Visszajelzés Valentin-nap 2025 - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 11.9.25, 22:27.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia, én se tudtam learatni, mert az információs ablak eltakarta a piros felkiáltójelet, és nem fértem hozzá. A beállításoknál ki kellett kapcsolnom az információk mutatását, csak így fértem hozzá az aratáshoz

PZoli64, dallosj, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam működnek:music:

genka53 és szellorozsa kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam alapból kikapcsolt állapotban van/volt, így semmi gondom nem volt az első körben.
    A magokat 2x2-be ültettem mindenhol, így nem kell a kicsiken aratót használnom. Egyébként hozam szempontjából mindegy milyen méretűbe vetünk, de a legkevesebbet így kell visszaültetnünk.

GA-BI-O-Farm, jucus100, Zsuzsikan és 4 más kedveli ezt.
  4. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Vettem M-es kosarat mert nem tudok folyamatosan gépközelben lenni, meg is kaptam a korallokat is, de kb 15 percbe tellett, mire megtaláltam, hogy hol tudom feloldani a területet, mert a lakatra kattintás után a felugró ablak az oldalsó sáv alatt volt félig, s nem vettem észre. Amikor a zöld nyíllal az oldalsávot eltüntettem, már fel tudtam oldani a területet.

Swartsch, szellorozsa, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia köszönöm Fätum így sikerült...feloldani az első csápot...de ez nem ad területet igaz?? mer valami vízalattit írt :)

-gyöngy-581, vje0315, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Elsőként mindenkinek a 0-ás terület van szabadon megadva.
    Ha nem vettél kosarat, akkor azt kell bekockáznod és ültetned.

aida2330, genka53, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  7. lenoxa

lenoxa Haladó

Hálás köszönet!

GA-BI-O-Farm, Fätum és Swartsch kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia szellőcske :inlove: De jó, akkor legalább tudtam neked kicsit segíteni :) De igen, a 0 területet tudod feloldani, ha nem vettél kosarat. Ha vettél, akkor több területet is feltudsz oldani. Pont úgy, ahogy farmerSS írta :)

-gyöngy-581, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Jancsiiiii!:cry: Baj van, most jöttem rá, hogy nekem nem minden kicsi éri el a 66-os szintet xDxD
    Szóval most végeztem, 33db kezdtem el, eddig 2 potya dekor már be is esett 1-es szintű csáppal :inlove: Ráadás a két legjobból 1-1. Hajrá mindenki!

HéricsBáró, PalMa, kriszta103 és 5 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Napi szinten 20 kicsit (70 feletti szint) tűztem ki én is.

1. kell a felröpi
    2. csáp ad amit ad
    3. kalendárium meglátogatása (ma 3 titokfa, amiből rezgő nyárfa is lehet)
    ...

Közben néztem az értékelést és nem értem a többség miért adott 1-est.

Nem foglal se farmos, se bahás területet, se a malmot
    Aratógép és mindenféle termékek nélkül lehet vetni-aratni
    4 óránként ajándékokat lehet begyűjteni

Nózika1, aida2330, PalMa és 9 más kedveli ezt.
  11. peter1022

peter1022 Rutinos

Sziasztok,

Másnak sem megy mobilról az event?

-gyöngy-581 és Fätum kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia, ha applikációval játszol akkor nem megy. Még béta verzió, nincs minden beállítva. Ha böngészővel csinálod, akkor menni fog :)

14. péteriágnes

péteriágnes Haladó

köszi az infót.

Fätum kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Így így! It most én is úgy gondolom, hogy melós az event, de nagyon jó dolgokat ad. Emellett tényleg minden mást lehet csinálni a farmon. 2 nap a területek feloldása, onnantól még 1-2 nap és kb a csápok is maxosak, marad 2 nap amikor be kell gyűjteni minden jót. 20 farmmal számolva kb 200 dekor szedhető lesz. Simán király cserealapnak.

Mikulásossal szemben a legnagyobb előny: hiába kényszerít ide 4 órára (3 ha rövidítesz) nagyon jó ajándékokat dobál(hat). Viszont ezért melózni kell.

Talán ami miatt szórhatják az 1-est ide, mert nem a megszokott 4-5 órás eventről van szó :)

DevilMókus, Nózika1, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Soha egyetlen eventet sem értékelek látatlanba :D Először végezni szeretnék vele, aztán meglátom, hogy tetszett-e vagy sem. Aki már most lehúz egy eventet szerintem az ismertető elolvasása után teszi meg.
    Pedig a puding próbája az evés.

(nem irigylem a moderátorokat, hogy ehető eventté faragjanak egy-egy ismertetőt, főleg egy macerásabbat.)

17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ebben teljes mértékben igazad van, én sajnos beleesek néha ebbe a hibába, hogy előre értékelek. Viszont az ilyeneknél, ahol a régimódi farmozás kerül előtérbe kifejezetten tetszetős. Az pedig, hogy nem kell 100.000 növényt termelnem, csak belépnem és valamit hozzámvágnak, szuper. (Ha fejlesztem még jobbakat is kapok!)

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

20 kis farm...

Szép teljesítmény;)

19. Blökix

Blökix Fórum hercege

Köszi!

farmerSS kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nem ültetek, csak belépek, lekapom a csápot és küldöm a napi ajit.
    Fél órába se kerül(t)xD a 20 kisfarm felkeresése.

2 kütyü már van és még csak az első nap első csápszedése.
    Hétvégén majd reggel-este csápolokxD

Nózika1, zoldert, PalMa és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.