Visszajelzés Vízisís látványosság eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. szekulagábor

  szekulagábor Fórum hercege

  Sziasztok!
  Hát, kiizzadtuk. Jócskán leapadt a különféle trágya, party pöri, farmpengő és farmarany készletem, de kész lettem. Ehhez kellett vagy öt 100% és ugyanennyi +1 bónusz. Reggel 12-t arattam egy kis kockáról, és így meg lett. Valós pénzt most sem kellett költenem.
  Ja, és a nagyszájú "Kis Tesó" is még egy aratás, és készen van. :D
   
 2. farmisto

  farmisto Járnitanuló

  A növénybetakarítási bónusz (+3 24 óra) hatással van az eventnövényre is? Van olyan felhősor ami növeli az eventnövény számát?
   
 3. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia!
  Ezt kikérem magamnak! Amennyit én gürizek a játékosokért, ezt igazán nem érdemlem meg!
  Az nem játékos, aki mellett én vagyok, aki sokat áldozott arra, hogy készen legyen? Nem csak azok vannak a világon, akik nem végeztek. Jó lenne ezt is belátnotok!
   
  DevilMókus, spagetti24, genka53 és 9 más kedveli ezt.
 4. denisadina

  denisadina Fórum-zöldfülű

  Szia!
  Igen hatással van.
  Nincs olyan felhő ami növeli az eventnövény számát.
   
  juliannakoczkas kedveli ezt.
 5. magika

  magika Fórumprofi

  Én nem szupitápoztam, mert nics annyi pénzem rá. Nem is lettem nemhogy kész de feléig sem jutottam el. Időt viszont áldoztam rá bőven. Sajnos így ma már gyakorlatilag teljesíthetetlenek az eventek, pedig nem ma kezdtem a játékot! De továbbra sem fogok rá költeni. Remélem, hogy nem leszek kimoderálva!
   
 6. jammm70

  jammm70 Törzsjátékos

  Szép napot Gazdák!
  Ritkán írok,de színte mindig olvasom a hsz.-kat!Csak halkan megjegyezném, Ez egy játék,s nem a VV. Örülni kellene a sikernek,még ha apró is,és nem vagdalkózni!Nekem sem sikerült a 3.felhő,sőt 2db iránytűt sem sikerült megszerezni,már nem is lesz meg!
  Remélem az iránytű hiánya nem befolyásolja a csikóhalas zseton fölhasználását!?
   
 7. Caccus

  Caccus Kivételes tehetség

  Hát van még 1 aratásom 1,5 óra múlva kész, és végig vittem, de a pörgetéseim nekem is nullán vannak, a bónuszaim is és a kacsakatám is zéró lett.
   
 8. -kaktuszable-

  -kaktuszable- Fórumszaki

  Sziasztok !!! 1 gyors beszámoló, hogy a kezdeti gebasz (kukorica :p ) után, és az unokával töltött idő közben lopott percek mire voltak elég:music:81/75-nél tartok most :) még lesz időm 1 beadásra fél 2-kor, szóval a 3. felhőig nem jutok el, de bánom is én !!!!! Még erre sem számítottam ;) nem azt mondom, hogy őszinte a mosolyom, mert az ember megszokja, hogy kipipálja az eventeket, de van az úgy, hogy nem tudod hozni a maximumot :p Most ez történt !!! Majd a tenyésztősnél visszaszerzem az önbizalmam, a felhőt meg észre sem veszem, hogy lemaradt, és remélem pár nap/hét/ hónap után már az emléke is ködbe vész !!! Hajrá aki még ültetget, vagy röpire vadászik, aki végzet (velem ellentétben) annak hatalmas gratula !!!!!!
   
 9. erikank61

  erikank61 Járnitanuló

  hát ez nem jött össze xd pedig szerettem volna a harmadik felhöt is de ez most a "kosarasoknak" vagy a " nincs más dolgom" játékosoknak kedvezett ez a "rejtsük el" az event közepébe a kezdéshez szükséges jegyeket nem tudom kinek volt az ötlete de hazavágta vele az egész eventet azoknak akik nem tudnak pénzt belefektetni vagy nem bonyolodnak "0percezös" vagy hasonló dolgokba azoknak ez teljesithetetlen. 140 jutottam de fel is adtam gratulálok azoknak akik megtudták csinálni végig, ügyesek. További jó játékot! jöhet a következö!hátha lesz még event ahol kupont lehet szerezni xd
   
 10. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia!
  Bárcsak ilyen bölcs lenne mindenki. :inlove: Aki tisztában van a határaival és azt el is fogadja, azt én nagyon nagyra értékelem.
  Szerencsére nagyon sokan vagytok, akik így gondolkodtok. :inlove:

  A pecázósnál minden event tartozékai függetlenek egymástól. Tehát a későbbiekben téged semmiben nem gátol az, hogy most nem tudtad az összes bubit kipukkasztani.
  Az a fontos, hogy a meglévő ládáidat minden nap leszedegesd! :)
   
  DevilMókus, spagetti24, genka53 és 10 más kedveli ezt.
 11. czcsgyöngy

  czcsgyöngy Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  A végefelé leírom én is a tapasztalatomat. Befejezni nem fogom sajnos. A bal oldalon sikerült kivennem mindkét iránytűt, a jobb oldalon sajnos az utolsó, úgy néz ki, bent fog maradni, de ilyen az élet. Igen, én is sokat áldoztam: lenulláztam a KK-t, szupertrágyát, mindkét fajta pörgetést, ja, és keltem majdnem minden éjszaka, de még egyszer mondom, az élet ilyen. Egyszer sikerül, egyszer nem. Kit okolok? Magam, mert volt pár taktikai bakim még úgy is, hogy tájékozódtam, no, meg a szerencsét, mert ha Teljes bevételi "S" helyett "L" bónusz jön ki a ládából, akkor megvan végig. Kit nem okolok: semmiképp a moderátorokat, mert nem ők állítják össze az eventeket, ellenben sokat segítenek, de azokat se kellene okolni, akik ezt megteszik. Vannak lazább eventek, vannak durvábbak. Mindenki felmérheti, mi éri meg neki, teljesíthetetlen-e számára. Ebben én is hibáztam. Talán nem szabadott volna beáldoznom mindent, de még ez sem biztos, hogy igaz, hiszen nagyobb szerencsével sikerült volna. Amit még teszek: örülök a sok-sok nyereménynek: a két felhőnek, a neon ólak ládájának nagyon (még sosem volt nekem, és neon pandaól lett belőle) :inlove: , az iránytűvel kiszedett bónuszládának... Szerintem kemény, de jó játék volt. Mindenki legyen büszke magára, akármeddig jutott, mert azért keményen megdolgozott! Már ez szuper érzés. ;) Gratula a teljes teljesítőknek (is)! 8)
  Szép napot kívánok mindnenkinek! 8)8)8)
   
  DevilMókus, jammm70, Csocsoovb és 4 más kedveli ezt.
 12. kovacstne

  kovacstne Fórum császára

  Sziasztok!Jó lett volna befejezni,de nem sikerült.Van ez így,pedig apait-anyait beleadtam.Éjszaka nem kelek fől aratni még FA fáért sem!!!Érdekes event volt az biztos!Nem kesergek,játszom és kész!xD
   
 13. karesz

  karesz Junior szaki

  Ez jó mulatság férfi munka volt. Most sikerült befejeznem, elfogadva és betartva az okosok (BombadiToma, Kukori80) tanácsait, amit ezúton is köszönök, meg lehetett csinálni, pedig nem keltem fel éjjel. Bónuszt pörgettem, 0 perceztem is egy kicsit, de ezt tudtam az elején is, hogy másképp nem fog menni. Éjjel nem keltem fel sose szoktam.
   
  DevilMókus, genka53 és juliannakoczkas kedveli ezt.
 14. Alegjobbgazdasszony

  Alegjobbgazdasszony Fórum-zöldfülű

  Hali! Átfutottam itt néhány hozzászólást és engem is a negatív hullámok vettek körbe ezzel az eventtel kapcsolatban:) Nos, kinek pap... kinek a ... Na jó, mindennek örülni kell és lett két felhősor, plusz egy neonláda. A böki csak az, hogy neonláda is egy tyúkól lett. :)

  Mikor megláttam az egész horgászós eventet lemondtam róla, de ismét neki vágtam, mert mindig van valaki, (rosszgazda), aki inspirál. :) Mindig mondom is neki, akár a való világ, ott sem kap meg mindent az ember:)) hiába tesz meg mindent érte. Valós cél, valós eredmény:) Gratulálok mindenkinek, akik jól terveztek, s jól arattak, akármeddig is jutottak. Szép nyarat, jó "gyöngyhorgászást"!
   
  Evita-55, juliannakoczkas és karesz kedveli ezt.
 15. zebraful

  zebraful Rutinos

  Most értem a végére! Ez már cipőkanálos eset. Este azon problémáztam, felkeljek e 1 aratás miatt éjszaka,
  mert akkor leszek kész ma délre, vagy nem. Felkeltem, kész lettem. Azért a ma éjszakára szükségem van!;)
   
 16. bendi1121

  bendi1121 Fórumszaki

  Megnyugtattál, köszi.
   
 17. cyberfly

  cyberfly Járnitanuló


  Sziasztok régóta játszom, de sok mindent nem tudok még a játékról. Ebbe az eventbe mindenem beleöltem én is, hát nagyon nem sikerült :D
  Arra lett jó hogy a trágyáim készlete nagyon lecsappant és a pörgetéseim lenulláztam!
  Szerintem a nyár közepén mikor mindenki nyaral nem kellett volna ilyen brutál eventet hozni! Ez nagyon nem volt szép, véleményem szerint ez is csak a pénzbeszedésre irányult, de hát a készítőknek is kell valamiből élni!
  Természetesen nem szidok senkit, csak a véleményem írom.
  Sokat számított a szerencse faktor is 170 party pörgetésből kaptam 1x +1 terméket 6órára köszi! :D
  Aki kapott mondjuk 2x 24órás 200%ot annak sokkal egyszerűbb dolga volt! Szerencsére bízni hogy sikerül e egy event? Hát ez sem volt jó így szerintem.
  Egyet viszont mondjatok meg már nekem, mire jó a teljes bevételi L bónusz? mikor a gyémánt helyet foglalja a csatni? Tuti van valami amiről nem tudok :)

  Köszi
   
  inanna11, CzZsuzsóka és BackOffice kedveli ezt.
 18. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  A hosszabbítás témához...

  Ez egy játék. Aminek szabályai vannak. Akkor jó a játék, ha a szabályok egyértelműek és mindenkire vonatkoznak. Egy esetleges hosszabbítás azt jelenti, hogy menet közben változtatjuk a szabályokat. Ez még akkor is bajos, ha az event elején történik, amikor még elvileg mindenkinek könnyebbséget jelenthetne - de akkor is lesznek, akik pl. a változtatás miatt feleslegesen vásároltak kosarat. Ha most lenne egy nap hosszabbítás, akkor mindenki - jogosan - háboroghatna, aki vásárolt a befejezéshez felröpit; beletett 2000 szupertrágyát, hogy egy kiesett nap termését pótolni tudja; eleve elengedte az eventet, de ha 6 napos lett volna, bevállalja; stb. Szóval mindenki, aki tudomásul vette a szabályokat, mérlegelt, és azok keretein belül, a saját lehetőségeinek megfelelően játszott.

  Pontosan lehetett tudni előre az event minden paraméterét. A csevegő első oldalán magam is kiírtam pirossal, hogy az event normál módban teljesíthetetlen. Vagyis tudott volt, hogy kell bele ez-az. Azt sem túl bonyolult kiszámolni, hogy mennyi. A teljes eventet 29 aratással (+felszaporítás) lehetett teljesíteni, míg az időbe 19 fért bele. Tehát 10 - plusz az esetleg menet közben kieső többi - aratást kellett bónuszokkal (amihez pörgetések kellenek), szupertrágyával, KK-val kiváltani. Ha az összes aratást be tudta vállalni valaki, és nem volt bónusza, továbbá nem is vásárolt, akkor bizony a 10 kimaradó aratást 10x780=7800 szupertrágya és KK (összesen a kettőből kell 7800) helyettesíthette. 7800. Aki ennél kevesebből nekiállt, eleve kudarcra volt ítélve. És akkor még nem számoltam azzal, ha a felröpik miatt is kell némi szupertrágyát bevetni.
  Ez a 7800 szupertrágya persze bónuszokkal jóval kevesebb lehet. De ilyenkor is előre ki kell számolni, hogyan fogok tudni boldogulni. Én rászántam 50 party pörgetést; ha jött volna belőle egy 100% bónusz, mellé tettem volna még egy növénybevételit, esetleg egy eventnövény-betakarításnövelőt, és megnéztem volna, hogyan juthatok a végére, mennyi szupertrágyát és időt kellett volna rászánnom. De nem jött bónusz, ráadásul a hétvégém szinte teljesen farmmentes volt, így a szükséges kb. 10 ezer szupertrágyát nem vállaltam be. Megtehettem volna, hogy megcsinálom, de nyár van, semmi szükségem egy ötnapos folyamatos "harchoz". Ültettem-arattam-beadtam; nem használtam semmi pluszt. A vége 79-79 lett (tegnap még 80-at írtam, de ma már nem volt kedvem még egy kört ültetni...)

  Ritka az ilyen event, ami ennyire erőforrás-igényes, de ilyenek is kellenek. Nem lehet minden eventet csak csatnira és 100. szint alatti játékosokra méretezni. És vegyük észre, hogy amikor ilyen event van, akkor a szervezők igyekeznek a "kisebbekre" is gondolni. Az első két felhő könnyen megszerezhető volt normál módszerekkel (legfeljebb a felröpiért kellett küzdeni). Az első két iránytű szintén, és a pecás event teljesítésében semmi gátat nem jelent a hiányzó kettő. Nem kellett hozzá a gazdakör sem.

  Ami a lényeg: sajnálom, aki küzdött, és rászánt farmos és valós anyagiakat, és kudarc érte. De ebből érdemes levonni azt a tanulságot, hogy nem minden eventbe lehet vakon belevágni, beszórni pénzt-pajtát-mindent, aztán lesz ami lesz. Másrészt pedig nem kell minden eventet végig megcsinálni, csak mert a készítők odateszik. Számtalan játékos írta már le rengetegszer (én magam is), hogy értelmes, reális, teljesíthető célokat kell kitűzni magunk elé. Legyen nehéz, de ne elérhetetlen. És akkor annak a teljesítése ugyanolyan örömöt fog okozni, mint másoknak a teljes event. A játékban magamnak kell kitűznöm a céljaimat, nem másoknak (erre tartunk külön embert a munkahelyen, főnöknek hívják...). Ahogy egy maratonon sem kötelező mindenkinek elindulnia, csak mert meghirdették, és a szomszéd is elindul. Jó-jó, ő fut 10 éve, de én vettem egy pöpec futócipőt, két hete egészségturmixokon és párolt csirkemellen élek, és hát nekem is van két lábam. Aztán majd amikor 12 kilométernél elvisz a mentő, gondolkodom el azon, hogy milyen szép lett volna befutni az 5 km-es verseny céljába. A régi cipőmben.
   
 19. CzZsuzsóka

  CzZsuzsóka Járnitanuló

  Én csak azt nem értem miért kellett az időt lerövidíteni, vagy pont az volt a cél, hogy teljesíthetetlen legyen? Másra mindig van elég idő, pl. a tenyésztésre.
   
  Evita-55 kedveli ezt.
 20. Szama

  Szama Fórum bárója

  Sziasztok!
  Nos, időben sikerült letermelnem a hiányzó röpke 10ezer gazt/fajtából, hála a pajtában lévő bónuszoknak. kicsit kicentiztem, mert rendesen benéztem, vagyis inkább ma döntöttem el, hogy kell nekem az a kuponos felhő is. Nem bánom, hogy ennyi mindent elhasználtam, a szupertrágyát most lesz idő visszatermelgetni a szokásos szintre, valamint mivel tenyésztős event lesz, így a szükséges lámán kívül mást nem fogok kirakni, szóval mennek a növények, mert a szezon nagyon jó nyereményeket fog adni. Eléggé megcsappantak a növényes készleteim, így a ma reggel indított bónuszokat teljesen kihasználva, amennyit tudok termelek belőlük, hogy legyen mit beadni a szezonba.
  Sziasztok!
  Nos, időben sikerült letermelnem a hiányzó röpke 10ezer gazt/fajtából, hála a pajtában lévő bónuszoknak. kicsit kicentiztem, mert rendesen benéztem, vagyis inkább ma döntöttem el, hogy kell nekem az a kuponos felhő is. Nem bánom, hogy ennyi mindent elhasználtam, a szupertrágyát most lesz idő visszatermelgetni a szokásos szintre, valamint mivel tenyésztős event lesz, így a szükséges lámán kívül mást nem fogok kirakni, szóval mennek a növények, mert a szezon nagyon jó nyereményeket fog adni. Eléggé megcsappantak a növényes készleteim, így a ma reggel indított bónuszokat teljesen kihasználva, amennyit tudok termelek belőlük, hogy legyen mit beadni a szezonba.
  Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült teljesen megcsinálni.
  Fel a fejjel azoknak, akiknek nem sikerült, a kisebb farmomon nekem se jött össze, de ott még a teliholdas se, szóval pontosan tudom, hogy mennyire bosszantó az, ha az ember tolja ezerrel, de mégsem sikerül. Éppen ezért szoktam véleményezni az ilyen eventeket, hátha a készítőkhöz eljut, és némileg átgondolják az elvárásaikat, és az érte kínált "nyereményeket" Ennél az eventnél a megnyerhető felhőkkel bőven van gond, leginkább az a 162 óra, mire újra aktiválható, és hát azért a köztes nyeremények igen csekélyek, mert kissé nevetséges a több ezer gazért cserébe 16db szupertrágya, mikor alapból minimum 1000 darabot felhasználsz a növények letermeléséhez akkor is, ha nem viszed végig.
  Nem tudom, hogy mennyire van lehetőség rá, illetve van e már topik ennek, de jó lenne egy olyan topik, ami kimondottan csak is az eventek véleményezésére szolgálna. Ahol lehetne javaslatokat tenni a nyereményekkel kapcsolatban, vagy az elvárt mennyiségekkel kapcsolatban stb. Hátha segítene abban, hogy valami javulás legyen az eventek terén, és a fejlesztők jobban rá lássanak az eventekre, és hogy mi meló van azokkal valójában.
   
  DevilMókus, enci2009, janijanix9 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.