Visszajelzés Valentin-nap 2025 - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Régen az eventes területen kb 10-12 nap volt a játékok hossza. Sajnos az utóbbi időben már olyan kevés időnk van, hogy munka mellett nem megy ez a szoros tempó. :eek:

2. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Köszönöm szépen a válaszodat, elnézést, rossz helyre írtam. Bocsi.

Dolphin kedveli ezt.
  3. zsokica46

zsokica46 Járnitanuló

Sikerült végig játszani a polipos játékot és az utolsó 2 hordot is beszerezni meg a többit is de a paszuly fára nem tudok feltenni semmit.Ez sajnos nics .Ezt irja ki mikor ki akarnám tenni őket.Ez mitől van??Vagy még mi kell??

4. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Azért nem tudod kitenni mert a kitehetők + jelzéssel vannak ellátva. Tehát először ki kell tenni területre, és learatni naponta (azt hiszem mindegyik 3-szor aratható tehát összesen 3 nap) és amikor elveszti a +-os jellegét akkor be kell szedni és utána lehet csak a felhőre felhelyezni őket.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a panaszláda nem segítségkérő topik.
    Ha az ismertetőt figyelmesen olvastad, akkor láthattad, hogy egyes dekorok (+)-os tulajdonságúak, amelyek nem rakhatóak fel felhőre (ez nem újdonság). Gondolom ezeket nem találod.
    A (+)-os dekorokat előbb ki kell tenned területre, s miután a pluszokat learattad, törölni kell, s utána mehet a felhőre.
    Itt tudod átolvasni újra a dekorokkal kapcsolatos információkat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025.25993/#post-1435567
    Ha nem ez a gondod, akkor várunk Segítségkérő topikban, a hiányzó dekorok pontos nevével és Farm név és Farm ID megadásával.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. kannap

kannap Járnitanuló

A bosszantó az egészben, hogy pont ugyanaz a kérdés van feltéve, megválaszolva és megköszönve egy picivel előbb, minimális erőfeszítés lenne elolvasni. Minden elismerésem a modiknak, hogy bírják.

7. TNT25

TNT25 Utánpótlás-írogató

Egyetértek. Főleg akkor, ha először mást kell termelni ahhoz, hogy legyen föld, ahova ültethetsz és csak után tudod termelni azt, ami ahhoz kell, hogy elérd a felhőt. Értem én, valóban lehet venni kosarat, akár többször is, lehet három óránként is aratni. DE a letermelt mennyiség nem ad ki annyit aratásonként, hogy egyszerre tudj váltani 8 tollat és maradjon még ültetésre is. És akkor nem elég a 3 óránkénti belépés sem.

nolina1965 kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem szoktam panaszkodni, de most megteszem.
    Ha már csak a régi, bónuszmentes technikával lehet játszani, akkor talán gondolni kéne azokra is, akik nem tudnak napi 25 órában gép mellett ülni - mondjuk, dolgoznak, kórházban vannak, stb.
    Aztán jó lett volna, ha a telefonos játékon nem csak az aratógépes aratást lehet megejteni, hanem a drága polipkarokat is.
    Mire mindent letermeltem, el kellett mennem vidékre. Próbáltam a telóról a polipkarokat mindenhogyan aratni - géppel, ugye, nem lehet. Kézzel, böködős tollal, sehogyan nem sikerült. Kinagyitani sem tudtam, talán egyszer egy kicsit, viszont akkor mozditani nem tudtam a földet. Tehát dühöngtem, nem kicsit. Androidos gépem van, meglehetősen modern és nagy memóriakapacitású, nem gagyi. Annyi időm nem volt, hogy laptopot bontsak az autóban. Gyakorlatilag este és reggel tudtam 1-1 karkört begyűjteni. Gyorsitani is csak tegnaptól, de minek is, ha nem tudok sehogyan sem aratni.
    Tehát, a panaszom az, hogy miért csak az otthonülő nyugdijasokra optimalizálják a játékot, amikor pénzt inkább a dolgozó rétegekből lát(hat)nak...
    További panaszom, hogy miért nincs legalább az utolsó napon olyan lehetőség, hogy FA-ért kipótolni azt, ami hiányzik. Vagy valami más technikával. Mondjuk, beadni 1000 db terményt, vagy akármit, hogy ne legyen keserű szájiz, ne legyen félbemaradt event/nyeremény...
    A "normál" eventeknél tudom tervezni, hogy pl. péntek-szombaton tudok gépnél lenni, akkor lenyomom erőből, amit tudok. Itt nem lehet. Nem fair.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.