Visszajelzés Vízmánia - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. János711940

János711940 Utánpótlás-írogató

Vajon ha meg van a 6 db gyöngy, miért nem adja a felhőt? Köszönöm a választ.

2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ma reggel meglett a 6. gyöngyöm :) 1 felhőcske már lesz :) Innentől nem számít hogy kapok-e, de ha meglesz a 12, nem fogok tiltakozni a 2. felhő ellen :) Mindenképp a ládát adó kell először. Mindenkinek ilyen szerencsét :)

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Vízmánia felhősor 1 buborékja (11) a 16-os buborékon keresztül érhető el.
    Vízmánia felhősor 2 buborékja (9) a 4-es buborékon keresztül érhető el.

https://board-hu.farmerama.com/threads/vízmánia-eventeken-átívelő-pecás-event.19770/#post-1114363

Megjegyzés: mivel a 2. felhő értékesebb, érdemes a gyöngyöket arra tartalékolni, hogy ha nem lesz meg a 12, akkor a jobbikat tudjuk kiváltani.

4. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, veled ellentétbe én még a kardhalaktól sem kaptam gyöngyöt, reggel kinyitottam egy ládát, csodával határos módon 1 prémium csalit kaptam, ezért szereztem 2 kardhalat azok pedig megajándékoztak 5 db farmpengővel és 1 db 1 órás munkás kuponnal, vagyis gyöngyöm még mindig 1 db van.

5. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nekem teljesen mindegy,hogy mit fogok ki, nem ad gyöngyöt :D Se a kardhal, se semmi más. Változatlanul egy darab gyöngy árválkodik nálam, de szomorkodni akkor sem fogok. Még van három hét vissza :) Különben is én szeretem ezt a pecázós macit, akkor is ha 100%-ban a szerencsén múlik a fogás :D

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen, nem vonom kétségbe a szavaidat, hogy sorozatban mást kapsz, mint gyöngyöt.
    Segíteni sem tudok ezen, csupán azt írni, hogy még mindig van 22 napod arra, hogy gyöngyöt szerezz.
    És azt tudom leírni újra, hogy az a jó, ha nincs túl gyakorira állítva a gyöngyök előfordulása, mert 12 darab után HASZONTALAN lesz a tizenharmadik. Akkor inkább kapnék 5 farmpengőt és egy kupont, mint egy semmirevaló gyöngyöt.

Egészen biztos vagyok abban, hogy ha napi rutinként leszedegeted a ládáidat és vagy apránként, vagy összevárva elpecázgatod a csalikat, akkor meglesz a megfelelő gyöngy mennyiség aug 21-re.
    Ha nálad mégsem jönne össze, akkor megígérem, hogy a te felhődért asztalt borítok a központban. Persze csak akkor, ha bizonyítani tudom, hogy eventeztél, sokat horgásztál, mindent megtettél a siker érdekében, de mégsem kaptál gyöngyöt.

7. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

238-as szinten vagok, tehát játszom, Az eventeket megcsinálom, letermelem ugyan azt a mennyiséget mint mások, különben nem tudnék ládát nyitogatni, ami viszont nem tetszik, hogy a szerencsén múlik, hogy ugyan azért a munkáért ki mit kap, ennyi, nem kell asztalt borogatni, viszont jó lenne egyenlő befektetésért egyenlő "jutalom" járna.

Mica67, civanéni, soresne és 2 más kedveli ezt.
  8. János711940

János711940 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

-Fülemüle-70 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Mint korábban többen is leírták, szerencsefüggő a pecázás.
    Én ma bátor voltam és elhasználtam a gyöngyeimet az első felhőre és még maradt egy darab.
    Reggelente négy ládát szedek össze, ami – ha így marad – 80 ládát eredményez, de mindig változik a darabszám, ahogy haladunk az időben és teljesítjük a feladatokat.
    Ha minden feladatot megoldunk, átlagosan napi 5-6 ládát tudunk összeszedni, ami a teljes futamidőre – 30 nap – vetítve 150-180 láda, ami 180-200 pecázási lehetőséget biztosít.
    Nekem ma 23 láda bontása után 25 horgászásból jött össze 6 gyöngy és nem kardhalak adták egyiket sem.
    Talán kétszer volt kardhal.
    Kaptam a poliptól lefele, kivéve a makrélát, ami most egyedül árválkodik az akváriumában.
    Ebből az a tanulság, hogy a kis hal is hal, tehát nem keseregni kell, hanem türelmesen bevárni több ládát. A siker látványosabban nyilvánul meg, mintha egy horgászás után csalódottság ül az arcunkra. "Megint nem gyöngy. Hogy én mennyire nem vagyok szerencsés."
    Ettől megkímélhetjük magunkat, ha türelmesek vagyunk.

Sali~*.*, -Fülemüle-70, Othep és 10 más kedveli ezt.
  10. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok! Láttátok már kaptunk ajándékkódot: "CHALLENGE" (5 partypöri és 50 szupertrágya) aug. 1.(szombat) 23:59-ig lehet kiváltani. Lehet már valami többet tudni a PAYSAFECARD-vásárlásról, hol lehet kapni? Előre is köszi a válaszért.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Nem értem a gondodat, de tényleg. :(
    22 napod van MÉG a gyöngyök megszerzésére. Tényleg azt szeretnéd, hogy ez első héten meglegyen és utána minden egyes felesleges gyöngy pecázásakor morogj?
    Mi nem egyenlő ezen? Mi olyan vacak ajándékot kaptál, aminek az ég világon semmi hasznát nem veszed, nem fogod venni a farmodon? Lehet, hogy az 5 farmpengő nem sok első ránézésre, de ha szépen gyűjtögeted, akkor ki tudsz váltani ezt-azt. Kuponokat összegyűjtve akár egy havi munkás árát meg tudod spórolni, amin mást tudsz venni a való életben.

Úgy látom, hogy folyamatosan elbeszélünk egymás mellett. Te ragaszkodsz ahhoz, hogy neked rossz és jogosan háborogsz, én pedig ragaszkodom ahhoz, hogy nincs hiba a folyamatban.

Azt hiszem ennél többet ebből nem tudunk kihozni. -.-

Mica67, Sali~*.*, Picimaci2018 és 11 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Főleg ha majd követi 12 után a megint gyöngy;):D
    Még pont 3 hét van , nem kell aggódni szerintem sem.o_O
    Egyébként aki nagyon tart a gyöngyöktől érdemes a 2 felhőre koncentrálni, az 1 inkább csak olyan "elfér a többi mellet "kategória.:music:
    6 gyöngy ha nem lesz meg aki mindent összeszed 21 -ig akkor majd jogos lesz a reklamáció ,de szerintem korai még.:)
    Jelenleg nekem 4 gyöngyöm van ,de az 1 felhő már elérhető lenne. o_O

Beszélek is a Macival most már húzzon bele hagyja a Makrélákat .;):D:D

Mica67, Sali~*.*, incimami és 2 más kedveli ezt.
  13. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Most vagy 700db szupertrágyát tettem a játékba és még mindig nincs elég félröppenőm, bosszantó, főleg annak tudatában, hogy a Tölgyön minden ki van váltva, azaz a 223. elért szintemen nincs belőle ... a Páncél pannin kivül mi segithet ennek növelésében?

14. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

Látom nemcsak nekem nincs gyöngyök. Már azon gondolkodtam feladom ezt a játékot. Hiába akinek nincs szerencséje annak nincs paszulysor sem hiába dolgozik érte. Szerintem nem igazságos.

soresne kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Nem ennek az eventnek a témája,de a barkácsfelhők: nyolcadik képregény 15%, titokzatos labirintus5%,múló évszak15%, gyümölcsbólé 3% felhősorok segíthetnek ha aratás előtt lépteted életbe őket. o_O
    Mindegyik az egyéb kategóriába található a paszulyon.o_O

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  16. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Szia Nem vagy egyedül, 225-ös szinten 0 gyöngy, :-((((

soresne kedveli ezt.
  17. incimami

incimami Fórum bárója

Szia 226szint 2gyöngy, Remélem betudom fejezni, van még ídő.

18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Egyetlen 1 gyöngyöm van eddig.:sleepy:ez vajon normális.:wuerg:

Nekem nem a medvével van bajom, mi rossz tengeren vagyunk...de lehet csak bányatavon próbálkozunk...xD:cry:

19. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, 220-as szint - 1 gyöngy. Általában rossz a szerencsefaktorom...vagy a farmé? Nem tudom. Mondjuk kb. 10 dóm tenyészetből sem jött semmi új ól....
    "Szelavi"

20. északifény

északifény Junior szaki

Sziasztok ,nekem is 1 gyöngy 216 .szint:oops::(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.