Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Szia Piaclady! Az építési terület a mesterségek völgyében van! Nekem még nem volt pékségem,és végülis most sikerült megszereznem 1250 pontért! Nekem van 1 Páncél Pannim,de nem nagyon veszem észre a hatását! Szép vasárnap délutánt kívánok Neked! :D

taga1, Piaclady és -kaktuszable- kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

kinek hogy sikerült a voldi?:)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! 1 Panninak nem fogod észre venni a hatását. Minél több van, annál inkább észrevehető. :)

Ivibaba54, achmed1122 és stellácska26 kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

hamár
    Ha már minden területen van 1 :) az már jó azért:)

stellácska26 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De az már 4. :) Mi 1 db-ról beszéltünk. Bár én azt a 4 db-ot is 2 helyre tenném. Kettő ide, kettő oda. :)

Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Cirkusz egyelőre összepakolt, és tovább állt, várjuk a következő látogatásukat, addig is a csevegőt zárom.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

*bálint*, HéricsBáró, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  9. pisti243

pisti243 Törekvő

Érdeklődnék,hogy mi az amit már nem lehet majd később megvenni?

10. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Egyenlőre még azt nem tudjuk, majd a központ állítja össze az új kínálatot. Majd hivatalosan értesítenek minket , amint újra eljön Valdi.

Nagy eséllyel a sárkánytojást már nem fogják berakni, hiszen most is csak azok tudják azt kiváltani, akik eddig lekéstek róla (de ez csak az én véleményem.)
    Érdemes lehet megnézni a 2016. os januári és az októberi ajánlatot, talán mérvadó lehet (de persze az is lehetséges, hogy mindent lecserélnek valami másra, majd idővel kiderül.)
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...valdemár-vándor-vidámparkja.7045/#post-588705
    Érdemes még figyelni a pletykákat is : https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/varázsgömb-avagy-jós-jónás-otthona.643/

Utoljára szerkesztett: 17.4.17
    HéricsBáró és Gio kedveli ezt.
  11. gmelania

gmelania Járnitanuló

Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni. Melyiket erdemes kivaltani: a kacsacsoru emlos lakot, vagy az xxles langszatot? Bar az utobbival meg nem is talalkoztam.:eek::oops: Az xxles fahoz ad alapot is? Koszonom a segitseget elore is.

szerk.: Megneztem a piacon, a langszat nem is piackepes?

Gio kedveli ezt.
  12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Nálam a harkálytojás nincs kiváltva. Az most fogom kivenni, mert félő, hogy a következő kínálatban már nem lesz benne. A többi, mind pótolható. Az XXL-es langszatfa jól jönne, de annyi zsetont már nem tudok összeszedni. :(

Gio kedveli ezt.
  13. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...valdemár-vándor-vidámparkja.7045/#post-588705
    De piacképes, csak addig nem tudsz vele kereskedni (venni, vagy vásárolni), amíg ki nem váltod a maja templomban a hozzá tartozó szobrot.

Gio kedveli ezt.
  14. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

98 jegyem van és 1722 zsetonom. Nagyon remélem legközelebb parádés lesz a kínálat :p

Gio és -nagylacika- kedveli ezt.
  15. gmelania

gmelania Járnitanuló

Igy mar vilagos a dolog. :DxD Koszonom, na majd meglatom hogy melyik landol a raktaramban. Lehet, hogy a buvarszemuveg lesz a nyero, bar a kacsacsoru emlos nelkul nem sok ertelme van.(tudom, piacrol be lehet szereznni. Inkabb az a kerdes, hogy cserenapon hogy lehet oket beszerezni?!):eek: A sarkanytojas is varat magara. Na de nem lehet mindent egyszerre.;):pxD

16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Már 3x fordul elő pár játék alatt, hogy a muszklimérő az első leállítás után nem adja be a másikat, hanem a következő fordulót. Biztos rájött hogy túl jól megy és kicsit nehezít a játékon :) Azt hiszem ma nem játszok vele többet, holnapra hátha megjavul....

Tavirózsa kedveli ezt.
  17. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Anyumnál sikerült feltornázni a zsetonokat 1003-ra, így meg tudtuk neki venni a harkálytojást. Én sajnos nem nem állok sehogy, nem lesz harkálytojásom. :(

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én a léggömblövöldözőset használom. De!!! Sokszor eltelik 10-15 másodperc, mire beadja az első lufit. Az egeremmel sosem volt semmi bajom, de az ilyen lövöldözős játékoknál szinte irányíthatatlanná válik (az éremgyűjtésesnél is ez volt a tapasztalatom), 29 arany lufinál (legjobb esetben) nem tudok többet lelőni, az csak 20 zsetont ad, de volt már 4 zsetonos sorozatom is, ami felháborító, mert nem az ügyetlenségemen múlik! Megszakad a vége felé a léggömb beadás, amit új sorozatként kezel a játék! Ez így nem fair!

k.a.t.i kedveli ezt.
  19. agyafurta

agyafurta Fórum-zöldfülű

Sziasztok annyit szeretnék kérdezni hogy hogy lehet vidámparki belépőjegyet szerezni?

20. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Az indulási napon kapsz 10 darabot, majd naponta (amíg az event tart) 4-4 db -ot kapsz ingyenesen, ha aznap belépsz a farmra. Ezen felül még tudsz venni is farmerarany ellenében a Gazdaboltban.

agyafurta és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.