Visszajelzés Vadvilág csodái - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eko19

eko19 Junior szaki

Szia! Csináld meg a többit, szerencse faktoros, de talán a többi tenyésztésből kapsz halak kokárdát. Nekem béka bajom van, azt hagyom utoljára.;):p

2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szia! Ha nem kér enni, nem elfér? Célom, elérni az 5000-et. xD Már nem kell sok, pedig mindent kiváltottam. ;)

Eventnél bepróbálkoztam, learattam 4 békatenyésztést. A kötelezők jöttek, így megvárom a bummot este. ;)

3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia, Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek!! Igyekszik az ember, utána nézni dolgoknak, mert itt lehet még az is, hogy a Mókus 1x páratlanujjú patásokhoz lesz besorolva. Ha egyszer kitalálnak ilyen kategóriát is, ne érjen meglepetés. Köszi a jó osztályzatot!:D;)
    Előbb vagy utóbb, biztosan sikerül majd megszerezned! Vagy event nyereményként vagy lesz ólválogatás, ha jön új ól a játékba. Nekem nincs és a piacon sincs ajánlat, de ez most nem is fontos! Mert nem ez tenyészthető, csak beadható a feladatba, akkor ha van. De szerintem nem éri meg venni és beadni, mert a pajtaértéke biztos alacsony és drágán veszed, ha van a piacon.

Az ingatlan nélküli az ronda és károkozó, rendkívül terjedőbe van!

Last edited: Jan 12, 2018
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia valibori69!
    Nem ide kellett volna bizony írnod,de kérésed parancs és itt a valami: * Megfelel?:music:A kezdőket meg kéretik feledni!:cry:

Hozzá ne nyúlj a Cerelem házhoz,mert pálcika és vonalzó előkészítve a körmösre!xDxD
    m
    Nem kívánságműsor!:inlove:xD

Mi a gond a meztelenekkel (csiga)vagyis a nudistákkal ?:music: Kérsz fürdőruhát rájuk,mert szégyenlős lettél?:music:xD

5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szégyenlősség ide vagy oda, fürdőruha nélkül bizonyos kor után már nem illik megjelenni, tehát én igénylem a fürdőrucit :)

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megint eszembe jutott valami.
    Egyszer összeszedegettem, hogy a játékon belül hogyan lehet szupertáphoz jutni. (Az általam írt új tenyésztések anyagaiban mindig megtaláljátok (lásd >>medve<< és >>elefánt<<)
    Ennek itt most jó helye lehet:

A tenyésztés alapvető kelléke az állatokon kívül, a szupertáp.
    Tekintsük át, hogy milyen módon juthatunk hozzá:
    - Farmos malomban keverhető.
    - FA-ért és forintért is megvásárolható (akciók idején kedvezményesen).
    - Gazdaköri feladatok teljesítésekor jutalom.
    - Eventek teljesítésekor jutalom.
    - Szupertáp akció idején, ha a szomszéd nagy, vagy xl csomagot vásárol, ajándékként érkezik a farmra.
    - Csibeként 22-es szinttől 40-es szintig napi 2 db-ot kaphat valaki a mentorától.
    - Kerek keréken pörgethető normál és party módban is.
    - Adhatja a szuperszomszéd.
    - Adhatja Rackó a napi ajándékok között.
    - Időszakos naptár nyitogatós események idején a naptárakból is bontható.
    - A Bölcs tölgyön és a Maja majmok szentélyében lévő a tenyésztéshez kapcsolódó rúnák/szobrok kiváltásakor csomagonként 10 db szerezhető.

- 5. szintű mentor a Mentorok áruházában heti 10 db-ot tud kiváltani 50 mentorpontért.
    - Új prémium tagság esetén - a havi tagság megvásárlásakor/megújításakor - a "Gazda szerencséje" csomagban 40 db ajándék szupertáp érkezik.
    - Farmárudában farmpengőért vásárolható.
    - Egyes ládák is adhatják.
    - Speciális dekor korlátozott ideig adja. (Ingrid tanítványa 30x6 darab)

Tudom, lenne egy óriási meló, amit régen még privátban elkezdtem, de képtelen vagyok a végére érni és aktuálisan tartani, ez pedig az, hogy milyen gazdakörökből milyen javakhoz (pl. szupertáp) milyen áron lehet hozzájutni.
    Nem tettem le ennek befejezéséről, de nem ígérem, hogy ez belátható időn belül megtörténik. Addig a mazsolázgatást javaslom.....

Fuhur, Rebcsok, Gio and
  7. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nekem nem tetszik ebben az eventben, hogy csak sorban lehet haladni. -.-
    Jobbak voltak az előzőek, ahol külön be lehetett menni az állatokhoz.
    Ez nem segíthet a sztápokban . A végén lesz egy csomó felesleges jelvény....

8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, én ezt úgy oldom meg, hogy kivárom a baby boommot, első körben mindenből kevesebbet tenyésztek, második kört úgy indítom, hogy hiányozzon még 1-1 darab jelvény, és a harmadik körbe beteszem ami még szükséges. Persze így is lehet 1 vagy 2 felesleges jelvény, de mégsem egy csomó :) és ma este be is lehet fejezni ezt az eventet :) kevesebb felesleges tenyésztéssel sztápokat lehet spórolni, és amit add a feladat, az jó lesz majd a következő alkalomra ;)

9. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Talán nem ide tartozik, de azért megkérdezem. A kerek keréken rendszeresen nyerek vetőgépet de aratógépet soha. Az nincs a keréken? Pedig az lenne legfontosabb.

Még egy kérdés a tenyésztéssel kapcsolatban. Farmpengőt kapunk boomkor?

10. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Erős a kísértés, hogy a szükségesen felül az összes többi szupertápot is elhasználjam... :) Bevallom, én már egy közelgő karneválkirálynőre spekulálok, ahol jócskán be lehet(ne) ebből (is) spájzolni... :)

11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Abból mi is lesz?... Megint lemaradtam valamiről... o_Oo_Oo_O

12. BackOffice

Sziasztok!
    Végigolvasva a csevegőt, megfogalmaztam pár gondolatot. >>ITT<< olvashatjátok.

13. BackOffice

Szia!
    A keréken csak vetőgépet lehet nyerni és "komplett" kuponokat, aratógépet nem.

Farmpengős tenyésztésről nem mondhatok a csevegőben mást, csak azt, hogy figyeld a hivatalos kiírást. Az utóbbi időben minden tenyésztős eventkor volt farmpengős akció is. A hagyomány most sem szakad meg. Többet nem mondhatok. 8)

14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Abból tapasztalatpont lesz :), nem maradtál le semmiről

osztrak12, Fenyvesi1010 and Swordfish like this.
  15. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen a választ. Akkor nem a véletlen műve, hogy vetőgépem van 74 órányi, arató meg semmi :( :(

16. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    Csak szólj neki, hogy ne a tyúkólba tegye, mert azt nem fogja megszokni!

17. szekulagábor

Az már megszűnt. Mind elmentek kosarazni, vagy focizni.

18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Ne tessék kérem dupla hsz.-t írni, amúgy ha zsiráfot keresztezem a tyúkkal kopasz nyakú és kender magos lesz a zsiráf isxDErre lépjél Gábor!!xDKész vagy már az eventtel?

19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Nekem is " rémlett "... :music::music::music:

Maszatka47, Swordfish and kovacstne like this.
  20. szekulagábor

Beko, hát ez hatalmas! "A hagyomány most sem szakad meg. Többet nem mondhatok" :D :D :D

Annyi idő eltelt a két írás közben, hogy nem gondoltam, hogy nem vág közbe valaki. :)
    Sőt, szárnya is lesz. Nem tollas a hátam? :D Amúgy a keresztezett csibéből szerinted hány tyúk nyaklevest lehet készíteni?
    Az eventet el sem kezdtem, várok a bummra

Last edited: Jan 12, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.