Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves Zoldert! :)
    Köszönöm a gratulát! :) Igyekszem tartani az ütemtervemet, és akkor fullra meglesz ez az event is. :):D:inlove:

Gratulálok a felhődhöz! Elképzelésed és kitartásod meghozta a gyümölcsét. :D:inlove:
    További sikeres játékot kívánok!:inlove::inlove:

zoldert, Gio, Sanyat és 2 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Genka53!
    Ez olyan szép,így készen. Képzeld,hogy ez a Felhő nekem is meg van.:D
    Annyi a szépséghibája,hogy azok a színes kütyük,nálam szürkék.:pValami rájuk borulhatott.:p
    Ajándék-Csere napon esetleg 1/1-es cserében nem volnál benne?:music:Írj rám,ha érdekel!xD:cry:xDxD

Nem csak Te aludtál el,hanem én is,de isten igazából.:inlove:Reggeli 7 órás vetést követően munkás göncök mosása a Marissal és közben Cigánypecsenye ebédre.Ebéd úgy a franciaágyhoz vágott,hogy a nagy jégverés után a férjem ért a munkából és keltett.:p De jót aludtunk gyerkőcömmel.
    Késő este le is lett, a tán 3x is 7 órás gaz aratva.:pMa kalózok csak 12-öt csaptak így a lapátjukkal előre és 56 kész.
    Felhő meglesz úgy hiszem vagy elaludtam.;)xDxD

Szomszikám, drága!
    Még jó,hogy azt írtad,hogy Vigyori csillagfürtös meg van,hisz itt vagyok és most nem kell kerestetni vagy sírni értem senkinek,mint 2018-ban.:inlove:Egyedül Jós Jónásné nem aggódik értem,úgy látom.;)xD:cry:xDxD

Gio, genka53, tandem6 és 3 más kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Azért, hogy meg legyen a felhőm, nem fogok pénzt költeni az biztos, most már csak 785 db. gaz kell a jobb oldalihoz és kész lesz a sorom végig, a bal oldalnál 35-nél járok. Rámegyek most a jobb oldalra, és a felhőm meg lesz anélkül, hogy egy garast is költenék rá.

Puszpang, Kuzdern, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  4. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

A felhő aktiválva, a többi már csak "hab a tortán"! xD
    Üdv. mindenkinek: cirmi54

Gio, genka53, SzilvaG és 4 más kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia!!!! Pakold fel a felhődre a virágokat!!! Sajnos cserélni nem lehet! Időnként meg lehet venni a hiányzó darabjait!

Gio, genka53, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Gratula !Ha nem figyelünk oda csak mennek a feladatok egymás után.:p Az 5. nekem is leadva:p30/34 a feladatba mentem aludni..

Gio, Kuzdern és szellorozsa kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Detto ! mondogatom is hogy csak lazán reggel van mehet pizmám.xDo_O

CoraQueen, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  8. muru69

muru69 Junior szaki

sziasztok a strandbárhoz a többi fejlesztést hol szerezzük meg? nekem csak az a kettő van amit a támogató gazdaköri adott

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

71/7 az állásom a felhő kötelező lassan elérem a híres nevezetes Krókusz növényt:) Szép Vasárnapot Mindenkinek;)

Gio, genka53, Sikka1 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Amikor aktívízálom a palacsintát az eventes területen hányszor hányas földterületen a leggazdaságosabb 1x1 vagy a2x2 földterület ,,,,,,?? Illetve hányszor hányas területet használjak???

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Gio, genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A palacsinta úgy működik, mint a csatni, vagy még inkább, mint a töklekvár. Földenként ad +1-et, tehát minél több földed van kint, annál több plusz növényt jelent a hatása. Vagyis 1x1.

Gio, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. muru69

muru69 Junior szaki

Kuzdern kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

82 beadásnál tartok...:music: A felhő már biztos meg lesz:p ha minden jól megy akkor ma:music:

DevilMókus, kovacstne, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    lassan araszolgatok:sleepy:
    nagyon szeretném eszt a felhőt :p
    nem hiszem hogy sikerülni fog>:(
    szép napot mindenkinek:inlove:

lovag01, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  16. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

DevilMókus, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  17. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én az itt olvasott tanácsot megfogadva, na és persze a saját időmet figyelembe véve úgy döntöttem, hogy a jobb oldalon megyek végig. Igazából ott jobbak az ajándékok, és a hosszabb érésű növény eddig jobban feküdt nekem.
    A felröpik már mindenből a teljes teljesítéshez megvannak, azért már nem kell aggódnom. A békalazából (igen, én is mindig ennek olvasom) még két és fél kör kell a teljes jobb oldalhoz, ez a két éjszaka lesz azt hiszem. Szóval napközbenre már csak a prizmabogyó megy, ahogy számoltam, ha rendesen aratok, akkor baloldalt is eljuthatok a party-pöriig. Azzal meg még a farmarany is meglehet. Szóval én elégedett vagyok, a party-pöri után már úgysincs szinte semmi ajándék ami érdekelne. Cspért meg TPért nem fogok izgulni, ha belefér akkor jó, ha nem, akkor ott marad. :)
    Sok sikert mindenkinek! :)

maszilva, DevilMókus, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. milicke

milicke Junior szaki

sziasztok:)
    összesen elértem a 90. szintet. most vérszemet kaptam és az aranyat is megcéloztam. semmit nem tettem, csak vetettem és arattam... egy fillért sem költöttem rá. lehet, h. sokan megköveznek érte, de el kell mondanom, nekem igenis tetszik ez az event. mégpedig azért mert csak a játékszeretet elég hozzá. esélyt ad a kisebb játékosoknak, h. sikeresek legyenek.. eléggé lelombozó, amikor 24-48 óra után jelentik, h. kész az event. itt meg kell érte harcolni.
    engem eddig sem zavart,a 209. szinten már nem gond:)

milanzs, DevilMókus, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

37/25 csak úgy hasitok, csak oda nem érek.xD

Gio, kovacstne, Crispello és 4 más kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

De ha a szürke virágok a Felhőn,színes meg nincs?:music:Vágod?:music:xD
    Megnézem,hogy kalózok merre csapkodnak.xD:cry:xDxD

Utoljára szerkesztett: 7.4.19
    DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.