Visszajelzés Valentin-nap 2025 - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kannap

kannap Járnitanuló

Szerintem ezzel azt akarják elérni, hogy minél több időt töltsünk a játékkal, többször lépjünk be a farmra, amolyan marketing fogásként tekintek rá. De lehet, hogy nem jól gondolom.

Norella404 kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

nem tudom mi a cél, de az eventes területre berakni egy teljesíthetetlen eventet nem szép dolog
    nem mindenki tud 4-5 óránként belépni
    szégyeljék magukat

3. kekatica

kekatica Fórum-zöldfülű

Miért nincs víztartáj az eventes területen? Mindig vissza kell lépni a főfarmra újra tölteni, ha elfogy a vizem.

sutimami57, soresne, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ha esetleg aratót használsz és kifogysz. Rányomsz a nullára és feladja az ablakot, hogy szeretnéd-e feltölteni. Nyomsz egy igent és már mehet is. Ha nem használsz, akkor nem tudom, hogy működik. Esetleg előre figyelni és maxra tölteni a tartályt mielőtt oda belépsz. Ezen felül inkább 2x2 és 2x1 területek legyenek kint így minimális víz és trágya elég a vetéshez.

sutimami57, Sali~*.*, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Olyan rusnya ez a polip :( Minél többet látom, annál rusnyább lesz.

sutimami57, soresne, Ms.AbyZu és 3 más kedveli ezt.
  6. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Nem teljesíthetetlen csak meg kell nézni, hogy mit vagy hajlandó tenni a siker érdekében.
    Vannak akik kosarak vásárlásával biztosítják a jó kezdést és vannak akik akár éjjel is felkelnek aratni.
    Nálam most úgy alakult, hogy be tudok lépni többször egy nap és ezáltal valószínűleg sikerül befejeznem az eventet.
    Volt, hogy az időkorlát miatt korábban kihagytam én is 1-1 eseményt és talán a jövőben is elő fog hasonló fordulni.

Szerintem pozitívum, hogy az eventes területen zajlik és így a többi területen azt csinálhatsz amit akarsz.
    Ha pedig nem is sikerül befejezni teljesen akkor is kapsz ezt-azt (dekorok, titkosak, szupertáp stb.) a csápok aratásával.
    A pajtából nem kell beadni semmit, nem kell millió növényt termelni vagy állatot tenyészteni hozzá.

Szóval összességében nem rossz ez a Valentin napi esemény és tudom vannak akik kikészülnek ha azt olvassák, hogy nem kötelező minden eventet megcsinálni, de tényleg nem az. :)

Sali~*.*, zamenik, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  7. juliannakoczkas

Szia:) A játékos többnyire azért játszik, hogy legyen sikerélmény! Alapból azt gondolom, hogy egy eventet a felhőig alap játékkal hozni kellene, éjjeli felkelés nélkül, kosár nélkül. Azoknak akik dolgoznak, normál körülmények között ebben az esetben 3 aratás fér bele, ezzel nem teljesíthető az event.

8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    De , azért már ne a játék hibája legyen, hogy te csak szombaton tudtad elkezdeni az eventet.
    Én csütörtökön kezdtem, nem vettem kosarat ( soha nem veszek ) és éjjel aludtam.
    Este meglesz a felhő, holnap kész leszek.
    Ja, és még dolgozom is.

Utoljára szerkesztett: 17.2.25
    bocsinet, Mica67, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  9. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Szerintem is gusztustalan főleg a csápjai !!!

Igen egyre nehezebb teljesíteni annak aki dolgozik,én 04 kor kelek 14.30 érek haza max 3 aratás de van más is vásárlás..házi munka stb....Éjjel meg biztos nem fogok felkelni aratni és vásárolni sem fogok elég a melósokat megvenni 1 hónapra.lassan elmarad "a játszani jó"

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.2.25
  10. kannap

kannap Járnitanuló

Miután kiírta, hogy nincs több vizem, én ugyanúgy rákattintottam a növényre, és meg akartam öntözni, és akkor felugrott az ablak, hogy szeretném-e újratölteni. Egyszer sem kellett visszamennem a farmra emiatt.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. juliannakoczkas

Bocs, nem azt írtam, hogy a játék hibája az, hogy én csak szombaton tudtam kezdeni, az az én bajom. Elég régi játékos vagyok ahhoz, hogy tudom, 2 napot be lehet hozni. Most is felkeltem éjjel is, bár már rájöttem, hogy nem érdemes. Azt azért szívesen venném tőled, ha levezetnéd, hogy oldottad meg munka mellett, alvással, vásárlás nélkül, ha a munkahelyen nem tudsz aratni?

emancika és sutimami57 kedveli ezt.
  12. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. segítséget szeretnék kérni, pár perccel etelótt leszedtem, 4 db 4-esre fejlesztett csápot, és a pontszám nem változott 165-ról semmit.ez lehetséges?tudnátok e segíteni. szerencsevadász70 ID 17948992

13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Hol nem változott a pontszám?

A csúszkán vagy fent a Haladás : ... /290-nél ?
    Előbbinél el kell érned a 225 h.pontot, hogy meg kapd a hozzá tartozó kitehetőt, utóbbinál meg nyomon követhető az aktuális haladás.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sajnos mindegyre fagy le nálam is, mindegyre ki kell lépjek és ujra inditsam a játékot, hogy valamit lehessen csinálni. A telefonon nem is tudok az eventhez belépni, ha netán sikerül akkor nem lehet se aratni se a polipot begyüjteni sajnos. :cry::oops:

juliannakoczkas és 05Zsuzsa kedveli ezt.
  15. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

a csúszkán a pontszám 165/290 lezsedtem 4 db 4-esre fejlesztett csápot, ée utána is 165/290 az állás, tehát aratás után semmit nem változott. így lehetetlen elérni a 290-et.mit javasoltok? vagy hogyan lehet ezt ellenőrizni?

16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Egy segítség kérő topikban hamarabb kapsz választ, segítséget. Minden egyéb kérdés ide
    Itt ritka a moderátori jelenlét. A gyorsabb siker érdekében add meg az azonosító párod is! Farmnév, ID.
    Addig is egy géptakarítás, ki-be lépés segíthet. Sok sikert kívánok!

Swartsch és cemá2002 kedveli ezt.
  17. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok.
    Csápok három csillagosra fejlesztve, mégis javarészt az apraja szemetet kapom, nem erről volt szó az esély jó ha 10%-on van.
    >:(:wuerg::(

juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Teljesítettem a feladatsort, meg van minden dekorom,a felhősorom és nem engedi kitenni. Azt írja, hogy: Ez a dekoráció nincs az eszköztárban. Mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget.

19. kannap

kannap Járnitanuló

Ha a dekorok mellett ott a (+) jel, akkor nem tudod kitenni őket, csak miután elveszik az a plusz tulajdonság. Egyszer tedd ki őket valahová, 3 alkalommal lehet őket aratni.
    Egy másik lehetséges ok, hogy a dekorok nincsenek a pajtában, hanem valemelyik területen hagytad őket.

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a panaszláda nem segítségkérő topik.
    A javaslatom az, hogy olvasd el figyelmesen újra az eventismertető ezen részét. Az általad hiányolt dekorok vélhetően az eventben megszerezhető (+)-os dekorok, amelyek nem rakhatóak fel a felhőre.
    Előbb ki kell tenned területre, s miután a pluszokat learattad, törölni kell, s utána mehet a felhőre.
    Itt tudod átolvasni újra a dekorokkal kapcsolatos információkat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025.25993/#post-1435567
    Ha nem ez a gondod, akkor várunk Segítségkérő topikban, a hiányzó dekorok pontos nevével és Farm név és Farm ID megadásával.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és kannap kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.