Visszajelzés Vízmánia - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Nem dolgozunk feleslegesen, nem tűnik el csak úgy egy láda. A bónuszládát megkapta mindenki, nincs ilyen hiba a játékban.
    Te minden bizonnyal kibontottad azóta, most azért nem találod.
    Mielőtt ilyen határozottan kijelented, hogy hiba van nálad, kérj meg egy moderátort, hogy nézzen utána.
    Adj ID számot és megnézem, hogy van a ládád!

-W-595-, Ribiszke, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  2. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Sziasztok! Jól indult a reggel, 3 horgászládát nyitottam. 1 luxus és 2 prémium csalit kaptam. 2 gyöngy lett belőle, gömbhal és papagáj hal adta. Kardhalat is már 3-szor sikerült kifognom, de gyöngy nem lett. Ez a tendencia jó lesz nekem :p

3. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

23 peca, abból 9 kardhal és egy db gyöngy nem jött, ez hogyan van beállítva?

Andzsi1971, soresne, Petike824 és 2 más kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Én is elfelejte/ném/.:eek:

Csakhogy van a windowsnak egy ú.nevezett jegyzettömje amit kirakok a moncsi aljára a tálcámra állandóra. Ebben a jegyzettömben minden nap beírom a nagyon sűrgős dolgokat amiket semmiképpen nem szeretnék kihagyni.

Kb így:

Fő: event növ.: 08:13
    Tisztás:
    Rózsa kaptár: 14:48 /beérés után kaptár lecserél lámára/
    stb
    Széd.:
    KK mamut: 21:47
    stb
    Baha:
    angolna, 07:05
    stb

Minden reggel megnyitom a farmot és vele egyidőben a jegyzettömböt is amelyet addig nem zárok be míg a farm is nyitva van. Amikor beírom a sürgős dógokat a böngésző jobb felső sarkában lévő - jellel leteszem és a tálcára vissza ugrik, de nem zárul be legközelebb csak rákatt és máris ott van előttem. Ha kimegyek a géptől mivel el is felejtek mindent amit beírtam, ha vissza ülög gép elé egyből "felveszem" a j.tömböt és megnézem mit kell azonnal aratni stb. (kis ablakra van állítva nem teljes képernyőre)

A "beérés után kaptár lecserél lámára" azért írtam ide mert ezeket is elfelejteném és mikor megetem őket akkor ugrik be mit is terveztem el pár órája, így ugrana fél napot és a mérgelődést így kerülöm el.:p

Tehát ebbe a kis jegyzetecskére mindíg minden sürgőset beírok, így nem felejtem el.
    Van olyan, amikor az event kész és természetesen ha feltöltjük dekorokkal a felhőt, az utolsót nem teszem rá mivel majd reggel akarom aktiválni, mert akkor van a nagy aratásom és nekem ne este érjen be. Nos, ha ezt nem írnám fel nagyon pórul járnék, mert reggel úgy sem lenne eszembe.

Évekig papírra írogattam és ott volt a klavin előttem, de azzal csak baj volt. Állandóan kitört a töltőceruza hegye, elromlott, a tollak sorozatban kifogytak, a radírok olyan minőségűek, hogy nagyon sajnálom, hogy nem hagytam meg 1-2-őt gyerekkormbólxD:p:p mert azok még most sem morzsolódnának el a mostaniak meg 2 hét után kezdenek szét foszlani pedig úgy bántam velük, mint 1 hímes tojással stb és az idén vettem elő a jegyzettömböt és nagyon sajnálom, hogy nem évekkel ezelőtt. De úgy láccik későn érő tipus vagyok.xD
    Ezeket azért is írtam le ide, hátha másoknak is adok jó ötletet.:)

Utoljára szerkesztett: 28.7.20
  5. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziasztok!

Minden nap nyitogatom a ládákat, mint egy kis gyerek a jól megérdemelt napi édesség jutalmát úgy várom, hogy "beérjenek" a csalik.

Azonban, felmerült egy kérdés bennem, a megszerezhető nyeremények láttán...

Ez az én személyes véleményem, de szerintem sokkal értékesebb nyereményeket lehet szerezni a ritka gyöngyökön kívül, ami majd a felhőket adja. :)

Szóval nem éppen a ritka gyöngyökre és általa megszerezhető felhőkre hajtok:music: Annál inkább az egyéb megszerezhető nyereményekre, amik a ládákból jönnek az én gazdaságomban egyelőre azok sokkal hasznosabbak lennének...

"Szerencsére" eddig csak 2db gyöngyöt szedtem össze véletlen...

Nem tudom, hogyan kéne kikerülni a gyöngyöket, nyilván elkerülhetetlen, hogy időközönként kapjon egyet-egyet az ember, de nem lehet valahogy úgy horgászni, hogy kevesebb esélyem legyen gyöngyöt kapni?o_O

Szép napot és jó játékot!:)

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Event kész. :inlove:

maszilva, -W-595-, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Kapisgálsz valamit szerintem is.o_OFogjuk itt még olvasni miért jött gyöngy mikor van 20 és kész a felhőo_O:oops:
    Sajnos ez szerencse alapú, talán a kardhal kevesebbet ad mert ott a legtöbb a nyeremény ,bár van akinek csak az adta a gyöngyöto_O én se bánom ha kapok 20 szupitápot kupont ilyesmiket;):)

Utoljára szerkesztett: 28.7.20
    vihence, Alexandra0727, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) szerintem is van sok értékes jutalom (főleg a kuponok), de a 2-es vízmánia felhősor sörfesztiválos láda I-et fog adni.
    Ha nem is tartozik a legjobb ládák közé, de azért a jók között ott van. Nekem jöhet bármennyi, én kiváltanék több ilyen felhőt is :D

maszilva, -W-595-, vihence és 7 más kedveli ezt.
  9. kgytagy

kgytagy Utánpótlás-írogató

ID:33288500

10. BackOffice

Szia!

Ekkor vetted át a bónuszládát a bukorékból: 2020-07-26 20:20:24
    Ekkor bontottál a ládából egy ólbevételi bónuszt: 2020-07-26 20:21:52

Egyébként 2020-07-26 20:21:08 és 2020-07-26 20:24:23 között 28-féle, összesen 55 db ládát bontottál ki.

Tehát rendben megkaptad a ládát és perceken belül ki is bontottad, sokadmagával.

FONTOS!
    Amennyiben nem te voltál, aki kibontottad ezeket a ládákat, azonnal változtass jelszót és/vagy írj a supportra!
    Farmfeltörés esetén azonnal zárjuk a farmot, nehogy az illetéktelen még több kárt okozzon.

-W-595-, vihence, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  11. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Kíváncsi vagyok, hogy így az első ehhez tartozó event után a többi milyen lesz. Mert önmagában a Vízmánia, de igazából a Medencecápa event is a szerencsén múlik/múlt. Ha megvan minden a null percezéshez... ha a láda olyan csalit ad... ha ki tudtál fogni egy gyöngyöt...

Persze ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretném az eventet/eventeket, vagy ne tartanám izgalmasnak. Küzdünk-küzdünk, de az a lényeg, hogy haladunk is előre. :)

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    A macikám kiharcolta magának az első kettesét. Kaptam a 3 ládából 4 csalit, 3 simát és 1 prémiumot. Természetesen a simából fogott megint kardhalat,:cry: 1 papagájhalat és 1 polipot. A prémiumból gömbhalat. A gyöngy is messze elkerült, csak az ékszerboltban láttam. :)
    Remélem holnap nem kell megbuktatnom. ;)

-W-595-, nagymami2, Rékuci1111 és 5 más kedveli ezt.
  13. kgytagy

kgytagy Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, de észre sem vettem a sok ládából, hogy mit bontok fel, siettem nagyon, máskor figyelmesebb leszek.

vihence, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Kérlek, hogy legközelebb körültekintőbben fogalmazz és ha úgy érzed, hogy valamit nem kaptál meg, vagy hiányzik, először kérj segítséget olyantól, aki utána tud nézni.
    Mert ha hiba van, azt jelentenünk kell(ene). Ha csak egyszerű figyelmetlenség, akkor pedig kaphatsz egy pontos, megnyugtató választ.

-W-595-, nagymami2, kgytagy és 3 más kedveli ezt.
  15. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Nem akarok pánikolni, de kedd van ,fogtam minden féle halat a gyöngyök száma 0, nagyon szomorú vagyok nem lesz meg a 6 sem.Nagyon jó annak aki már vasárnap írta hogy 1 csalival 2 gyöngyöt kapott, szerintem már megvan neki a 6.:oops:

nagymami2, Ribiszke és soresne kedveli ezt.
  16. BackOffice

Szia!
    A gyöngyöket AUGUSZTUS 21-ig lehet gyűjtögetni.

Tényleg ne pánikolj! :)

Picimaci2018, -W-595-, nagymami2 és 10 más kedveli ezt.
  17. Petike824

Petike824 Járnitanuló

K
    Köszönöm a bíztatást kedves Back Office;)

-W-595-, nagymami2, vihence és 4 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Na végre, egyszer időben érkeztem... :D

-W-595-, imi010, nagymami2 és 7 más kedveli ezt.
  19. pagi761

pagi761 Utánpótlás-írogató

Szuper amit leírtál, de ettől még elfelejtem időben learatni!:wuerg::wuerg:xDxD
    Talán óracsörgés...., telón- pittyegés , de ez sem jó, mert ha nem vagyunk otthon csak mérgelődik az ember, hogy begyűjteni kellett volna a buborékot!xDxDxD(telón nem tudok játszani)

vihence, -Fülemüle-70 és lukimi kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem a reggeli esti nagyaratások így működnek ahogy írod. 3-5! perccel aratás előtt csörög a teló mert ha mondjuk 10 perccel előtte, akkor kikapcsolnám és addig el is felejteném (tapasztalat).xD Ezalatt a 3-5 perc alatt be kell rakni a bónuszokat és így már arathatok is.

pagi761, nagymami2, tewo és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.