Visszajelzés Víg kalózkirándulás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borichris

borichris Járnitanuló

Én meg 75/44-nél:) Ha sikerül végig az jó, ha nem, hát nem, a felhő volt a cél. Ami mindenkit a legjobban bosszant, ha a felhő nem sikerül, pedig mindent megtett, csak a többség számára mission impossible volt.

Gio, bendi1121 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ne is mond a FA-t.Annyira néztem az ajándékokat amit ki lehet szedni az eventből, tegnap meglepődtem, mikor elém ugrott a FA nyeremény, pislogtam egyet, aztán megnéztem, hogy ez mennyi is volt.Nagyon örültem neki, kicsit közelebb kerültem a 4. vadasparkhoz.
    Számitásom szerint holnap a reggeli aratással teljesen kész vagyok, bal már tegnap megvolt most már csak békét kell vetnem vásárlás nélkül érek a végére, ha a VV is ugy akarja.

Gio, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Felhő kipiálva 70/38 azaz minden nyitott.8)Az érzéseim nem változtak nem ez a kedvenc eventem de megcsináljuk ennyi.:wuerg:A jövőre nézve szerencsésebbnek éreznék olyan feltételeket ahol nem lennénk csapda helyzetben vagy így vagy úgy.o_O:sleepy:

KISHONŐR, Gio, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  4. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nem bíztam a feladatban... s mégis...
    Megvan a felhőm! ;):)
    Amíg tart az event, addig csinálgatom a jobb oldalt. Jut amíg jut..

Gio, Döbi65, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Még 20 beadás kellene a felhőig, már kezdem kétségbe vonni,hogy meglesz. Igaz éjjel nem kelek fel, valószínű nem is fogok.Későn általában éjfélkor fekszem ennél többet nem vagyok hajlandó fent lenni. Azt hiszem ezen a területen ,nem fogok több eventbe belekezdeni.

capella2004 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia Rékuci!
    Az a bajom vele, hogy unalmas, vacakolós, piszmogós és kiábrándítóan lassú. Nincs lehetőség taktikázásra, agyalásra, csak a lélekromboló kapálás van. Nem nagyon szoktam a jutalmakkal foglalkozni, most sem tudom, miket is kaptam. Nekem az igazi jutalom, hogy tartani tudom magam a saját taktikámhoz, tervemhez. Ezen a területen ez pont kimarad. Nem tehetem meg, hogy 1-1 kört begyorsítok, mikor van időm rá, hogy gyakrabban arassak. Hiába van akármennyi szupim meg kk-m, nem tudom arra használni, amire gyűjtögettem, mert nem lehet. Nincs mozgási lehetőség.
    Szeretem a jó feladatokat, de ez inkább kiszúrás:(, élmény nélkül. Igazából tudtam volna gyakrabban aratni, volt mikor Holdfényhez hasonlóan, csak pár perc lett volna az aratásig, de inkább hagytam a fenébe és órák múlva vagy másnap reggel arattam csak... Már félúton elment a kedvem az egésztől. No, mindegy is, holnap végre vége és jön az új ismertető, remélhetőleg valami ütős, agyalós event jön. :D Alig várom.

Gio, Kukackukac, mingo826 és 6 más kedveli ezt.
  7. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! 20 feladat a bal oldalon simán meglesz! Ne add fel!Nekem is nemrég lett meg a felhő,tegnap még messze voltam tőle.Ma még az arany is meglesz....a többi már nem érdekel.A bal oldalon a végén egyre kevesebb beadás kell,gyorsabban halad. Kitartás!;)

Gio, Döbi65, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Ha már nem akarsz dolgozni az eventtel, akkor csatni helyett a virágra Paradicsomi koszorút egyél. Rövidíteni is tudod.

Gio, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  9. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Csinálom lesz ami lesz alapon, csak bosszant, pedig igyekeztem ídőben aratni,de mellette van életem is.

Döbi65, mingo826, Puszpang és 3 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Igen, félig értem, hogy mi a bajod ezzel.
    Szerintem, akinek volt ideje és kedve, találhatott abban kihívást és tervezgetési lehetőséget, hogy palacsinta nélkül a végére érjen. Sőt, talán pontosabb tervezést igényelt, mint amikor szupertrágyával és Kacsakatákkal korrigálható egy rosszul választott taktika/menetrend.
    Gazolós eventből van bőven, szerintem nem árt, ha időnként van egy hét szünet. Most volt. Lehetett néhány ezer pillangót termelni a farmon, a bahán meg az újdonságokat, vagy kinek mihez volt kedve.
    Közben pedig az eventes területre is be lehet időnként kukkantani, még farmmunkások nélkül se tart 3 percnél tovább egy-egy aratás és ültetés. Ezt egy kicsit túlzás lélekromboló kapálásnak nevezni.
    Olyan nincs, hogy az összes event mindenki igényeinek megfeleljen. Szerintem ez most inkább azoknak a farmoknak kedvezett, ahol nem megy folyamatosan a farmmunkás, és kevés a farmos erőforrás (szupertrágyák és társaik) is.
    Nem akarlak (és valószínűleg nem is tudnálak) meggyőzni, hogy a játékot színesíti, ha időnként van egy-egy event az eventes területen, ahol minimálisak a különbségek egy 8 éves és egy 1 éves farm között.

Legközelebb próbáld ki az ilyen eventet úgy, hogy csak akkor adogatsz be, amikor letermelted a hozzávalókat. Pillanatok alatt lehet végezni, tiszta száguldás, semmi piszmogás :D

Gio, genka53, almáspite48 és 9 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;) Dóóógozok az ügyön;)

Kuzdern kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

KEDVES EMBEREK!!
    EZEN EVENT MESTERE ELME FEJEDELME :
    BEKEVERT ENGEMET RENDESEN,ELVETTE KEDVEMET,EZEN LEHETETLEN EVENT- TEL
    RENGETEG EMBER JELEZTE,NEM TETSZENEK EZEN EVENTEK NE LEGYENEK!!!!
    ELKESEREDVE MERENGEK,FERREB-BEK LEGYENEK , NE KESEREGVE JEGYZETELJENEK EMBEREK!!!
    NE LEGYEN, LEHETETLEN, BEFEJEZETLEN, EVENT EGYETLEN EGY EMBERNEK SEM!!(LEHETETLEN ,TEHETETLEN)
    NE FELEDJE EZT EL EGYETLEN EGY MESTER SEM!!!! LEGYENEK EMBEREK KEGYELTJE ,MESTEREKNEK!!!
    EZERSZERES SZERETETTEL JEGYZETELTEM TE NEKTEK EMBEREK!!!!!!!!:oops::mad::wuerg::cry::eek:

nagymami2, CoraQueen, Döbi65 és 10 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!
    Én most értem el a 114. beadásig... :music: Ennyire tellett az időből:p

Gio, magdi06, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Igen. Akinek volt ideje, mert nagyon sokat kellett ám keresni. Nekem nem volt annyi időm, hogy találjak benne valamit is. És kedv sem volt, mert kifelejtették beletenni a játékmesterek. Most én vigyek bele az eventbe kedvet? Csak tudnám binárisan, hogyan lehetne belegépelni.
    Nem is tudnád, mert az első 1-2 sor után a különbségek nagyobbak, bármelyik eventhez viszonyítva.

Olyan event nem is lesz. Ez azoknak a gazdáknak kedvezett, akik a gépükön csak a farmon tudnak lógni egész nap. Vagy nem hoz be a gép mást, vagy ők nem tudnak mást rajta behozni.

Ha kipróbálja ezzel a módszerrel, akkor sem fogja hamarabb befejezni. Az izgalom, annyiban lesz több, hogy fogalma sincs, hol tart, és hányat hibázott. De az már a saját fejlesztésű játéka, amihez köze nincs a BPnek.

Több ezer pillangót, emlékeim szerint, régebben event nélkül is meg tudtam termelni. Nehogy már ez is az event érdeme legyen.

Utoljára szerkesztett: 8.4.19
    jutka65, Varázslat6869, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csibuka55

Csibuka55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom,ki hogy halad,de ez is azoknak való,akik nem dolgoznak. Nem fogom elérni a felhőt sem,még úgysem,hogy éjjel is felkelek. Délelőtt 9-19-ig nem vagyok itthon,addig nem tudok aratni. Már ott tartok,hogy csak a gazdakörit fogom csinálni,az eventeket kihagyom. Ott legalább haladok,nem stresszelek azon,hogy időre kész legyek.

16. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!A végig pontos aratás meg fogja hozni a gyümölcsét.129 beadásnál tartok kosárvásárlás nélkül.Még 200 békelaza kell.Melóhelyen bolondnak néznek,hogy nem a műszak végét hanem az 5 órákat számolom.

Gio, Döbi65, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

113 .Bal oldal kész megyek a jobbra. A 100% termény-bonusz a 125 vagy a 150 játék után van?o_OA 150 játék már nem fér bele szerintem sajnos:music:o_O
    Illetve még egy kérdés.Hallom mindenkitől hogy pillangózik. Nekem is kint van a neon és piros ól,de csak a smaragdvaránusz miatt van ez?Jó a leadási értéke de csak egy van belőle. Vagy van valami más is?Köszi

Utoljára szerkesztett: 8.4.19
  18. Rékuci1111

Szia :) az a gond, hogy te a kódolásban keresed a játékkedvet, pedig az teljesen máshonnan jön ;) remélem egyszer azért rátalálsz :)
    Nem állítom, hogy ez valami fergeteges event volt, de aki szeretett volna eventezni, megtehette. Szerencsére a "kapálás" mellett elég sok mindenre lehetőséget biztosít ez a játék. Az már teljesen más kérdés, hogy ki mit talál meg ezek közül ami szórakoztatja, és jó kedvvel teszi. :)

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Félig érted.

Varázslat6869, tandem6 és bendi1121 kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Jó lenne, ha egyszer félig értenélek :D sajnos többnyire egyáltalán nem értelek :(

Gio, Döbi65, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.