Valentin csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Napi 18.000 Btp kapsz. Ez smafu?;)
    Nem transzvesztita. Az egy nő . És pont úgy néz ki mint az apja. Csak az apjának nem volt kecskeszakálla;):D
    Szerelmes vers 155 db
    Szív sütőforma 105 db
    Díszszalag 83 db
    Event növény betárazva. Távcső a piacra bekészítve.

-Mayacska85-, kedvenc62, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Napi 600000 BTP jön be, ha nem viszem túlzásba, csak aratásból. A 18000 Btp legfeljebb fele, mert nincs mindig időd leszedni.
    8300000 kell egy szinthez. Tippelhetsz.
    Smafu.

Más:
    Maradok a piacolásnál.
    A kandúrnak adok annyit, amíg ideadja a pörgetéseket, a baknak a szupertápig jó dolga lesz, utána mehet éhenkórásznak. A panda, ami tiszta róka, az Vuk apjának a sorsára jut. Azt sem tudom, hogy honnan a ruhájuk, mert amikor öltöztetni kellett őket a zokninál abbahagytam (gatya+zokni).
    Jöhetnek az árak a piacon. Már minden felröpiből van 600 darab.
    Ha jól néztem olyan szivesből nálam nem fognak enni. Mint a Ballagáson csokor+boríték! Ennyi elég.

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
  3. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Te már legyártottál 45 szerelmes levelet? Hogy csináltad?

bindi5454, heureca3 és Peszi2 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ugye csak véletlenül nem zöld a szöveg? ;)
    Nem az számít, hogy milyen hosszú ideig van a földben, mert akkor értelmét vesztené pl. a szupertrágyázás is. Kizárólag a növény/állat/fa eredeti érésideje alapján kapjuk (vagy nem) a felröpit. Javítsam zöldre?

bindi5454, heureca3 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. kiszab

kiszab Junior szaki

szegfű komfortban egy az egyben adja, azaz mindhárom felröpiből biztosan ad egyet minden 2x2-es komfortra

_Cygnus_, -Mayacska85-, Detti0812 és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ezt a módszert valaha kipróbálta már valaki? Te már kipóbáltad? Lehet hogy salátát este elveted és reggel aratáskor kirobban a pajta oldala a felröppenőktől.;)---- bocs hogy nem zölddel irtam , már kijavítottam--- Ez jobb mint a nulla percezés. Én álalában 1x1-es területen szoktam vetni szupertrágyázva és kacsakatázva , egész nap . Hidd el. Megéri. :D

Domos52, -kaktuszable-, Detti0812 és 8 más kedveli ezt.
  7. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szép estét kívánok!
    Hát én roppant észnél vagyok ám!!!
    Kiakadtam, mert mindenem van, csak az Illatos boríték hiányzik. 1 óra piszmogás és mérgelődés után rájöttem, hogy mind a földben van és nem szóltak:)
    Hiába öregszem, ill. megöregedtem:)

8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Olvasom,hogy néhányan komforton dolgoznak. Meddig? Nem váltasz 1x1-re?
    Válaszoljon aki így csinálta

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Konforton a 0 perces szegfű mind a 3 röppenőt adta, mindből 43-t, amennyi kocka volt kirakva.

csio70, -Mayacska85-, Detti0812 és 2 más kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Szerintem annak örülni kéne, hogy többet ad mert akinek nincs hattyú ólja nagyobb az esélye hogy lesz.;)Egyeseknek igaz, hogy rossz hír, mert ha sok porosodik nem jó még több és ha van olyan óljuk, de a ketteseknek öröm hír ha nincs olyan óljuk, de ha nem kapnak olyan ólat amijük nincs akkor ők lesznek a hármasok mert örültek, hogy lehet, de ha nem akkor csalódnak mert újabb ól porosodik.:p;)xDVégül a négyesek ha kapnak olyan ólat amelyik nekik nincs akkor annak örülnek, de a másik ha van akkor már szomorúak.xD

Utoljára szerkesztett: 12.2.16
    _Cygnus_, Cyra65, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Ma kétszer megy komfortba utána reggelre meglátom marad e vagy váltok 1x1, számolok majd kiderül,most a gyorsaságra megyek minél előbb ledaráljam a növényt.első aratás 19:30kor lesz a másik 22:30kor lesz

_Cygnus_, iboly54, -Mayacska85- és 5 más kedveli ezt.
  12. katimami51

katimami51 Junior szaki

Pontosabban 47-et , de a maradék 2 még várja sorsát. Kicsit felpörgettem az eseményeket , mert a kíváncsiság nagy úr.

_Cygnus_, -kaktuszable-, kedvenc62 és 7 más kedveli ezt.
  13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Köszönöm, nekem nincs gesztenyés felhő, így 3 ó 36 perc.

_Cygnus_, bindi5454 és Marika312 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nyilván a legoptimálisabb módszer 1x1-en csatnival aratni. Ehhez viszont ott kell lenni a gépnél 5, illetve vízzel 4 óránként. Ha valaki ezt nem teheti meg, alternatíva lehet a komfort talaj. Így háromszoros termést takaríthatunk be, négyszeres idő alatt. Egy 2x2-es területen pontosan annyi a komfort hozama (csatni és kacsakata nélkül), mint 4 db 1x1 földön csatnival. Az 5 órás növény komfortba ültetve 20 óra alatt érik, vízzel 16 óra alatt, vízzel és trágyával (44 trágya csak akad valahol, ha 176 vagy 202 nem is...) 14:24 alatt. Ha szupertrágyázol, naponta kétszer-háromszor arathatsz (szupertrágya+víz 7:12), és a négyszeres alap érésidő miatt sokkal több felröpit ad, mint az 1x1-en való aratás.
    Vagyis megfontolandó lehet a használata, ha
    a) nincs munkásod, de sok a szupertrágyád;
    b) naponta csak egyszer-kétszer tudsz gép elé ülni;
    c) egy-egy alkalommal, ha a következő aratás ideje mondjuk 15 óra múlva lesz ("VV event", munka, éjszaka);
    d) kevés a felröppenő, és az utolsó egy-két kört komforton nyomod.

csio70, _Cygnus_, csepcsányi és 15 más kedveli ezt.
  15. dfecka

dfecka Fórumlakó

Pontosan igy kalkuláltam ki én is az etetéseket már tegnap este, pedig nem beszéltünk össze.:)

_Cygnus_, Leho69, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!Ez az event valóságban még jobb is a leírthoz viszonyítva.A cicus nagyon ari volt kaptam tőle 3 csokrot és 6 ínyencséget,már türelmetlenül várom a kecskét de 9-ig várok a levélkékre.Mindenkinek jó és sikeres eventet kívánok!

csio70, _Cygnus_, tönkölybúza3 és 13 más kedveli ezt.
  17. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

A túl sok infóba én is belezavarodtam és bár nem sokáig kerestem illatos borítékot, hogy van nulla :) :oops:

_Cygnus_, kedvenc62, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Komfortba ültetve a felszaporított növényke, kb este 10 körül aratom le, holnapra is komfortba megy, hiszen hajnalba dolgozni kell menni.
    Az első pár db szív alakú süti, szerelmes levél, és szerelmi csokorral dolgoznak a malmok.

19. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Nagyooon jóóó az event szerelmes verseket lehet küldözgetni a szomszédoknak és pici piros szíves levélkék keverednek a malomban már teljesen :inlove::inlove::inlove: vagyok, hogy mennyi a felröpi már nem is érdekelxD

kisszakács75, csio70, _Cygnus_ és 20 más kedveli ezt.
  20. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Cicuska megetetve. Adott sok cspt, btpt, tp-t, 3 szupertápot, 4 zoknit, 1 kk, 2 ajándék ínyencséget, 2 ajándék csokrot, 1+1 ábrándos cirmost. :) Nekem tetszik! Sok felröpit!

csio70, _Cygnus_, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.