Vadonatúj ötletek - ÚJ

Discussion in 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek' started by BackOffice, Sep 15, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok - Ötletem a következő ! Mivel szerintem sok a hétköznapi ember aki dolgozik is így lehetne rajtuk is segíteni evvel. Jó lenne ha a játékból való kilépés előtt elindíthatnánk egy adott időhossznak megfelelő ideig mindent elvégző munkást ki learatna illetve begyűjtene(esetleg locsolhatna/trágyázhatna is) annak idő lejáratáig(kivéve event növények) mindent(Tp-s kitehetőket is!). Példa: kilépés előtt elindítok egy 24h kupont-kilépek innen elkezdődik a visszaszámlálás és ami a 24h-ban arathatóvá válik(beérik legyen gyümölcs/állat/termény)azt mind learatja !!! Ha kétszer is beérik 24h-án belül akkor kétszer aratja le(automatikusan)! Ha föld tehát termény akkor ami utoljára volt ültetve ugyanazt újra vetné és újra learatná ha benne van még a 24h-ban(automatikusan). Tehát ugyanolyan elven működő farmmunkás csak ők akkor dolgoznak(aratnak,vetnek stb...) mikor mi nem vagyunk belépve. Itt lehetne értelme 24/48/72/96 vagy 168 órás munkaidőnek. Ezeket a kuponformában
    kapható(akár szomszédtól)/nyerhető(kerekkerék)/vehető(Csp/FA) jegyeket mint a normál farmmunkás kupont használhatnánk. Jelenleg egyszer beérik és míg belépsz legyen 1nap/5nap múlva addig csak az 1/5 nappal előtt ültetett terményt arathatod le és a kuponod is lejár úgy hogy a kilépéstől nincs haszna.
    Eventkor az Event növényekhez külön lenne pl: csak valós pénzért!
    Úgy is jó lenne (ha bevezetnék) ha például minden learatott termény/gyűlmöcs stb... -nek (állat kivétel) CSAK a jelenlegi alapterületeknek(1x1,1x2,2x2) megfelelő összegnek csak a felét adná !

Így azok is tudnának haladni(megbízásokkal)akik kevesebbet tudnak belépni !

Last edited: Aug 26, 2018
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

A topik nyitó hozzászólásában pirossal szerepel ez a 2 mondat:
    Ebben a topikban csak olyan újdonság ötletét várjuk, AMI NINCS játékban.
    Teljesen új elemek, igazi újítások helye ez a topik.

Kérjük, hogy ennek megfelelően használjátok ezt a részt!
    Az ide írt hsz-ek 85% offnak minősül, mert meglévő dolgok továbbfejlesztésén, változtatásán "gondolkodik".
    Lassan egy év eltelt a topik nyitása óta. Mondjuk úgy, hogy eddig volt a türelmi idő. Az eddigi írásoknál kicsit megengedőbbek vagyunk, de a későbbiekben, ami NEM VADIÚJ ötlet, az törlésre kerül ebben a topikban.

A topikok felosztása azt a célt szolgálja, hogy a feldolgozás és a továbbítás hatékony lehessen. Kérjük együttműködéseteket!

Jelzem továbbá azt is, hogy ez nem csevegő és nem panasztopik.

Az ötletek minősítése továbbra sem megengedett. Továbbgondolása igen.

3. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Sziasztok! :)

Jó pár évvel ezelőtt gondolkoztam egy fejlesztésen, megmondom őszintén nem emlékszem már arra, hogy megosztottam-e, de most megteszem. Remélem ez megfelel a vadiúj ötletnek is, ha még se akkor törlöm, változtatok rajta. :)

Ötlet: Új terület bevezetése (tudom, így is sok van, de megosztom): Dinoszauruszok kora.

Az új terület az őskorral foglalkozna, dínókkal, növényekkel, gyümölcsökkel. Dínókkal kapcsolatban nincs gond, milliószámban vannak, hosszútávon is fenntartható (úgy gondolom, hogy növényekkel, gyümölcsökkel se lenne gond). Itt bevezetném egy ún. Kutatási központot, ugyanis változatosság kedvéért DNS pontok segítségével lehetne kikutatni a dínókat. Úgy képzelem el, hogy lennének különálló fajták (szárazföld, levegő, víz, mocsár stb.) azonok belül kasztok. A kasztokon belül lennének a dínók, változatos kutatási költségekkel. Kutatást követően lehet megkapni az adott dínót. A DNS pontokat eventekkel, gazdaköri feladatokkal kapnánk meg.

Etetésük: igazából megoldható farmos/bahás gyümölcsökkel, növényekkel, de vegyíteném új ősi társaikkal is. Mindenképp egy magasabb tápszükséglettel látnám el őket, ezzel is elmozdítani a valóság felé kicsit, másrészt az új területet magasabb szintre priorizálni.

Velük egyúttal a kőzeteket is be lehet hozni a játékba, mint akár építőanyagok a különböző "kifutókhoz".

Természetesen ez az alapötlet, tovább lehet gondolni, alakítani, de szerintem egy brainstorminggal elég komoly szintre el lehet vinni az egészet. :)

Köszönöm szépen, aki elolvasta, szép napot mindenkinek!

Bolgár

4. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, en csak egy gombot szeretnek, amivel azonnal az oldal tetejere lehetne ugrani a forumban. Ha van es nem vettem eszre lecci irja meg valaki hogy hogyan kell csinalni. Koszi.

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az a gomb, amit keresel a "Home" ;) ha egy oldal tetején vagy, és az aljára szeretnél jutni, akkor pedig az "End"

6. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Nalam azokra a gombokra nem reagal>:(, a PgUp es a PgDn viszik fel-le, de azok is lepesenkent, nem azonnal a lap tetejere.:(

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma a kerek kerék pörgetése közben gondolkoztam mi az ami hiányzik a kerékről...
    Aztán rájöttem... Egy új fajta bónusz!
    Tenyésztésre ható biztos ugrást biztosító bónusz! - tehát alap állatból tuti 2. szintűt kapnánk... stb...
    Egy db tenyésztéshez lehetne felhasználni! Értékes lenne, s tárolható variációban extra nyereménynek számítana!
    Party pörgetésnél 3-5 db os csomagokban fődíj is lehetne;)
    Megvásárolhatóvá nem tenném... így megmaradna a különlegessége;)

8. cass0129

cass0129 Haladó

Sziasztok!
    Szerintem kellene a dekorokhoz is raktárház.Mert most ha kiakarok tenni egyet, akkor először ki kell törölnöm valamit. Lehetne múzeum vagy galéria. Egy-egy megszerezhető lenne a kincsesre és a kerge kertbe csillagért, AB-ért, FP-ért , a továbbiak FA-ért mint a többinél.Ezek is bővíthetőek lennének, úgymint a többi raktárház. Vagy lehetne olyan mint a gyár, az alapot(2x2) megvennénk csp-ért, aztán 4 vagy 8 "kiskockánként" bővítenénk.(Továbbra is 2x2 helyet foglalna, de 16-20-24 stb helyre pakolhatnánk) A bővítések egy része lehetne eventnyeremény, a többi meg megvásárolható a farmárudából FP-ért és lehetne venni FA-ért is.

9. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Sziasztok!
    Event ötlet, vadiúj.
    A RULETT játék elvén alapul.
    Növénytermesztős, felröppenős. A malomban lehet keverni a zsetonokat. De itt jön a lényeg, a zsetonnal csak lehetőséget nyerünk a játékra. Egy zseton egy játék.
    A zsetonon váltott játékban feltehetünk TP-t, CSP-t BTP-t, növényt - faterméseket - állatokat, barkács cuccokat darabszámra. Ha veszítünk, elveszítjük a beadott mennyiséget, tehát akár TP-t, CSP-t is. De ha nyer valaki, akkor egy általatok megadott szorzóval több beadott dolgot kap. A szorzó annak függvényében emelkedik, hogy a pirosra - feketére, számra, páros - páratlanra, esetleg a nullára helyezzük a tétet. Egyszerre több tétet is tehetünk, így egy játékon belül nyerhetünk, és veszíthetünk is akár.
    A játékban rengeteget lehet nyerni, de veszíteni is ugyanúgy.
    Ezt inkább a magasabb szintűeknek ajánlanám, ők a játék izgalma miatt szívesen kockáztatnának, és nem megy el a kedvük a további játéktól.

10. retiev1

retiev1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ötletem nincs,de hátha valakinek majd lenne a következöre: minden eventnél kikapkodni az olakat,fákat,stb. Majd ujra egyesével kipakolgatni nagyon idöigényes.A fáknál rosszabb,hisz az alapra a fejlesztést is kitenni darabonként nagyon macerás és hosszu.Jó lenne ha valami megoldás lenne rá,mert néha már ezért sem bontom a farmot,és igy lemaradok sok mindenröl..:sleepy:..Köszi..:D

11. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Ilyen már van. Az új prémium rendszerben.
    Farmvisszarendező a neve.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

parrahviki12 and Sali~*.* like this.
  12. pufac

pufac Járnitanuló

13. kamet

kamet Utánpótlás-írogató

sziasztok! jó lenne ha a kerek kerék animációja ki kapcsolható lenne. rengeteg időt takarítana meg a játékosoknak! köszi :)

14. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Sziasztok!Az én ötletem az lenne hogy lehetne csinálni egy társas játékot mini játék, vagy event formájában. Arra gondolok hogy lehetne csinálni egy szabályos társas játék táblát, lenne egy szabályos dobókocka, a játékos gurít és lép a megfelelő mezőre ahol valamilyen jutalmat kapna.A dobás jogát pedig többféle módon is meg lehetne szerezni.Röviden és egyszerűen ennyi az ötletem

Kincső52 likes this.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia Beko :)

Ha már poénból bedobtam a 2 rémterméket, akkor hozom a pontos leírását is:)

Természetgyógyászat 4. szint
    Nemes penész pakolás
    Az aktiválható bónusz helye. Kategória: ezüst
    Gyorsabb termesztés a Kriptamécses fánál. Bónusz: 50% (ezt nem tudom pontosan, a lényeg, hogy Farönk 6. szint + KK-val lemenjen néhány órára, max. 12 óra)
    Idő: 01:00 ó
    Hozzávalók:
    • Izzó penészke 100
    • Rácsos bűzcsáp 100
    • Polipcsáp 5
    • Tojás 5
    • Víz 200
    • Gyógyelixír 50

Lekvárfőző 5. szint
    Halloween lekvár
    Az aktiválható bónusz helye. Kategória: arany
    Több hozam a teliholdas fáknál. Bónusz: +2
    Idő: 06:00 ó
    Hozzávalók:
    • Királyi dzsem
    • Vámpírparadicsom 500
    • Polipcsáp 5
    • Veres szem 5
    • Szarkofágkörte 5
    • Izzó falevél 5
    • Mályvacukor kísértet 5
    • Zselécukor 50

16. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Jó lenne,ha lehetne venni pajtabónuszt farmaranyért. A party pörgetés bizonytalan,az ember néha elpörget 100-at is,és az sem garancia arra,hogy kipörget egyet. Event event hátán,sokat segitene egy farmaranyért kapható biztos pajtabónusz,és azt gondolom,ez egy megérős üzlet lenne a BP-nek.

17. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Megvalósult a forradalmi javallatod :)

Ami szerintem nagyon jó lenne:

- Az erdei tisztásról is legyen elérhető a malom.
    - A farmos területekről is legyen elérhető a piac közvetlenül.
    - Ha a csetreszeknél azt állítom be, hogy hozam szerint mutassa őket, összevissza vannak és nem sorrendben, ezt jó lenne javítani.
    - Jó lenne, ha korlátlan lehetőségben lehetne venni felhősorokat FA-ért, amire ki lehetne tenni a felesleges csetreszeket. Az, hogy az eventek felhősort adnak, az szuper dolog, de azokra csak az eventben megnyert kitehetőket lehet rakni. Ez pedig semmi előrelépést nem jelent, nincs semmi plusz hely a kitehetők számára, pedig elvileg pont azért került be a játékba a felhősor, hogy lehessen hova tenni a felesleges kitehetőket, de pont ez a funkciója nem valósul meg. Még a FA-ért vásárolható sorok sem szabadon felhasználhatóak.
    - Jó lenne, ha a cserenap idejére nyitva lennének a teliholdas területek. Szerintem nem csak velem történt meg, hogy a cserenapon szívesen elcseréltem volna valamit, de nem tudtam, mert ki volt téve a teliholdasra. Mivel nem mindig tudjuk előre, mikor van cserenap, nem a raktárban tároljuk a cuccokat, hanem kitesszük, hiszen úgyis olyan kevés idő van a termelésre, nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindent a raktárba tegyünk, mert hátha cserenap lesz.
    - Ugyanezen okból jó lenne, ha a felhősoron a már elindított felhősor érését meg lehetne szakítani.
    - Jó lenne egységesíteni a térképet, hogy minden egy helyről legyen elérhető. tehát ne legyen külön térkép a bahamának.

Last edited: Oct 8, 2018
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Remélem az ötletem, megállja a helyét az újdonságok között!

Szóval önetető terület .... mely területenként 1 használható 4db ól tehető rá
    két fajtája lenne, az egyik 100. szinttől elérhető a másik 200. szinttől
    A lényege az lenne hogy pl tyúkólat teszünk be... 5 illetve 10 tápot fogyasztana - a 100. szintől elérhető 5 ... a 200. szinttől elérhető 10-et... ehhez mérten hosszabbodna az érésidő és a szüretelt állatmennyiség is nőne...
    Működnének rajt a rózsa ólak is...
    Hogy ne csak előnye legyen... csak egy fajta ól tehető rá.. pl 4 neon tyúk, vagy 4 rózsa hód...
    A hozzájutási lehetőség 1-1 a farmra és a szigetre... csp-ért... a többi gazdakörből kivehetően;)
    Véleményem szerint maximálisan támogatná a játékmenetet... a termelést a termék felhasználást...

parrahviki12 likes this.
  19. sutty23

sutty23 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Meglátásom és javaslatom is egyben néhány TP/BTP/CSP-t adó kitehető tárgyakkal kapcsolatos lenne. Nekem is, de gondolom már sokaknak is felgyűltek olyan kitehetői -gondolok itt a játékórákra, kerekkerék kitehető nyereményekre, régi és új kitehetők fejlesztéseire- amiket nem lehet sem felhőre rátenni, sem pedig eladni/cserélni. Gyakorlatilag csak pakolgatjuk a menüben. Tehát javaslatom lenne, hogy akár egy-egy mini event keretében, akár cserenapkor ezeket is lehessen eladni, ha valakinek már nincs szüksége rá. Esetleg lehetne az ólgőzös/csemetegőzös mintájára egy kitehető/tárgy gőzös, ahol ezeket elvinné a vonat, és nyereményként új kitehetőt nyernénk! Természetesen megmaradhatnak ugyanúgy a farmaranyért történő vásárlási akciók is ezekre a kitehetőkre, de akit már tényleg zavar (köztük engem is) az meg tudna válni tőle. Köszönöm, remélem elég hasznos az ötlet, Gábor.

20. Parasztbetyár

Parasztbetyár Fórum-zöldfülű

Lehetne egy teljesen új terület pl egy ÉTTEREMnek.....minden van hozzá...