Valdemár vándor vidámparkja csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, próbáltad kézzel (nem géppel) kitenni?

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek kézzel próbáld meg kitenni, mert a munkások nem látják;)

3. Judit8484

Judit8484 Fórum-zöldfülű

Nem tudom ki, hogy van vele, de a Renzo féle játék során megszerezhető nyeremények közül egyedül az aratómunkás kupon ér valamit számomra. Régebben a nyeremények közt volt szupertáp is, azt nem értem miért kellett kivenni? Teljesen monoton az egész, semmi különleges nincs ezekben a nyereményekben... Vagy szüntessék meg, ha semmit nem képesek újítani rajta,lassan egy éve ilyen:(

Bubuka212, inanna11 és Jácint75 kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Judit8484!
    Biztosan elkerülte a figyelmed, hogy hamarosan Renzó új jutalmakkal érkezik.:)
    Mini-Event Renzo Valdemár vándor vidámpark

Imi*, imi010 és Gio kedveli ezt.
  5. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Köszi a választ nektek. Csak kézzel próbáltam, de nem találom a dekorok között. Kétszer is átnéztem a dekorokat egyenként. :cry:

Gazda: HermioneWatson
    ID: 14043892

6. Rékuci1111

Ha időtartam szerint állítod sorba, akkor ott kellene lennie a végén

7. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Próbáltam úgy is. Ez a vége:

https://www.kephost.com/image/JAmc

8. Rékuci1111

Ha biztos, hogy nem raktad ki sehova, akkor írj a supportnak (!-ra kattintva) Majd írj, hogy mi lett a vége, nagyon kíváncsi vagyok :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Boszorkány tojást azért nem találod, mert 2018-02-22 18:01:01- kor kitetted a Teliholdas kúriába.
    Ott kerested már?
    Kérlek, hogy legközelebb valamelyik segítségkérő topikba írj, mert sokkal előbb kapsz válasz a kérdésedre.
    Itt találod az elérhetőségeket:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Köszönöm szépen. Arattam, benéztem a kúriába és megtaláltam. Jöttem, hogy írjak nektek, de elkéstem. Bocsánat, hogy munkát adtam nektek.
    Ennyire hüle nem lehetek, :cry::cry::cry::cry: de... mégis. xDxDxD Mindig megfeledkezem a kúriáról. Ott nem ellenőriztem.

Fatther, mebajah és Rékuci1111 kedveli ezt.
  11. mémá55

mémá55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tapasztalta valaki, hogy a muszklimérőnél csak az egyik nyíl indul el a másik áll és így nem lehet pontot szerezni!! Valami tanácsot tudtok adni? Vagy a rendszerben van hiba?

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én spórolok a jegyeimmel, hátha változás lesz egyszer a kínálatban.:p
    A mostaniakra nincs szükségem igazán.

Fatther és Ninett79 kedveli ezt.
  13. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép jó napot mindenkinek!
    Olvastam,hogy új kínálattal érkezik legközelebb Valdemár!Mit tudhat az 1000 zsetonos áru ;),és persze kb.mennyi ideig lesz elérhetö?
    Sajna még most jutottam oda,hogy megvegyem a mesterségek völgyét!Szerintetek a Pék,vagy a Virágkötö?
    Segítségeteket elöre is köszönöm!

14. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Szia.
    Akkor ez neked egy pozitívum lehet ;) :
    Fontos információ: a mostani kínálat a Bazárban utoljára lesz elérhető.
    Legközelebb megújult készlettel találkozunk majd a polcokon!

Fatther, Gio és gyulaika kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Én is csak a boszitojást vettem ki. A többi nem izgat. De ezt a kínálatot utoljára látjuk. ;) Legközelebb más lesz, és remélem csábítóbb is. A többi jegyemet én is eltettem. :)

Sali~*.*, Fatther, gyulaika és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

17. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

[​IMG] Legutóbb lufiztam egy kicsit szerintem nosztalgiázok egyet aztán annyi nekem elég is lesz:)

Fatther, Gio, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  18. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

A muszklimérőnél a 3. menet alsó fele irreálisan gyors. Szándékosan lett ilyen, vagy csak megkergült?

Fatther és Evita-55 kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Sziasztok :)

Kinek van kedve egy kis versenyhez? A muszklimérőn kell elérni minél több pontot. Nekem most a 29601 a csúcs, ezt szeretném megdönteni.

Aki 29500 fölött teljesít, kap egy RACS-t tőlem, aki eléri a bűvös 30000-t, annak 1 hétig minden nap küldök egy RACS-t, vagy a +3-as termékek közül amit szeretne.
    Ha van játékos kedv, akkor egyeztessük a feltételeket és a nyereményt (a felajánlásom verseny nélkül is él)

Jó püfölést! :)

Lillapilla73, Fatther, SzilvaG és 6 más kedveli ezt.
  20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nem rossz ajánlat és ügyes vagy:D A 3.-l én mindig elrontomxDxDxD

Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.