és 35 -öt kapsz vissza , stb és így tovább
    A strandbár a 2 fejlesztéssel kosárvásárlás nélkül 2 szint és az 22 óránként +8 feltört kókuszdió
    De persze az egyéb nyeremények is jók :inlove:

osztrak12, genka53, imi010 és 12 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha nem kellene eventnövényeket is bedobálni, akkor érdemes lenne a gyorsabb haladás érdekében (megúsznánk a felszaporítást), de így teljesen feleslegesnek érzem, ráadásul a "nyeremények" nincsenek arányban a beadandókkal (szerintem).

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nekem is tetszik ez az egész úgy ahogy van :) Kosarat ritka kivétellel eddig is vettem, tehát most is fogok, de aki nem vesz ő is kap két fejlesztésből elég szépen.. Szóval én várom ezt az eventet :)

osztrak12, genka53, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Én nem tudom , hogy fel kell fejlesztened akkor a dekort teljesen ?
    Mert attól , hogy a végső fejlesztés 10 db - ot ad , de mi van , ha a láda a Gyümölcsdzsemes palacsinta -át adja jobban .
    És akkor azt jelentené , kevesebbet kapsz , mintha ha csak 2 fejlesztést teszel rá .
    Habár , a palacsinta meg ad +1 növényt , amivel jobban jársz , és hamarabb le tudod termelni .

osztrak12, genka53, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  7. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Szia! Azt szeretném kérdezni tőled, hogy ebben a mennyiségben ugye a malomtermékekhez kellő mennyiség nincs benne. Az még további pluszokazt jelent, jól gondolom?

Gio, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Nálam így első körben a +1 növény sokat nyom a latba, de még átgondolom kétszer :)

osztrak12, genka53, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Ezen az eventes területen lehet csatnit , szupertrágyát használni ? :inlove:

osztrak12, Fatther és Kuzdern kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Tömören nem :) Itt csak a víz és a trágya hat semmi más. No meg a palacsinta, ha lesz :)

osztrak12, genka53, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

osztrak12, genka53, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Közben kimásoltam neked az ismertetőből a megfelelő részt: "Ezen a területen - ahogy már megszokhattuk - vízen és trágyán kívül más érésgyorsító nem használható.
    Lehetőség van a növény mennyiségének növelésére Gyümölcsdzsemes palacsintával."
    **

A kérdésedre a válasz pedig az, hogy a felröppenők közül a farmon és a bahán is növényekből is jön felröppenő. Tehát a szupertrágya és a KK hasznos lehet azoknak akik gyorsabban szeretnének felröppenőhöz jutni. A farmon a krókusz nálam is bevetésre vár, mert nem akarok mindent lebontani az event kedvéért.
    Azt , hogy Te milyen akcióból mit veszel a saját döntésed és magányügy, ne tőlem várjál választ rá :D, mert te irányítod a játékodat :)
    Az értesítést az akciókról viszont köszönöm, még nem láttam :):D:D:D

osztrak12, genka53, Melan és 3 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Azt hiszem akiknek az aranybanán nem hiányzik max utólag csinálja meg mert a fatermésekből elég sokat kér amit piacon hasznosabb lehet eladni az elején.:music: Viszont akiknek hiányzik valamilyen termény a fő feladatkörből ami nincs kiváltva ara jó hogy összesen 19 aranybanánt ad. Alapvetően érdemes megcsinálni csak nem biztos hogy mindenkinek az elején, mert a partypörik és a tp betakarítási bonuszok jól jöhetnek.:po_O
    Talán a strandbár fejlesztés fontosága kérdéses hogy ezzel kezdjek -e vagy sem? Valakinek esetleg erre való számítása van?

14. HéricsBáró

Szia
    Mivel napi 8 db feltört kókuszdiót ad , de az érése 22 óra , az első nap biztos nem használhatod .
    Marad a csütörtök , péntek , szombat , vasárnap , hétfő , kedd .
    A keddben nem vagyok biztos , mert aznap 14 kor véget ér az event .
    Szóval 5 napi +8 feltört kókusz , az 40 db . Ha ügyes vagy és az utolsó napon is tudod aratni , akkor 48 db .
    A kókuszkoktélba pont kell 8 db felört kókusz , szóval 5 vagy esetleg 6 malomterméket tudsz csinálni .

osztrak12, genka53, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Hoztam neked egy újabb akciót:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/party-pörgetés-vásár-rövid-időtartamban.17897/

osztrak12, genka53, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  16. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Megint lesz 1 befejezetlen event...

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi . Még egy gyors kérdés hogy a fejlesztések nem gyorsítják az érését?o_O Mert ha nem akkor az alap feladat 5 szintje az elsődleges prioritás az eventgaz miatt ha jól gondolom...:music:
    Sorry :közben elolvastam hogy írtad hogy nem. Részemről az elsődleges cél az alap 5 szint, a többit a röpi kapás alapján majd átgondolom....

Utoljára szerkesztett: 2.4.19
    HéricsBáró kedveli ezt.
  18. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! A virágfüzér hova való? Köszi

19. HéricsBáró

osztrak12, imi010, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Aki el tudja holnap 2-kor kezdeni az eventet, és tud aratni napközben, így kalkulálhat:
    Prizmabogyó: 5 --> 25 --> 125 estére --> 185 reggelre
    Békelaza: 5 --> 25 estére --> 125 reggelre

A laza növényt csak egyszer tudjuk aratni holnap, de a bogyót 2x is. Este el kell ültetni 25 db 2x2-n a lazát, a többire a bogyót.

A továbbiakban arra kell figyelni, hogy mindig maradjon 55-55 növény az ültetéshez, és minden aratásnál 160 db növény lesz a hozam.

Utoljára szerkesztett: 2.4.19
    eko19, osztrak12, maszilva és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.