Visszajelzés Valami titkos a Játékban

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 31.1.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 31.8.26, 10:36.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Szia! Sajnos azt még senki nem tudja. Lehet, hogy szombat, vasárnapi esemény lesz, nekem ez a legvalószínűbb. Bár minden hétvégére ilyet bedobni, elég macerás lenne. Lehet, hogy hónap záró (ma már 1-je van), tehát ez is kérdéses. Ha több napos terv, akkor meg kevés a megszerezhető ajándék. Napi 6 aratással, 3 nap kell az ajándékok kiváltásához (akkor az éjszakai két aratást kihagyhatod), tehát ez is egy lehetséges opció. BP gondol arra, hogy nem mindenki akar 3 óránként ébredni. :)

Éva0315 és Dr.Szotyoládé kedveli ezt.
  2. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

Sziasztok, hol lhet ma bevéltani a kémengedélyeket? A farmárudában most már nincs ott a 2 dekor. Tegnap az egyiket kivettem, ma már van 7 engedélyem, de nem látom hol tudom ma beváltani, vásárolni ért. Köszi előre is a választ:)

Éva0315 kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A különleges fülön keresed?;)

Swartsch, Éva0315, -Erbrow- és még 1 ember kedveli ezt.
  4. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon szépen köszönöm gyors válaszodat, de nem boldogulok. Mindenem meg van tudnék vásárolni, de a felső két sorban nem mutatja a mennyiséget és gondolom ezért nem tudok haladni, (felröpim 1450 a raktárban) csak az alsó két beadandó aktív a felső kettő nem. Még egyszer köszönöm, hogy segítettél, azt hiszem feladom!

Szia! nagyon szépen köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.2.26
    _Ilona49_ és Baby72 kedveli ezt.
  5. nagymami2

nagymami2 Fórumprofi

Piros kosár - Különleges fül alatt. Már rá van írva, hogy utolsó esély!

6. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Ott vannak azok még mindig a különlegesre kattintva utolsó esély felirattal, amit pedig kiváltottál, az áthúzva, hogy mind elfogyott!

Swartsch, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. szeva50

szeva50 Rutinos

Szerintem, mivel nem jelölték, hogy meddig tart a játék, így ha este 10-ig lenne, akkor is hagynak kb 24 órát beváltani a cuccot. Legalább is a gyűjtögetős ajándékoknál így szokták.

Éva0315, farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -Erbrow-

-Erbrow- Fórum ismerője

KÖszönöm mindenkinek a választ, és valóban ott van:) megzavart hogy át volt huzva hogy utolsó esély, gyosan tovább is léptem, megnéztem, hátha fákat, ólat bármi egyebet ad ma.

Éva0315, farmerSS és Baby72 kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Ha végképp nem boldogulsz, vidd át ezt a problémát pl. ebbe a topicba https://board-hu.farmerama.com/posts/1493327/

Igaz, hogy ennél az eventnél nem lehet modi jelenlét, de rá tudnak nézni a farmodra, hogy mi okozza a hibát.
    Add meg a farmneved és az ID számodat majd a végén.

Swartsch, magika, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  10. -napszámos-

-napszámos- Utánpótlás-írogató

valaki talált már álcázott tengeralattjárót - traktort -

11. Baby72

Többen, többet is.

Városban a térképtábla alatti világoszöld fára kattints.

Swartsch, Éva0315, tompaker és még 1 ember kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez a kémbarlang dekor a farmárudában cserélhető ? Ha igen , akkor a kis farmokon hogy lehet megszerezni ?
    Vagy a drakula papagáj ól is fincsin cserélhető ?

13. Baby72

1. Nem tudjuk,
    2. ahogy a nagy farmodon,
    3. igen.:)

genka53, Éva0315, vihence és 2 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És ha csak a kis farmokon ebből csak három van meg és baha nincs ? :cry::inlove:

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  15. Baby72

Akkor sehogy.
    Mind a négy feladat elvégzése után adja a 2 engedélyt. Engedély meg a vásárláshoz kell.
    50 csillagért ki tudod váltani a bahát a kicsiken.

16. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

Sajnálom, hogy semmi infót nem lehet közzétenni. Most az van írva, hogy utolsó esély, itt ugye jó lenne tudni, hogy ez meddig tarthat. A másik meg az, hogy esetleg találkozhatunk még ilyen eseménnyel és ha igen, érdemes-e megtartani az engedélyeket? Ha lenne még és hasonló kitehetők lennének, de drágábban, akkor inkább megtartanám őket. Két dekor megvan, a többire így nem költenék.
    De hát ugye nem tudjuk sajnos.

Éva0315 kedveli ezt.
  17. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm! Ám napi 6 aratás? Max. 3. ;)

Éva0315, Tityi-Totyi és Samborg kedveli ezt.
  18. Baby72

A fel nem használt csillagos érméket is mindig visszaváltják event után, én nem tartogatom az engedélyeket. Amit lehet, kiváltok.

genka53, farmerSS, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most vagyok lassan képben, hogy hol is tudok kiváltani dolgokat xD

genka53, GA-BI-O-Farm és Baby72 kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A bónuszos dekorok jellemzően nem cserélhetők. Egy-egy kivétel (hiba) előfordult a múltban (neon egér/macska/medve, Imádjuk anyát!, ...), amit a következő cserére javítottak; de én erre nem bazírozok, az biztos.

Swartsch, rózsabimbó, genka53 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.