Visszajelzés Vadvilág csodái - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hát azt még nem. :D:D:D:D De jó hogy szóltál, így holnap át kell számolnom az egészet.:D

2. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szia Bombadil !
    Próbáltam, amit itt leírtál, mert én is kattogok rendesen a farmokon, és néha kicsit idegesítő, de "nem jött be", hogy így mondjam.

revaa kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Pedig tényleg sokkal gyorsabb úgy. De hát nem vagyunk egyformák...

genka53, revaa, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Biztos. A papír elbír mindent.xD

-Zsebibaba1988-, revaa, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  5. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Nem tudom, hogy melyik billentyűt nyomod le mivel. Nagy hirtelen kipróbáltam, de nem műxik, vagy viccből írtad? :)

revaa kedveli ezt.
  6. kukori80

Ezt most én se értettem. :( Az enter a jobb kezednél van, akkor hogy tudod a bal kezeddel lenyomni, átnyúlsz? Én úgy szoktam leszedni hogy a bal oldali CTRL-t feletti gombot lenyomom és az egér bal gombjával megyek. De erre tudott Nóci egy nagyon jót, csak már elfelejtettem.:(

maszilva, -kaktuszable-, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Ha kattintasz egy felhőre, akkor megjelenik egy információs ablak. A zöld pipára kattintva aktiválod a felhő bónuszát. Ehelyett nyomhatsz ENTER-t is, mint minden Windows ablakban, ahol az OK gomb lenyomása helyett alkalmazhatod az ENTER-t, a Mégsem helyett pedig az ESC-et.

SzilvaG, maszilva, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Köszönöm a módszert! :) A paszulyhoz van aratóm, a piros kosárnál próbáltam ki, minőségi ugrás a csak egeres módszerhez képest, amivel eddig vettem a magokat! Sokkal gyorsabb.:D

alpha58, genka53, revaa és 5 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

A jobb kezemben az egér van. A ballal nyomom az ENTER-t. A billentyűzetet kicsit balra húzom, és úgy kényelmesen elérem ballal a normál ENTER gombot.
    Miért nyomod le a SHIFT-et (mert hogy az van a CTRL felett)?
    Nóci is az ENTER-es módszert javasolta, plusz az oldalváltást az egérgörgővel, de az csak elvétve működik.

10. kukori80

Köszönöm, holnap kipróbálom, ma már nincs mit aratnom.

11. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Így igaz, sokkal gyorsabb, mert kétkezes munka. Egyik ujjad az enteren, az egérrel meg jobboldalon haladsz, néhány perc alatt lekaphatod a 100-nál is több felhőt. 12 éves unokám tanított meg rá.

maszilva, -kaktuszable-, ada77201 és 13 más kedveli ezt.
  12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ááááá, rendszeresen manikűrözött, pedikűrözött ursa vagyok, karmom nincs, csak körmöcském. Viszont, ha arra gondolok, hogy van teniszkönyök, akkor lehet egércsukló is, így az enter-klikk kombinációval tettem az egészségemért.
    Vessetek a mókusok elé, de nekem még az is bónusza ennek az eventnek és a hiúzosnak,hogy szabadság módba azt csinálok a farmomon, amihez kedvem van.

99patto7015, -Csiki-, majoranna65 és 11 más kedveli ezt.
  13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia. Ez nekem szól, ezért válaszolok.Téged minősít, hogy 35 éves ismeretséget a kukába dobsz. Soha, senkit nem dobnék a kukába csupán azért, mert más a véleménye, a világnézete. Kérlek, olvass vissza. Hosszú ideje arról szól a topic, hogy nem jó az esemény leírása, szándékosan keressük a vesszőhibát is......S ha tetszik, ha nem: az irigység, a széthúzás a magyarok legnagyobb hibája, egyben legnagyobb ellensége, s a sajátossága is. Vettem munkásokat, mert ez az, amit mindig veszek. Másra nem költök, egyszer majd meglesz minden. Több mint 800 sztápom van, fele gazdaköri, eseményes, a többi saját termés. Van, amikor hajtok valamiért, mert kell, tetszik, is, van amikor végiggondolom, kell-.e ez nekem....És kell. Az események-a felhőkkel együtt. De nem kellenek a titkosak, mert azokkal nem jutok előbbre. Ha mégis megkapom ajándékként, hááát, boldog vagyok:) Csp .ügyben azért nem állok túl jól, csak apránként araszolok. Szóval nyuszika: ismerjük el egymás teljesítményét, véleményét, és ne bántsuk egymást. Mondjuk én még sosem bántottalak az elveid miatt.Veled ellentétben. Sikeres, jó játékot, jó éjt kívánok.

vazulneni8, -kaktuszable-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  14. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Leesett... - köszi, tényleg gyorsabb! :D

-kaktuszable-, genka53, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Már csak ez megérte a beszélgetést. Igaz hogy a moderátor tépi a haját mert eltértünk a tárgytól, de sokan gazdagodtunk egy új ötlettel ami élvezhetőbbé teszi a játékot.:);) Bombát meg úgyis elég nehéz szóra bírni. ;):)

16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ez világnézet volna? Vélemény? Lehet. De ilyen típusú emberekre nem pazarlok időt, ahhoz az élet túl rövid. És mivel továbbra is egy kalap alá veszel minden magyart, 1-2 korlátolt kekec miatt, ne haragudj, de nekünk nincs miről beszélgetnünk.

17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nem haragszom, mert tényleg nincs közös témánk. . Ami nem baj.Tenyésztünk, játszunk, éljük az életünket :) Jó éjt.

bendi1121, Jucika és Maszatka47 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Így igaz.Az event azért van, hogy csináljuk.Különben is szeretek tenyészteni.Mindent bele.Jó éjt.

SzilvaG, genka53, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia szomszikám!
    Ittam:Da hsz-d. :DElső részhez nem tudok (és tán jobb is) szólni,mert ....... nem tudom.... Ezzel le is zártam,amit ki sem nyitottam.;) Hsz-ed után van 6-700 db sz.tápom, így bele vágok a lecsóba,hisz van minden állatomból elég alap és ott tenyésztettek is,ahol van amiből 50-60 db is (csak új állatokból 1 sem és tenyésztett sem tyúk) .:D Péntek estére nem találtam külföldi oldalakon tegnap boom-ot,hanem hétvégére csak és több helyen is vasárnapot írják.:p Én nagy szökkenésekben nem akarok részt venni,mert az nálam a pihi.:D Akarom mondani,hogy bünti,pedig a döglött kutyát sem bántom.xDxDxD

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szívem, tenyésztős eventnél péntek este 6-tól vasárnap estig szokott lenni boom és szupitápvásár. (Volt hogy hét elején kezdődött tenyésztős event, akkor tettek be egy rövid boomot délutánra-estére, eleinte akcióval együtt, mostanában csak boom szokott lenni, amin rendszeresen bosszankodunk is többen...) Nem hinném, hogy ezen változtatnak. Ha mégis elveszik mostantól a hosszú boomot és akciót és csak vasárnap lesz, kapsz 1 pannit tőlem;) Ráadásul nálam a péntek este szokott a legjobb lenni, ugrások szempontjából. Olyankor senki nem jön a gép közelébe, úgysem fér ide...:D Szóval én nagyon remélem, hogy minden a régi marad és péntek este ugrik egy nagyot valamelyik méhem vagy halam vagy szamaram vagy bármim és lesz valami eladnivalóm, mert gyalázatos a csp-készletem még mindig...
    Kipróbáltam az enteres dolgot mutatóujjal is és úgy is működik! Remek!:p és a piacon is működik ám! Felvásárló üzemmódban nagyon hasznos!;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.