Visszajelzés Vízmánia - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Melan!
    Eddig 5 ládát bontottam. Kivétel nélkül, mindegyikben 1 db vacak csali volt.
    Pedig abból is adhatna kettőt.
    upload_2020-7-24_20-48-22.png

Így állok:
    upload_2020-7-24_20-45-54.png
    Az ötödik kardhal volt és adott egy gyöngyöt.

Apropó vacak csali.
    Mi lenne ha átneveztetném a központtal a horgászcsali nevét vacak csalira?
    xDxDxDxD

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) itt a videó, hogy mikor kell megállítani :)

maszilva, Fuhur, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Volnanak meg otleteim a csali nevere:p

Na akkor csak nem orultem meg ennyire, tudtam en:D

Akkor a kukacommal lesz itt a gond, vagy tul kicsi, vagy tul vekony

nagymami2, times84, DevilMókus és 13 más kedveli ezt.
  4. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, egy kérés, ha nem sikerül megszereznem a 12 db ritka gyöngyt akkor nem lesz felhőm? mert ugye ez szerencse kérdése hogy ép mint dob a gép.

soresne kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Réka, köszi hogy hoztad. Naa én itt állítom meg mindig és még nem kaptam kardhalat.
    :D:D:D:D:D

6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! 2 felhő van, 6 gyöngy kell egyhez. Ha nem tudod mind a kettőt kiváltani, akkor eldöntheted, melyiket szeretnéd.

Kuzdern, kukori80, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

12 gyöngyért két felsősort lehet szerezni; legalább 6 gyöngyért választhatsz, melyiket szeretnéd. Ha ennél kevesebb jön össze, akkor sajna nem lesz felhőd/felhőnk. Ha mindegyik eventet csinálja valaki, akkor ahogy halad az idő, egyre több ládát lehet majd nyitni; így nagyobb lesz az esély a gyöngyök (és ezáltala felhők) megszerzésére.

maszilva, kukori80, Melan és 5 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha "szorgalmasan" horgászol akkor meg tudod szerezni a gyöngyöket.;) Mert ugye miért is kapnánk egy olyan eventet amit képtelenség megcsinálni? Türelem, a horgászáshoz az kell. Drukkolok neked, persze mindenkinek a ritka gyöngyök megszerzéséhez.

ZSUZSA21, nagymami2, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) igen, nem lesz meg mind a két felhőd. Igen, szerencse kérdése, hogy ki mit kap egy horgászásból...
    Viszont a kérdést ráérsz feltenni 674 óra múlva. Addigra lehet, hogy lesz már 30 gyöngyöd is (és 18-at feleslegesnek fogsz tartani)

nagymami2, maszilva, soresne és 7 más kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

És meg fogja kérdezni, hogy mit lehetne csinálni a gyöngyökkel, ahogy az is idegesít sok gazdát, ha sok AB -ja van :)
    De, ha jön valami amihez AB-k kellenek, akkor meg azon sírnak, hogy ennyi AB nincs is a Földön:)

nagymami2, Kuzdern, soresne és 6 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szomszika!
    Ahogy olvastam az előző hozzászólásodat pár dolog nekem is eszembe jutott csalinévre, de inkább nem írom le ide. xDxD
    Nálam picit foszlott a cérna ma és úgy döntöttem gyűjtöm a ládákat amíg egy viszonylag normálisabb mennyiség nem lesz belőle. Nem idegesítem fel magam naponta jelenleg kétszer, ráadásul reggel is és este is. Elég belőle három-négy naponta egyszer .. xD:cry:xD Holnap estére, ha jól számoltam készen leszek az eventtel nem lesz már más dolgom, mint ládákat szüretelgetni.
    Jaj azt meg majdnem elfelejtettem leírni, hogy napjában többször visszasírom a legelső pecás eventet :):inlove:

nyuszi63, nagymami2, mókás20 és 3 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szia Melan!:)
    Miért nem próbálod másképp?
    Tipp a halfogáshoz: etess be dinnyével, és amikor a halak kijönnek pisilni, gyorsan elkapod őket.
    Mentem dinnyét venni.;) Maradok éjszakai pecázáson.

nagymami2, Gio, Rebcsok és 14 más kedveli ezt.
  13. kukori80

:D:D Ez elképesztő. :D A végén csak ülünk az erdő közepén és oda fognak jönni a halak hozzánk. :D Event végére nagyon kikupálódunk. :D

nagymami2, Gio, mókás20 és 9 más kedveli ezt.
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ez tetszik, de egy kicsit valtoztatnek a modjan.

Inkabb ha lehet sörrel itatnam meg oket, es amikor kijönnek pisilni akkor elkapom mindet. Ez azert jobb, mert akkor a sörbol nekem is jut, persze ebben az a veszelyes, hogyha tul sok jut belole nekem, akkor mar nem leszek olyan allapotban, hogy elkapjam oket mikor kijonnek. Lehet en is pisilni leszek:D

nagymami2, times84, Gio és 13 más kedveli ezt.
  15. kukori80

:D:D:D:D:D Látszik, hogy unatkozunk. :D:D

nagymami2, kovacstne, Gio és 8 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Nekem sör se kell, én a nevetéstől majdnem bepipi.... xDxD

nagymami2, kovacstne, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Capazuhanyban 4 oranket lehet aratni legjobb esetben, a csalikat majdnem 1 napon keresztul logatjuk a vizbe mire kapunk egy masikat, ugyhogy igen, egy szoval: unatkozunkxDxDxD

Gio, DevilMókus, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  18. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok, nekem ma a gömbhalak jöttek, a második adott gyöngyöt, lgy már 4 van:) pedig a mézes csuprot jól eldugtam, hátha nyársorrú akad a horogra (igazából nincs recept arra, hogy a gyöngyöt mikor adja)

nagymami2, -Fülemüle-70, soresne és 4 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Ön dönt! Dinnye vagy sör? - a hatás nem marad el.;)
    Én most ezzel próbálkozom.
    ;)

nyuszi63, nagymami2, mamszi5107 és 13 más kedveli ezt.
  20. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Hozom,beérett a kapott 3 Capri talányos : mahagonia fa XL , páfrányfa XXL . langszatfa XXL . Erre mondják : ajándék lónak ne nézd a fogát :cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.