Valentin csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Feb 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Kész lettem én is ma. Semmi izgalommal nem járt ez az event most. Tudtam, hogy majd meglesz záróra előtt, szóval nem toporzékoltam, hogy most azonnal. Végre kicsit szabadabban farmoltam, kicsit hanyagoltam a játékot hosszú érésűekkel, mert a folyamatos farmdögönyözés már fárasztó volt kissé. A farsangi event kicsit sokat kivett belőlem( persze, kellett is, mert jó volt :) Aztán kellenek néha olyan napok is, amikor messzire kóborlok a farmtól. Ez az event erre szuper jó volt. Meg hát a farsangi betárolás után, nem is volt kedvem az értékes dolgokat elfecsérelni. Jó lesz az még ínségesebb napokon, mert olyan tutira lesz, viszont a "farsangolós" stílusú eventekben nem igazán bízom, mármint , hogy túl nagy gyakorisággal ismétlődnek. :)

2. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Ne is panaszkodj, én csak egyet kaptam, és semmi más + kitehetőt.

3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nagy nehezen kész lettem, még 0 perceznem se kellett. Van még tápom etetéshez, csak nem tudom eldönteni melyiket etessem. Mit javasoltok?

Gio, stellácska26 and alex0824 like this.
  4. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Így még nem rontottam el eventet pedig 3 éve játszom! Harmadszor kezdem a felszaporítást ezzel a felhősor elúszott a szerelmesversekkel!Sok sikert mindenkinek aki még lát esélyt a teljes eventhez!

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nos, bár látszólag a két dolog hasonló, hiszen mindkét esetben egy játékelem nem várt viselkedést produkált, de nagy a különbség. A töklekvár, ha a csatni után etted, nem azt csinálta, amire kitalálták, ez egyértelmű programozási hiba volt. (Megjegyzem, elég elegánsan faroltak ki belőle, nem szüntették meg azonnal.) A gesztenyés felhő viszont azt csinálja, amit kell neki, pusztán tervezési hiba következményeképpen állt elő az ismert eredmény; valószínűleg elfeledkeztek a tervezők a nemesítés hatásáról.
    Mivel a cégnél tudnak a működéséről, nem fogja befolyásolni az esetleges megszüntetését az, ha mi itt a fórumon egy kicsit "elemzünk".

6. tla.

tla. Haladó

Bahamán a panda az anakondaól tetején áll, sztem azért néz körbe-körbe, hogy mikor gondol egyet az anakonda...:)

7. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    én is elrontottam pár dolgot, de még nem adom fel, Te se tedd. Ahogy mondani szoktuk még van egy kis idő:)

8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Detto. Sőt semmi extra egyebet, tp, csp, btp többnyire amit feldobott. A macskát etetni tök felesleges volt szinte. Na majd hamarosan bezabálhat az egerekből :D

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A mai nap fejezem be az eventet. Sajnos a szerelmes vers elég gyatrán jött, mert ma reggel még 432 db hiányzott. Ezt a hiányt 44 db 2x2-es földön 10 kőr nullaperces szegfűvel pótoltam. Már csak a vörös pandák kiszolgálása van hátra. Aki még nincs kész, annak kitartás, ne adja fel, mert még 26 óra hátra van.

10. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Ne add fel én is pont 3 szor szaporítottam mert elkevertem az összeset az ajándékokba ,sőt 1x még sikerült a csatni nélküli aratást is aktiválnom.Sok sikert kívánok !

11. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

És tegnap este kész lettem :) Talán ez az első event amit lazán sikerült megcsinálni. Nincs pannim nincs felhőm sem sok csp de még kinemesített virágaim sem, a tölgyem meg 27/30-on áll, mármint a kupák :D De sikerült. Répás-almás csatnit használtam és 1x1 földet meg sok sok fám. Próbálkoztam egyszer konfort talajon fehér ártatlansággal meg sz.trágyával, így lett hamarabb rózsám meg nagyobb növények amik nem igen voltak a pajtába és így próbáltam a számukat egy kicsit felszaporítani. :) Tehát nem lehetetlen és nem attól függ kinek milyen sok plusz dolga van(szerintem). Kaptam +2 kitehetőt, 1 arany banánt, 2 titokfát amiből valami xl valami lett és a titokólból pedig egy hattyúm lett és egy valami narancs állat. Eddig nem volt szerencsém a játékba de azonnal nem rohantam el és nem adtam fel. Ez a farmom 3 hónapos. A másik az 5 éves de azzal nem igen játszom. Mindenkinek kitartást aki még nincs kész az eventel :)

12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Azta, le a kalappal előtted, vagy a szerencséd előtt :)
    Azért arra a cserenapra én is beneveznék, jó lenne egy-egy minden féléből, csak úgy mutatóba. :)

Az eventtel haladgatok, a felröpik meglettek reggelre, még egy kör növény érik. Éjjelre mindig hosszút ültettem, ezért vagyok kicsit lemaradva a növénnyel, viszont ezért vannak meg a szerelmes levelek kellő mennyiségben.
    Sokan panaszkodnak, hogy semmi jót nem kaptak, de én úgy vagyok vele, hogy a kötelezően kapott 40 szupitáp és a szupertrágya nekem megért az eventet. Amit az állatok adtak, az csak a plusz volt :)

13. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Szerelmesek összehozva felhő aktiválva el se hiszem hogy kész lett! (Aztszem ezek után bármilyen más eventnek nagyon fogok örülni!:p)

Hajrá Mindenkinek aki még verselget és levelezik, sok sikert!:)

14. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia! Szerencsés vagy , talán nálad olvastam először , hogy hattyú lett a titok ólból. De szerintem is jó kis event volt.

15. hűha

hűha Junior szaki

Minden igaz, amit írsz. Kivéve az utolsó szót. Nem sajnos, hanem éppen ellenkezőleg...

Leho69, Gio, Peszi2 and
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Egyetértek!
    Ha egyformák volnánk, nagy baj lenne a Földön.
    Az event már az utolsókat rúgja nálam:)

17. Szama

Szama Fórum veteránja

Szia. Ha esetleg lesznek olyan kedvesek a BP-nél, és engedik cserélni, akkor már most jelentkezek nálad előre, mert én nagyon örülnék még néhány darab mamut fának mindegyikből. Egyébként nálam mindig kint van az a néhány darab a tölgyesen, mert jól adják a felröpit, és közben még szupicseppet is adnak.
    Az eventet még tegnap befejeztem, nem siettem, mondjuk időm se nagyon volt most úgy rá. Sajnos most a munkás kuponokkal nagyon fukarkodnak, mert alig kaptam. Most még gyártok ajándékokat, hátha adnak értük még kupont a jószágok. Mindenkinek sikeres befejezést kívánok!

18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Eljön még az az idő hogy szíves örömest kirakod a mamutokat;)

19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Például ha minimamutot csinálnának belőle 1x1-re,akkor tuti nem haboznék!
    :p:p:p:wuerg::wuerg:xDxD

20. mementori74

mementori74 Fórum félistene

még 4x2-ön is megérné,emlékezzünk csak,macskás event karneváli event,és még ami jön:D

Thread Status:
Not open for further replies.